Koripallo.com

Lahti Basketball 2022-2023

Viestejä
1 039
No joo, heikot pelaajat ja niin edelleen mutta kyllähän koutsi vastaa siitä millaista peliä pelataan. Hyökkäyspään sekamelska ei ole missään kohtaa oikein muuttunut ja suomalainen ydinpelaaja-rosteri on pelannut pitkään yhdessä
 
Viestejä
1 198
No joo, heikot pelaajat ja niin edelleen mutta kyllähän koutsi vastaa siitä millaista peliä pelataan. Hyökkäyspään sekamelska ei ole missään kohtaa oikein muuttunut ja suomalainen ydinpelaaja-rosteri on pelannut pitkään yhdessä
Eikös Lahti aloittanut kauden recordilla 4-2!ja nyt tullut 5 kertaa peräkkäin kuokkaan…niin sanotusti jotain oli pakko tehdä
 
Viestejä
10
Tiukka paikka löytää täydennyksiä tässä vaiheessa, mutta jos jo viime viikolla on seurajohdossa asiaa mietitty, niin kyllä joku nimi on listoilla valmiina ja kontaktoitunakin jo uskoakseni. Mike Oppland?
Ei ole Opplandista korisliigaan valmentajaksi. Aikoinaan oli 1A-divisioonassa Lahden peräsimessä eikä tulosta tullut sielläkään.
 
Viestejä
5 504
Jaahas Seagulls tullut Lahteen pikkujoulutunnelmissa.

Mun ennustus on, että puoliajalla käydään pukkarissa sellainen kurinpalautus, ettei Lahti montaa pistettä tokalla puoliajalla tee.

Kiva olis tietty olla väärässäkin välillä.
 
Viestejä
5 504
Toivottavasti tää on viimeinen matsi, kun tarvitsee katsella tätä nykyistä jenkkinelikkoa. Ihan sama kuka tätä joukkuetta kipparoi, näillä ulkkareilla ei kannata pleijareista haaveilla.
 
Viestejä
5 504
Nyt riittää. Tää on vika matsi, jonka tältä nykyiseltä kokoonpanolta katson. Melkoiset tuhot sai Poikola aikaan.
 
Viestejä
1 367
Lahti on aivan sekaisin. Mieletön ero kauden avaukseen Tapiolassa. Eemi Luukkosen pitää siirtyä ensi kaudeksi jonnekin kauas.
 
Viestejä
23
Hayney vaihtoon ja Saarijärvelle minimi peliaika. Pikaisesti tarvitaan uusi valmentaja, vaikka Pekka Salminen
 
Viestejä
5 504
Kaikki tää on ollut niin nähtävissä. En turhaan dumannut Poikolaa ja Poikolan pelaajahankintoja. Kaikkien aikojen kuppasin ulkkaripoppoo Lahdessa, päin helvettiä menneet roolitukset ja johtajuuden puuttuminen.

Se on tällä rosterilla joko suora putoaminen tai karsintapelit. Muutoksia on tehtävä n-y-t.
 
Viestejä
317
Pelkkä valmentajan vaihtaminen ei taida riittää, sillä ainakin toistaiseksi Lahti on saanut Hongan näyttämään aivan liigan kärkijoukkueelta.
 
Viestejä
428
Voivoi...
Hengetöntä kuraa.....Tilanteesta 27-26 tilanteeseen 30-48 hetkessä....Hyökkäys aivan sekaisin, puolustus vuotaa kuin seula. Ainoa onnistuja alussa parjattu Vniemi, muut täysin kujalla.
Gamble heti vaihtoon, kädetön,jalaton turhake...Haney vain heittäjä, vaihtoon....Taka-osasto on hyvä, muttei tänään..
Mikä hitto Luukkosta vaivaa?
Äkkiä uus valkku ja ainakin 2 jenkki-vaihtoa.
Sas nähdä milloin yleisö kyllästyy.....toivottavasti ei...
Miten suunta käännetään...kohta Honka ja Hait menee ohi.....huh....
 
Viestejä
17
Eiköhän sieltä parin päivänä aikana tule uutisia uudesta valmentajasta.

Vaikea sanoa, kuinka tulisi mennä? Näillä jenkeille, Uudella valmentajalla sarjapaikka haltuun. Ja sit ensi kaudella uusilla pelaajilla pyyhkimään lattiaa Karhulla ja Katajalla. Nythän jokaikinen joukkue pyyhkii ahterinsa Laban pelaajien paitoihin. Onhan nuo täysin lapasia luonteeltaan. Mut eihän siinä mitään jos tykkäävät.

Toinen yleisöä palveleva toimi olisi uusi valmentaja ja kolmelle jengille kenkää ja ihan malliksi myös jollekin kotimaiselle ovea. Näyttäisivät, että ei täällä tuommoinen muniin puhaltelu ole hyväksyttävää.

No tätä jälkimmäistä ei tapahdu. Joukkueen johto on niin kilttejä ja hyväntahtoisia. He mieluummin halaavat tälläisessä tappioputkessa toisiaan ja kyynelsilmin toivovat aikaa parempaa.

Ok. Kyllä minä ensikaudellakin seuraan joukkuetta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös