Koripallo.com

Lahti Basketball 2022-2023

Viestejä
17
Kun tässä on tullut parjattua Poikolaa, niin nostetaanpa hänen kommentit parin vuoden takaa:

"Chrisin yliopistotausta oli rikkinäinen, eivätkä kaikki kommentit olleet ylistäviä. Käsittelin paljon hänen kanssaan menneitä tapahtumia ja toisaalta sitä, mitä koripalloammattilaisuus Lahdessa tarkoittaa. Myös Tom ja Roope kävivät keskustelunsa Chrisin kanssa. Juttelin myös pitkään hänen entisen joukkuekaverin TJ Holyfieldin ja Texas Techin päävalmentajan kanssa. Keskustelut yhdessä persoonallisuusanalyysin kanssa muokkasivat kuvan pelaajasta, joka tekee kaikkensa auttaakseen joukkuettaan voittamaan. Tämän perusteella päätimme tarjota Chrisille hänen ensimmäisen ammattilaissopimuksen.Tunnustamme riskit, mutta toistaalta luotan meidän yhteisömme auttavan Chrisin ammattilaisuran alkuun. Upsidea Chrisillä on pelata korkeimmalla tasolla maailmassa ja olisi hienoa olla tarjoamassa starttia sellaiselle uralle Lahdessa. Hänellä on edellytyksiä auttaa myös pelaajiamme ympärillään uudelle tasolle. Me tarjoamme hänelle parhaan mahdollisen ympäristön ja loppu on Chrisin käsissä”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola."


Chris Clarke on harvoja ilonlähteitä tällä ikkuisella parin vuoden korpivaelluksella. Missähän oltaisiin Lahtelaisessa koriksessa tällä kaudellä ilman häntä. Ite ehkä jossasin Paiholassa. Kiitoksia Pietille tästä.

Edit: pietin nimi väärin
 
Viestejä
527
Clarke kuukauden vahvin!
 

Liitteet

  • Screenshot_20230302_115955_com.twitter.android_edit_2540357778846224.jpg
    Screenshot_20230302_115955_com.twitter.android_edit_2540357778846224.jpg
    377,5 KB · kertaa luettu: 69
Viestejä
431
Huomenna 3.3 Honka kotona.
Nyt voitas laittaa homma lopullisesti pakettiin putoamisen suhteen. Voittamalla Honka se jäisi jo 10p päähän.
Thomas näköjään out
 
Viestejä
298
Hyvää oli 2p ja sarja-paikan varmistaminen.
Huonoa että Thomas mursi reeneissä sormen ja Vniemen käsi ei kestä pelaamista. Kausi ohi molemmilta?
3 jaksoa hallittiin matsia. 16 p johto kolmen jakson jälkeen.
Honka meni paikkaan ja Laban peli täydelliseen kipsiin.4s jakso 19-35 Hongalle js edessä ja.
Onneksi ja. löytyi sen verran asennetta että pinnat jäivät Lahteen.
Aika käsittämätöntä tuo pelin ailahtelevaisuus. Kapteeni Sjärven sohlaaminen taas omaa luokkaa läpi matsin, kun ei mene sisään niin ei mene ja menetyksiä kun yksin kuljettaa.
Laban nykykoris perustuu yksinomaan 1 vs 1 hyökkäysiin. Itse en tuosta pidä kun välillä ei hyökkäyksessä tule yhtään syöttöä.
Tänään jenkit tekivät noin 80% pisteistä.
Cooman totesi että joukkue ei ole harjoitellut hyökkäystä paikkaa vastaan..SIIS MITÄ ! Honka meni 4nen jakson alussa paikkaan ja Laba suli täysin.jakso 19-35...Uskomatonta !!! 3 peliä jäljellä ja ensikin kausi pelataan liigaa Lahdessa.Hyvä niin....
Clarkelle TAAS triplatupla !
 
Viestejä
10
Laban suomalaiskaarti ei kyllä ole vakuuttanut tällä kaudella Sajantilaa lukuun ottamatta (Hänelläkin ollut vähän ailahtelevaa, mutta nostanut tasoa huomattavasti). Epäilen, että hän jatkaa Lahdessa ensi kaudella, koska sopimus loppuu tähän kauteen ja hänelle on varmasti ottajia muualtakin. Jos näin on, täytyy muiden kotimaisten ottaa selkeä harppaus eteenpäin tai Lahden pitäisi saada hankittua, joku suhteellisen hyvä kotimainen pelaaja, joka kykenee tarjoamaan todellista korintekouhkaa, koska sitä ei näillä nykyisillä ole juuri ollenkaan. Eilinen peli hyvä esimerkki tästä.
 
Viestejä
2 437
Sami Toiviainen ensi kaudella Lahden päävalmentaja näin oli huhu twitterissä. Hyvä haku Lahdelta jos ja kun Toiviainen palaa Lahteen
 
Viestejä
283
Toteutuessaan hyvä valinta Lahdelta.

Toiviaisen joukkue on jäänyt viimeksi playoffien ulkopuolelle kaudella 2010-11. Joukkueisiin aina panostettu, joten olettaa sopii, että sama jatkumo on myös ensi kaudella.
 
Viestejä
347
Sami Toiviainen ensi kaudella Lahden päävalmentaja näin oli huhu twitterissä. Hyvä haku Lahdelta jos ja kun Toiviainen palaa Lahteen
Koriskevään huhumylly pyörii kovilla kierroksilla – ”Näiden kahden huhun todennäköisyys on aika lähellä nollaa”

SSS 28.2.2023

Oletko keskustellut Lahti Basketballin kanssa ensi kauden päävalmentajapestistä, Sami Toiviainen?

– En ole keskustellut.

Eli ei ole mahdollista, että siirtyisit ensi kaudeksi Lahti Basketballin päävalmentajaksi?

– Se on hyvin epätodennäköistä.

Kysyin, koska tällainen huhu pyörii.

– Huhuja pyörii tässä vaiheessa kautta vaikka mitä. Yksi huhu on, että Jussi Laakso (Seagullsin päävalmentaja) on Vilppaan uusi päävalmentaja.
 
Viestejä
5 508
Jotenkin vaan toivon, että Cooman saisi jatkaa.
Eri mieltä. Clarke pelasti sarjapaikan, mutta pelaaminen ei edelleenkään näytä missään määrin siltä, että voitaisiin taistella sarjan kärkijoukkueita vastaan edes yksittäisissä otteluissa.

Jos tavoitteena on oikeasti nousta ylempään jatkosarjaan, niin konseptit uusiksi, valmennusjohto vaihtoon ja puolet rosterista lihoiksi.
 
Viestejä
134
Toiviainen siis valmentajaksi. Tuleeko nyt se paljon kaivattu iso jenkkisentteri? Onko muuten missään kerrottu, että miksi Clarke ei pelannut alkukaudella missään? Onko "liian hyvä" liigaan? Saadaanko pidettyä?
 
Viestejä
72
Jotenkin vaan toivon, että Cooman saisi jatkaa.
Samaa mieltä. LaBa pelasi alkusarjan lopussa erinomaisen ottelun Seagullsia vastaan ja hävisi ottelun kolmella pisteellä vieraissa. Sen jälkeen LaBan voittoprosentti on ollut 71,4 %, vaikka loukkaantumisia on edelleen ollut ihan riittävästi. Tuon jälkeen kukaan ei ole kyennyt haastamaan Seagullsia lähellekään niin hyvin kuin LaBa. Seagulls on voittanut kaikki seitsemän otteluansa keskimäärin 23 pisteen erolla. Coomanin kolmen kuukauden aikana taas esim. Gamble on nostanut tasoaan ainakin kaksi pykälää. Myös Ventoniemi heräsi eloon juuri ennen uusinta loukkaantumistaan. Faktat siis puoltavat Coomanin jatkoa.
 
Viestejä
1 201
Toiviainen siis valmentajaksi. Tuleeko nyt se paljon kaivattu iso jenkkisentteri? Onko muuten missään kerrottu, että miksi Clarke ei pelannut alkukaudella missään? Onko "liian hyvä" liigaan? Saadaanko pidettyä?
Mä joskus sanoin Samille että sä voit lähteä Lahdesta muta Lahti ei lähde miehestä. Uskoisin että Sami on juuri sitä mitä lääkäri määrää
 
Viestejä
271
Toivottavasti TV tulee Lahteen korkeintaan vierasjoukkueen koutsina, mut ei ikinä LaBan penkin päähän.
Turhan kuumana käy ja kun Korihailla selkeästi paremmat pelaajat kuin ennen, valmentajaa ei voida sulkea pois syistä miksi jälleen olemme putoamiskamppailussa. Saatetaan nähdä ensi kaudella taas apuvalmentajana
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös