Koripallo.com

KTP 2023-2024

Viestejä
49
Olipahan hurjan näköistä pelaamista. Peli pysähtyy hyökkäyksessä täysin, kun Golson penkillä ja hyökkäys muutenkin näyttää siltä, että muut seisoo paikallaan ja yksi(Golson) yrittää saada jotain aikaiseksi. Markise voidaan kyllä minun puolesta lähettää takaisin mistä tulikin.
 
Viestejä
416
Davis kotiin niinkuin sanoin jo aikaa sitten ja moni muukin..
Vili ei ole Nba:ssa eikä ole sinne koskaan menossakaan. Kahden kolmosen jälkeen en paljon suoneen laittamista näyttäisi. Etenkin kun sen jälkeen vetää 2 peräkkäistä helaa alarivin katsojien päähän.
Ja sit miksi Ktp ei haastanut Tumban läpi ajoa missä potkasi itse lentopotkulla pallon pääty seinään.. Kellossa oli reilu minuutti ei varmaan olisi montaa haastettavaa enään olis tullut. Pahinta oli että Kataja teki vielä korin päädystä.
 
Viestejä
1 597
Vili kuvittelee olevansa stara ja Sibandelle kuittailut kolmoskisassa saisi jäädä pois. Huikea hela heti sen jälkeen. Nöyryyttä kaivataan, mutta ei liikaa. Lopun vapaan kolmosen heitto jäi käyttämättä ja sensijaan menetys , joka ratkaisi pelin.
 
Viestejä
39
Vilillä pelissä 2kpl tilanteita missä ois todella petrattavaa! Eka hela menee helpolla anteeksi kun alla kaksi onnistunutta niin pakko antaa palaa jos siltä tuntuu vähänkään!

Toivottavasti henttosen jalka ei mennyt pahasti ja tuohon aiempaan aloitusviisikkohommaan olen samaa mieltä. Toki välillä jollain kulkee ja toisella ei, tänään ei- päivä näytti olevan timosella :(
 
Viestejä
217
Pinnat olis jäänyt kirkkaasti himaan jos Henttosen peli ei olisi jäänyt kesken ja Lommi olisi ollut rosterissa. Tiistaina voittojen tielle takaisin!
Jos ja jos. Toisinkin päin voi jossitella. Jos Katajalla olisi ollut sentteri, jos Sibanden heitto olisi kulkenut normaalisti, jos Katajalta olisi onnistuneet muutkin kuin Hirvonen, Egegeze ja lopussa Tumba jne, jne.

Yhtä kaikki KTP olisi ansainnut voiton siinä kuin Katajakin. Nyt vaan pyörähti näin päin.

Kotkan Ruudun selostaja oli todella hyvä. Miellyttävä ääni ja tasapuolinen.
 
Viestejä
417
Vähän kyllä kummastuttaa, kun Kymärin mukaan ”mitään ei olla tehty vaihtojen suhteen, ei puheluita tai maileja”. Pientä suhmurointia ja hakemista voi katsoa läpi sormien alkukaudesta, mutta Davis ei saanut harkkapeleissä juuri mitään aikaan, ja sarjamatseissa 0p, pelitilanneheittoja 2 kolmosta. Miksi katsellaan jenkkivahvistusta, josta ei ole hyötyä kummassakaan päässä kenttää? Levareita ottava iso laituri tilalle, niin hyvä tulee.
 
Viestejä
30
peluutetaanko Davisia väärällä pelipaikalla, olisiko parempi 2-3 paikalla? Jotain on tehtävä, että otteet paranevat
 
Viestejä
137
Kannattaisi varmaan käyttää Davis hakemassa pelihuumoria divarin puolella, jos ei ole aikomusta lähettää kotiin. Nyt aivan pihalla molemmissa päissä eikä taso riitä alkujakaan. Toisaalta jos on budjettia pitää neljättä jenkkiä 10min kiikaritehoilla per peli, kuten Kauhajoella, niin ei kai siinä :D
 
Viestejä
222
Varmasti ollaan Basketin lämpimässä officessa tietoisia tästä hutilyönnistä.
Eiköhän kohta kuulla uutisia pelaajavaihdosta tai useammasta.
Kaikkea ei kannata uskoa mitä lehdessä lukee.
 
Viestejä
42
markise ei ole ollut vakuuttava, mutta hänestä saataisi enemmän irti 2-3 paikalla. 4 paikalle ängettynä ei tiedä minne mennä pallo screeni tilanteen jälkeen ja jäi eilen useasti kaverin tielle korin alle ja teki screenejä omia äijiä päin. kouvot pelissä tohon 2-3 paikalle ja katotaan mitä tulee. jos on vieläkin hyödytön niin vaihtoon vaan.
 
Viestejä
1 097
Davis vaihtoon, karmeaa puolustamista, ei hyökkäyksessä mitään tekoa. Luulisi nyt löytyvän joku kokeneempikin kaveri tilalle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös