Koripallo.com

KTP Koripallo (KTP)

Viestejä
152
Miksi? Mikä 1B-joukkueen tavoite on? Saada viidennelle jenkille peliaikaa?

Varmaan lähtökohtaisesti veikkaisin sarjapaikan säilyttämistä. Nykyisellä kokoonpanolla ilman Lehtorantaa ei ole kirkossa kuulutettua sarjassa säilyminenkään.
 
Viestejä
71
Jonttu Lapualle, eli nyt sitt nuoril on astetta enemmän vastuuta M1DBssä. Ahman mielest toki pitäis olla edustuksen rotaatios. Ehkä tätä kautta se kehitys vie sinnekin. Onnittelut Jontulle sopparista joka tapaukses. Uskon et tää on hyvä junnuille ja et hoitaa hommansa. Nyt on vastuuta tarjolla ja roolit selkeet.
 
Viestejä
293
Varmaan lähtökohtaisesti veikkaisin sarjapaikan säilyttämistä. Nykyisellä kokoonpanolla ilman Lehtorantaa ei ole kirkossa kuulutettua sarjassa säilyminenkään.
Nuoren kotkalaisjoukkueen paras pisteissä, levareissa ja syötöissä oli taas Manuel Barnes.
 
Viestejä
293
Mikä tässä on ongelmana? Jos Barnes ei pelaisi, ktp häviäisi luultavasti jokaisen pelin ja tippuisi sarjasta.
Eipä siinä mitään isompaa ongelmaa ole, mutta kyllähän tuosta voi päätellä, että nuorilla kotkalaispelaajilla ei M1B:ssä pärjää. Team Pajulahdelta puuttui neljä vakiokokoonpanon pelaajaa eli he pelasivat U19-joukkueella (joista suurin osa 06-syntyneitä), jossa pari 04-ikäistä vahvistuksena.

Kun nuorilla kotkalaisilla ei ole kokemusta edes U19-SM:stä, on pelin tasossa ammottava aukko miesten peleihin siirryttäessä. Vähän semmoinen "kannettu vesi kaivossa" meininki. Mutta mikäs siinä jos junnutoiminnassa kertyneitä euroja (lue kausimaksuja) voi käyttää Barnesin harrastamisen kustantamiseen ja se on kaikille ok.
 
Viestejä
231
Lehtorannan lähdön jälkeen peli on nyt ollut täysin kahden miehen varassa. Jokaiseen mahdolliseen voittoon tarvitaan Barnesilta ja Mykrältä täydellistä onnistumista, eikä sekään ehkä välttämättä riitä.
Lanki pelauttaa omia poikiaan ja muita a junioreita nuori suomi tyylillä vaikka näille sarjan taso aivan liian kova.
Jos sikariporras päättää olla ottamatta jenkkiä, niin voidaan keskittyä jatkossakin junnu ja aluesarjoihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös