Koripallo.com

Lahti Basketball 2022-2023

Viestejä
160
Tiukka paikka löytää täydennyksiä tässä vaiheessa, mutta jos jo viime viikolla on seurajohdossa asiaa mietitty, niin kyllä joku nimi on listoilla valmiina ja kontaktoitunakin jo uskoakseni. Mike Oppland?
 
Viestejä
1 734
Eiköhän liikuta enemmänkin Petri Welling tai Tuomas Oja kaliberin nimissä: Lahti yhteydet, vaadittavat lisenssit, pääsarja valmennuskokemusta ja varmasti pääsisivät vapaaksi nykyisistä velvoitteistaan paketilla Saludoa.
 
Viestejä
3 505
Viimeisiä viestejä katsellessa huomaa, että aika monta kokenutta valmentajaa olisi nykyään saatavilla. Onko sitten halukkaita, on stten kokonaan toinen asia.
 
Viestejä
160
Taitaa LaBan pinkka olla sen verran ohut, ettei nyt saada mitään kelvollista pidempiaikaista ratkaisua. Joudutaan vaan selviämään ja toivomaan parasta. Lisensseistä en tiedä, mutta joku lahtilähtöinen halppisratkaisu on todennäköisin. Eli Cooman vetää kauden loppuun ellei Oppland tai Mannelin uhraa itseänsä. Vaikka sinne penkin päähän tule ihan kuka tahansa niin korin alla on silti jättimäinen vaje molemmissa päissä kenttää.
 
Viestejä
424
Pietin potkut kuitenkin "pienoinen" yllätys.
Kyllä huono peli osaltaan johtuu onnettomasta hyökkäyspään rotaatiosta (lähinnä sentterit) ja koko joukkueen puolustuksesta. Sarjan 2 huonointa sentteriä ei nyt miksikään muutu???....Siinä annetaan joka jengille tasoitusta n. 15-20p/matsi.
Gamble ja Vniemi ovat tehneet pisteensä kun matsit ovat jo kääntyneet selvästi vastustajalle.
Sarka on pirun suuri saada kurssi käännettyä jo tammikuuksikin. Tavoite kuitenkin 8 sakkiin.
Toivotaan että ilo ja tsemppi löytyy nopeasti takaisin, talenttia joukkueessa on paljon.
Vaihtoehtoja valkuksi tullut jo monia faneilta. Saas nähdä, osuuko joku?
Ke Gulls Lahteen !
Pietille myös hyvää jatkoa !
 
Viestejä
533
Keskelle podissa oli hyvää pohdintaa asiasta, kuten että monet aiemmin mainitut ihan hyvissä hommissa tällä hetkellä, sekä tietty se, että Pietille kaiketi joutuu maksamaan tämän kauden vähintääkin...Mitä ikinä se 2+2 soppari hänelle tarkoittikaan.

Päivän ESS Roope kertoi, että molemmat vaihtoehdot toki mahdollisia, heti pitkän tähtäimen valmentaja, tai sitten vain tämän kauden valmentaja alkuun. Tarkoitus on saada pelaajille ilo takaisin peliin ja tähän Roopen kommenttiin on helppo yhtyä!

Luottavaisin mielin jokatapauksessa seuran johtoon. Kannattajana toki kaipaisin vielä Haneyn ja Gamblen tilalle parempia seppiä, mutta kaikkea ei voi saada.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös