Koripallo.com

Lahti Basketball 2022-2023

Viestejä
1 625
Käsittämätön kolmosralli 20min aikana lahdelta, 12 sisään mistä vaan.
Sitten alkoi KB jalka liikkua kunnolla niin oli aika yhtä maalia molemmissa päädyissä.
Toki materiaaliero tuli esiin kun vain 3 jenkkiä niin no can do. Mut hyvät kotimaiset on lahdella, kun siihen tulee 4 jenkkiä mukaan niin paranee vaan.
KB.n Henkka alkaa saada pelin kuosiin myös, ja crockettin dominointi jatkuu
 
Viestejä
158
Ihan positiivinen esitys LaBalta ylivoimaa vastaan. Ei vaan pysty vetämään 40 min taitojensa ylärajoilla. Tai ylikin.
Vaan kun saisivat palloa korin altakin sisälle. Joka jannulta alta ohi heittoja. Pehmeyttä? Voiman puutetta vai mitä lie arkuutta. Ja vähän lisää poweria syöttöihin, vai mitä, Eemi?
 
Viestejä
296
Hyvä peli-ilme 25min...
Sitten jalat loppuivat ja hätäisiä ratkaisuja. Ertel pelaa väärässä roolissa kun Thomas edelleen pois. Lahti tulee taistelemaan keväällä hyvinkin 8 sakkiin. Jos saisi toivoa niin sentteri-osastolle kaivattaisiin kokeneempaa ja vahvempaa jenkkiä. Gamble ei tule kauden aikana kehittymään tarpeeksi. Eilenkin lähes kaikki pisteet muualta kuin 3s alueelta, 13 levyä toki ok. Haney oiva pelaaja kunhan saa harjoituksia ja pelejä tarpeeksi alle. Vniemi on vaan huono hyökkäyksessä, taitotaso ei riitä millään, puolustuksessa suht ok. Muut kotimaiset eilenkin hyvällä asenteella koko matsin. Tästä hyvä jatkaa ke Pyrsää vastaan, la kotona Kobrat.
Laba tarvitsee äkkiä Thomasin kentälle, saadaan Ertelkin omalle paikalle pelaamaan....
Katsojia yli 1000, hyvä Laba !!
 
Viestejä
5 500
Nyt on tiukka viiden matsin rupeama, josta on pakko selvitä vähintään kolmella voitolla, mikäli mielii ylempään jatkosarjaan. Edelleen en oikein tiedä, mitä mieltä olla tästä tämän kauden joukkueesta. Joukkue pelaa paremmin yhteen kuin viime kaudella, mutta kyllähän esimerkiksi korin alla on suuria vaikeuksia ottelusta toiseen. Ilmeisesti jenkkejä ei vaihdeta, joten Thomasin on pakko pysyä kunnossa ja myös pelattava hyvin.
 
Viestejä
6 444
Haney oiva pelaaja
Haney paineli Nokialla runkosarjan seitsemässä matsissa kolkit yli 47 %:n tarkkuudella, mutta alemmassa jatkosarjassa prosentti putosi alle 32:n ja tuli muutenkin enemmän ohimatseja. Rytmiin päästessään todella hyvä heittäjä ja ottaa usein vielä and-onen kaupan päälle sillä taaksepäin kaatumisellaan. Pakissa taas ehkä vähän pehmeä ukko ja muutenkin elää hyökkäyspäässä aika paljon kolkkinsa varassa. Ihan hyvä liigapelaaja kuitenkin.
 
Viestejä
533
Nyt oli pakko vaihtaa 3. Erän loppuhetkillä toiseen matsiin, ei tota skeidaa vaan pystynyt katsoa...
 
Viestejä
533
Saatte muistuttaa mua jos kommenttini osoittautuu vääräksi, mutta Haney ei ollut optimi valinta Lahteen. Lahti olisi kaivannut joukkueeseen ukkoa, joka pystyy laittamaan palloa lattiaan, kolmospommittajia oli jo omasta takaa.

Vaikka mä kovasti haluaisin tykätä kaikista pelaajista, niin valitettavan oikeassa olet. Ikävä jo Trejonia.
 
Viestejä
462
Ei tämä joukkue Trejonia kaipaa. Thomasta sitäkin enemmän. Jos Thomas ei pian kuntoudu ja pelaa loppukautta terveenä niin Lahti pelaa tällä kaudella vielä sarjapaikastaan. Paikoille 2-4 LaBasta löytyy paljon kotimaisia ok pelaajia. Ulkomaisia pointteja pitäisi olla kaksi ja korin alla kunnon ykkössentteri. Kaksikko Gamble ja Ventoniemi ei riitä.
 
Viestejä
424
Aika ohi-peli oli Labalta. Onneksi oli Treella, ettei koti-yleisö nähnyt tuota kuraa..... Thomas kuulemma palaa mj- tauon jälkeen, mikä olisi erittäin tärkeää. Nyt häviö-"putki" saatava poikki, muuten ollaan äkkiä 8 ulkopuolella pitkään. Toivotaan että tauon aikana saadaan hyviä reenejä ja joukkue pysyy terveenä.
Veikkaus että jos Thomas ei kuntoudu NYT tauon aikana viimeistään, niin vaihtoon menee.Moni muu joukkue olisi jo vaihtanut,jos olisi sama tilanne....
La hallille !
 
Viestejä
158
LaBa tarvii samanlaisen pelaajan kuin Vilppaassa on Feazall. Silloin ei pojut mee korin alle turhan helposti ja hyökkäyksessä painaa palloa alaspäin. Vniemi ei nyt vaan riitä. Ja Luukkonen on oudosti taantunut U20-maajoukkuematsien jälkeen. Taito ja tahto on kadonnut samaa vauhtia kun hartiat on levinneet.
 
Viestejä
18
Pallo on pyöreä ja mustia päiviä tulee. Silti pitää katsoa noin isoa tappiota kriittisesti. Yksi uusi pelimies ei pysty kääntämää joukkuetta nousukiitoon. En ymmärrä kuinka hyökkäyspäässä iso pelaaja voisi olla vaarallinen 3 sek. kaaren tuntumassa kun pelaa selkä korille päin. Ei mitään heittouhkaa. Senhän näkee jo sokea Kreetakin. Puhumattakaan liigan pelaajista.
 
Viestejä
424
Mikähän idea siinä on että Vniemi illasta toiseen seisoo 3 sek. alueen ulkokulmalla. Sitten kun pallo syötetään hänelle niin 5s ei tapahdu mitään, palloa haudotaan. Sitten huomataankin että hyökkäysaikaa jäljellä muutamia sekunteja. Vniemi on täysin kädetön pallon kanssa 3-4m päässä korista. En ole kertaakaan nähnyt että edes yrittäisi heittää siitä, aina yrittää syöttää. Korin alla vain yksi liike, epätarkka puolihookki joka menee koriin alle 25% tarkkuudella. Kaveri ei hyppää levypalloihin tuskin ollenkaan, onko jalat oikeasti noin loppu ?
Luulempa että jopa Lähdetniemi ajaa peli-ajassa ohi Vniemen kauden aikana.
Labassa on sarjan huonoin sentteri-kaksikko: Vniemi ja Gamble.(oma mielipide)
Olisi edes toinen laadukas ukko joka raataa ja raastaa illasta toiseen, aiheuttaa vastustajalle virheitä ja päänvaivaa. Joku sanoi että Gamble on kallein jenkki Labassa tällä kaudella? Ei uskoisi.
No, katsotaan mitä Thomas saa aikaan, kunhan palaa kentälle.Josko hän saa Vniemen ja Gamblen ja muutkin näyttämään paremmilta hyvillä syötöillään. Ertelkin voi "palata"
omalle paikalleen.
Luukkonen ollut suurin pettymys alkukaudesta, jotenkin laiskaa ja halutonta tekemistä, taitoa taatusti löytyy.
Toivotaan että la löytyy taas se tuttu taisteleva Laba Kobria vastaan.
 
Viestejä
7
Tän päivän pelin peruustella jälleen Ventoniemi ehdottomasti vaihtoon. Gambleki voitais vaihtaa samalla ja yrittää saada kunnon isot miehet millä pärjättäis. Ventoniemen pelaaminen todella synkkää katottavaa.
 
Viestejä
5 500
Edelleen kyseenalaistan Poikolan jatkosopimuksen. Joukkue tarvitsisi kunnianhimoisemman päävalmentajan.
Thomas on nyt ollut Lahdessa kolmisen kuukautta(?) ja pelannut sinä aikana kolme matsia. Lisäksi hän on joukkueen ainoa pelintekijä. Miten ihmeessä joukkueeseen ei olla hankittu enempää pelintekovoimaa koko tänä aikana?

Sarjasijoitus alkaa nyt vastata peliesityksiä. Sieltä on tulossa useampi joukkue ohi, ellei jokin muutu.

Toistan itseäni sanomalla, että tämä joukkue on taas kasattu päin p*rsettä. Kokoonpanossa on yksi pelintekijä, eikä minkäänlaista korinalusuhkaa. Näitä puutteita vastustajat hyödyntävät karulla tavalla.
 
Viestejä
524
Edelleen kyseenalaistan Poikolan jatkosopimuksen. Joukkue tarvitsisi kunnianhimoisemman päävalmentajan.
Thomas on nyt ollut Lahdessa kolmisen kuukautta(?) ja pelannut sinä aikana kolme matsia. Lisäksi hän on joukkueen ainoa pelintekijä. Miten ihmeessä joukkueeseen ei olla hankittu enempää pelintekovoimaa koko tänä aikana?

Sarjasijoitus alkaa nyt vastata peliesityksiä. Sieltä on tulossa useampi joukkue ohi, ellei jokin muutu.

Toistan itseäni sanomalla, että tämä joukkue on taas kasattu päin p*rsettä. Kokoonpanossa on yksi pelintekijä, eikä minkäänlaista korinalusuhkaa. Näitä puutteita vastustajat hyödyntävät karulla tavalla.
Alan itsekkin kallistua tähän suuntaan. Aika optimistinen olen ollut tähän saakka.
 
Viestejä
158
Katseet kohdistuu nyt Suonioon ja Poikolaan. Pelajaat on osaamisensa jo ehtineet näyttää ja tarvittavat temput on jo kaikkien tiedossa. Mut onko rahaa? Vai kituutetaanko kausi läpi tyhjeneville katsomoille pisteautomaatin roolissa?
 
Viestejä
296
Toivotaan että Laba saa taas juonesta kiinni mj-tauon aikana. Pari vkoa aikaa hioa kuviot kuntoon. Thomasin on jo pieni pakko liittyä kokoonpanoon, Vniemen voisi laittaa yksityis-opetukseen, miten teen korin korin alta ?
Yritystä Labalta ei puutu, pikemminkin sitä tuntuu olevan välillä liikaakiin, konsepti hajoaa liian usein.
Viime peleissä ei vaan ole saatu hyökkäyksessä joukkuetta näyttämään vaaralliselta, vain yksittäisiä väläyksiä ollut.
Tänä vuonna lähes mikä joukkue voi voittaa kenet vaan, ehkä pl. Karhut?
Voittoja on pakko alkaa ottamaan ainakin joka toisesta matsista, muuten 8s sija alkaa karata. Potentiaalia on paljon, Pietillä onkin sarkaa ulosmitata se jotenkin.
Tsemppiä jatkoon....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös