Koripallo.com

KTP Koripallo (KTP)

Viestejä
1 820
Uutena nimenä KTP-paidassa juoksi parimetrinen Oskari Niemi, jonka pelipaikka löytyy kuitenkin pääasiassa KTP:n 1 divisioona B –joukkueen puolelta.
– Oskari tuli Helsingistä Haminaan armeijaan ja on ollut meille todella iso apu harjoituksissa, sanoi Mäkelä.
 
Viestejä
14
Onko Joonas Lehtoranta vakavissaan siirtynyt jäähdyttelemään? Motivaation puutettako? Iän ei pitäisi vielä vaivata?
 
Viestejä
236
Lahjakkaat juniorit Barnes ja Lehtoranta saavat varmasti tarvittavia minuutteja tässä sarjassa.
Nimet muistiin, näistä pojista kuullaan vielä.
 
Viestejä
3
ktp:n junnut ovat vaan liian surkeita pelaamaan edes tossa sarjassa vaikka sarja on tänä vuonna vielä aivan paska.joukkueessa on junioreita joiden pitäisi lopettaa koripallo heti mm Neuvonen ja niemi he eivät vaan osaa pelata.
 
Viestejä
335
Juhlittiin junnujen jatkuvuutta 1B paikan varmistuessa. Ikämiehet sielä jumputtaa 35min per peli. ”Päävalmentaja” on varmaa tyytyväinen kun voittoja tulee. Sitten kun vielä omat pojat pärjäisivät ni on märkä päiväuni toteutunut.
Näyttää tosiaan aika erikoiselta tavalta rakentaa 1B-joukkue. Mutta hetkenhän tuolla tekohengittää kovien U19-pelien puutetta kun voittaa pelejä 1B:ssä peluuttamalla ikämiehiä 35 minuuttia per peli. Yleensä joukkueissa on kaikille samat pelissäännöt treenaamisen ja muun tekemisen suhteen, mutta vaikea uskoa että näillä parilla herralla nyt on.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös