Koripallo.com

Lahti Basketball 2022-2023

Viestejä
181
Ai niin, vielä yksi pikku juttu LaBalle: se hallin äänentoisto on ihan pyrstöstä. Saisiko sinne kunnon kajarit että poppi kuuluisi ja saisi Brädin kuulutuksista selvää?
 
Viestejä
18
Ihmettelen Laban lepsua, voimatonta syöttötaitoa. Varsinkin ratkaisuhetkillä kentällä olevien kotimaisten pelaajien kohdalla. Kehitystä ei ole ollut nähtävissä. Jenkkivahvistuksilla taito on yleensä aina kunnossa.
 
Viestejä
277
Osoittaa että joukkueessa on potentiaalia.
Nimenomaan. Kun rajallisella budjetilla selviää helkkarin epäonnisesta kauden aloituksesta sarjataulukon 4. sijalle niin tietäjät vaatii äijiä vaihtoon. Olisi kiva kun ne vaatijat kertoisivat miten tuo kirjanpidossa hoidetaan. Ja varmaan nenän murtuminen treeneissäkin osoittaa, että valmentaja ei osaa rakentaa joukkuetta jne. Totta kai maailmalla on parempia pelaajia, mutta johtamisen arjesta noista kommenteissa ei ole hitustakaan.

Potentiaalia on vaikka mihin. Aivan loistavaa joukkuetekemistä esim. herroilta Saarijärvi ja Luukkonen. Ertelkin painaa kahta roolia ja on siinä sivussa sarjan 4. paras skoraaja, mutta ei varmaan tarpeeksi hyvä kun ei ole kombo. Thomaskin on ollut jo kaksi sarjapeliä pois, niin se on varmaan aina rikki. Parempaa pitää kaupasta lähteä ostamaan. Hätäilemällä se hyvä on aina syntynyt parhaissakin seuroissa.
 
Viestejä
297
Mukavat 2p lopun sohlaamisesta huolimatta....
Katsoin Ruudulta tuon lopun uudelleen. Haiden koutsi oli piirtänyt huippu hienon kuvion loppuun jolla Aalto vapautettiin viime sekunneilla alle. Sivuraja syöttö meni hieman liian ylös, muuten ja. olisi ollut varma.
Pitääkö Vniemelle opettaa perus 2 käden hyppyheitto korin läheisyydestä? Aivan kamalan näköistä tuo puolihookki ja ihan JOKA kerta. Varmasti hyvä kaveri puolustuksessa mutta hyökkäyspään osaaminen todella huonoa. Vielläköhän haaveilee ulkomaille?..Ei noilla taidoilla.
Laballa kova taisteleva ryhmä. Tuntuu vaan että kesken pelin konsepti hajoaa liian useasti ja helposti.
Eilen Sajan kolkki hyökkäyksen viime sekunneilla pelasti 2p Lahteen. Kaikki lasketaan.Saldo 3/2 ihan ok kauden alussa.
Jo pe Nokiaa vastaan Nokialla...
Thomas ja Jacob kuulemma käyneet magneetti-kuvissa ke ? Se jo osoittaa vammojen vakavuuden. Ei hyvältä näytä.
Tuleeko vaihtoja jenkkien suhteen?
 
Viestejä
5 500
Pitää nähdä iso kuva. Lahti on todellakin sarjataulukossa neljäntenä, mutta näillä miehillä ja näillä peliesityksillä sijoitus lähtee kyllä laskemaan. Alkukauden ohjelma on ollut vähintäänkin suotuisa (vastassa sarjan hänniltä Korihait ja Honka sekä siipirikkoinen Kouvot). Vierasvoitto Kotkasta oli toki kova suoritus, sitä ei käy kiistäminen.

Nyt otteluohjelma sitten vaikeutuu huomattavasti.

Voi toki ajatella, että Thomas on missannut vasta kaksi peliä, mutta kolikon toinen puoli on se, että hän on pelannut koko preseason mukaan lukien vain kolmessa ottelussa. Ja on kuitenkin joukkueen ainoana pointtina se tärkein palanen.

Ei tuo Korihait-matsi mikään vahva esitys edes ollut. Tärkeät sarjapisteet toki, mutta Korihailla on varmaan koko liigahistorian heikoin(?) ulkkarinelikko. Tuo on ihan eri tason joukkue, kun pistävät nämä kaverit lentokoneeseen ja saavat oikeat pelurit tilalle.

Jos tavoitteena on ylempi jatkosarja, niin pelaajavaihdoksia on pakko tehdä. Voi ottaa ylös.
 
Viestejä
72
Pitää nähdä iso kuva.
Nimenomaan ison kuvan näkee toimistolta paremmin kuin katsomosta. Siinä on aika monta puolta.

Tulosurheilustahan tässä on kyse ja eilinen oli riittävän hyvä suoritus. Rosterista oli poissa kaksi pelaajaa avauksesta, joista toinen on joukkueen tärkein pelaaja. Jos koko rosteri olisi ollut kunnossa, olisi Korihait jäänyt kyydistä jo puolivälissä. Aamun uutisten perusteella loukkaantumistilanne pakottaa miettimään yhtä pelajavaihdosta, mutta ihan varmasti ylempi jatkosarja on tavoitteena tälläkin rosterilla.
 
Viestejä
525
Jenkki hankinnoista 3/4 on kyllä onnistunut mielestäni hyvin. Harmittavaa että kaksi niistä on nyt loukkaantuneena, mutta sellaista urheilu on. Pelimerkkejä nyt huippulaatu jenkkeihin ei taida olla, mutta uskon että aika tulee vielä kun jaksetaan rakentaa. Talousdoupinkia ei enää ikinä kiitos. Tuote on kunnossa, hyvä tästä vielä tulee.
 
Viestejä
18
Mielenkiintoinen viikko meneillään. Pajulla tänään peli. Millaisella joukkueella lähdetään Puhun vieraaksi ? Huomenna Nokiapeli. Panostetaanko siihen täysillä ? Minkälaisia uutisia tulee loukkaantuneitten osalta ? Kannustusta ja onnea asioista vastuun kantajille !
 
Viestejä
464
Etlarin mukaan Thomas on 3vko pois ja Jacob pidempään. Jacobin tilalle haetaan uutta pelimiestä. Mille pelipaikalle? Tämä jenkkipakka on jälleen enemmänkin levällään kuin hyvin hallinnassa. Thomas on todella tärkeä ja saatava kuntoon. Ertel voi olla vieläkin parempi, kun pääsee pelaamaan omaa rooliaan. Katajaa vastaan palloskriinipuolustamisesta täysin ulkona ollut Gamble oli siirretty nyt pääosin 4. paikalle, mikä antoi Lähdetniemelle sentterinä hyviä minuutteja, jotka hän käytti hyväkseen. Senttereiden kypsyminen kestää pidempään (vrt. Toikkanen). Jos Ventoniemi pysyy ehjänä, niin suomalaiskaksikko riittää senttereiksi? Tarvitaanko Gamblea 4 paikalle, kun on huhujen mukaan vielä joukkueen kallein vahvistus? Jos joukkue haluaa taistella yläloppusarjan paikasta, niin minusta Gamble olisi vaihdettava paremmin puolustavaan ja levypalloja ottavaan 4/5 paikan pelaajan ja Jacobin ollessa pitkään pois olisi syytä harkita toisen jenkkipointin hankintaa välittömästi. Väitän edelleen, että ilman muutoksia Lahti ei tule montakaan voittoa ottamaan Thomasin 3vko poissaolojaksolla. Toinen vaihtoehto Jacobin tilalle on painttiin pääsevä todellinen go-to-guy 3 paikalle.
 
Viestejä
5 500
Ei oo todellakaan varaa vetää yhtäkään peliä ilman pointtia. Jacobin tilalle jos tulee 2/3-paikkojen huseeraaja, niin se ei ongelmia poista.
 
Viestejä
5 500
Nyt kun Jacobin sopimus purettiin, niin olisi hyvä tsäänssi muuttaa joukkueen koostumusta. Tilalle voisi valita kombo-takamiehen tai korinalustan suojelijan. Missäköhän Sal Nuhu esimerkiksi pelaa? Trey Zeigler tai Byron Wesley kelpaisivat myös.
 
Viestejä
23
Alkaa olla vuosi, kun lahden pelaajat olivat kolarissa, 17.10.2022 Onko päätöstä kolarista tullut tuomioistuimessa
Vai onko itsellä mennyt ohi? tai Onko vielä käsittelyssä
 
Viestejä
525
Nyt kun Jacobin sopimus purettiin, niin olisi hyvä tsäänssi muuttaa joukkueen koostumusta. Tilalle voisi valita kombo-takamiehen tai korinalustan suojelijan. Missäköhän Sal Nuhu esimerkiksi pelaa? Trey Zeigler tai Byron Wesley kelpaisivat myös.
Zeigler ois kova. On vissiin vapaana?
 
Viestejä
464
Nyt kun Jacobin sopimus purettiin, niin olisi hyvä tsäänssi muuttaa joukkueen koostumusta. Tilalle voisi valita kombo-takamiehen tai korinalustan suojelijan. Missäköhän Sal Nuhu esimerkiksi pelaa? Trey Zeigler tai Byron Wesley kelpaisivat myös.
Pystyt Jaakko1 parempaan. Nyt tarvitaan oikeasti kova pelimies tän joukkueen ykköstähdeksi. Veikkaan, että konsepti ei muutu joten paikalle 3 tulee.
 
Viestejä
5 500
Liian yksipuolinen heittäjä/skoraaja. Ei poista joukkueen ongelmia, eikä pysty tekemään muista parempia.

Pelinrakentelu edelleen 100% jatkuvasti telakalla olevan Thomasin varassa. Korin alla ei oikeastaan mitään uhkaa kummassakaan päässä kenttää.

Hate to say it. Viime kauden meininki jatkuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös