Koripallo.com

Lahti Basketball 2022-2023

Viestejä
3
LaBa pelasi alkusarjan lopussa erinomaisen ottelun Seagullsia vastaan ja hävisi ottelun kolmella pisteellä vieraissa. Sen jälkeen LaBan voittoprosentti on ollut 71,4 %, vaikka loukkaantumisia on edelleen ollut ihan riittävästi. Tuon jälkeen kukaan ei ole kyennyt haastamaan Seagullsia lähellekään niin hyvin kuin LaBa. Seagulls on voittanut kaikki seitsemän otteluansa keskimäärin 23 pisteen erolla.
Ottamatta kantaa pitäisikö Coomanin jatkaa, niin noissa seitsemässä (pieni määrä) ottelussa, vastassa on ollut 2x Honka, Korihait ja lässähtänyt Kobrat... Nokiaa ja Pyrintöä vastaan Lahti napannut 1 voiton ja 2 tappiota. Sen perusteella en itse ainakaan olettais, että voittoja olisi kauheesti ylemmän loppusarjan joukkueita vastaan tullu. En sano, etteikö kehitystä olisi tapahtunut. Luultavasti todellinen muutos alkukauteen ei kuitenkaan ole niin ihmeellinen, kuin prosentit antavat ymmärtää.

Itse en myöskään antaisi liikaa painoarvoa sille, että Seagulls meinasi möhliä yhden ottelun.
 
Viestejä
372
Toiviainen sieltä tulee, ainakin on muuttamassa kesän kynnyksellä Lahteen perheineen. Tästä voi jo päätellä mitä tuleman pitää ?
Ja iso jenkki tulee ens kaudeksi, vaikka Ventoniemi jatkaisikin.
 
Viestejä
2 798
No niin, sitten on hopea Samilla mahdollisuus jo hopeamitaleihin :)

sa.jpg
 
Viestejä
252
On se jännä kun "jenkki" ei aina "osaa" laittaa palloa lattiaan ekan askeleen jälkeen.
Gamblen yksi perisynti on tuo kun tekee koria suoraan syötöstä. Kauden aikana useita vastaavia tilanteita.
Sääli vaan että laituri Gamblea käytettiin/käytetään Lahdessa sentterinä. Vasta nyt G alkanut oppia pelaamaan sentterinä paremmin, silti molemmissa päissä kenttää aivan liian pehmeä liigaan.
Ens kaudeksi tulossa iso mörkö korin alle, niin on joukkueen johto kuulemma höpissyt , Clarken kanssa taatusti neuvotellaan jatkosta.
Mitä tekee Vniemi? Aina hajalla, viimeisimmät loukit kun olkapää lähtenyt paikoiltaan 2krt. Jatkaako uraansa Lahdessa? Kestääkö käsi uran jatkoa?
Veikkaan että kotimainen kaarti jatkaa suurimmaksi osaksi.
Sajantilan kehityksen kannalta lähtö muualle/ulkomaille ?
Nyt voidaan kuitenkin "huokaista" kun liiga jatkuu Lahdessa. Taisi Toiviainenkin odottaa että liiga jatkuisi Lahdessa, ennenkuin teki päätöksiä.......hhmm....?
Ke 22.3 Uki Lahteen ! Kauden vika peli????
 
Viestejä
252
Tänään taistelu pleijareista jatkuu pienellä oljenkorrella. Laban voitettava Nokia ja Ukin voitettava Pyrintö.
Sitten olisi viellä viimeinen kierros....tiukkaa on.
 
Viestejä
1 106
Tänään taistelu pleijareista jatkuu pienellä oljenkorrella. Laban voitettava Nokia ja Ukin voitettava Pyrintö.
Sitten olisi viellä viimeinen kierros....tiukkaa on.
Niin toivottavasti korihait pelaa kuten tässä viime peleissä pelannut.Ainoa toi Vasellin sanoma haastattelussa että nyt on aika vähemmän peliaikaa saaneiden näyttää osaamistaan.
 
Viestejä
5 345
Valitettavasti tää on sit se toinen puoli Chris Clarkesta. Yllättävän vähän näitä ylilyöntejä on onneksi sattunut. Yliopistoaikoina niitä sattui huomattavasti enemmän.
 
Viestejä
5 345

Mitä tarkoitetaan tuolla "ensi kauden rasitteilla"? Taasko seura on tehnyt jotain, josta jää maksettavaa pidemmäksi aikaa?Toivottavasti tämä rosteri nyt räjäytetään uusiksi, koska liikaa samantyylisiä pelaajia ja isoja puutteita siellä sun täällä.

Itse tekisin tällaisia muuveja:

- Ei jatkosopparia Ventoniemelle. Liian loukkaantumisherkkä kotimaiseksi profiilipelaajaksi. Tilalle voisi yrittää houkutella Pöllää, sillä Kouvoilla on tuskin varaa maksaa isompaa palkkaa.
- Kaksikosta Saarijärvi-Luukkonen pitäisin toisen. Luukkoselle tekisi hyvää vaihtaa maisemaa, joten Saarijärvi voisi jatkaa.
- Sajantila kiinni pitkäksi aikaa. Hänelle isompi rooli, eli ei enää Ertelin tyylistä heittävää takuria samalle tontille.
- Toloselle jatkosopparia ja isompi rooli ensi kaudeksi.
- Waxlaxista ei mitään käsitystä. Pelasi erittäin vahvan viime kauden jälkeen katastrofaalisen huonon kauden. Mitä ihmettä hänelle on tapahtunut? Nykyisessä formissa ei jatkoa. Minuutit voisi heittää Bymanille.
- Jenkeiksi skoraava pointti, LAADUKAS/atleettinen/blokkuhkainen 4/5 paikkojen jenkki, (Gerald Liddell, Tajuan Agee, Tahjai Teague, Cletrell Pope, Billy Preston), Clarke tai Clarken tyylinen jokapaikanhöylä (G liigasta Chandler Vaudrin täydellinen korvaaja) ja yksi halpa hustle-jenkki (Da'Monte Williamsin tyyppinen kaveri).
 
Viestejä
372
Hyvää pohdintaa yllä...
Rasitteena on Poikolan palkka, jota seura joutuu maksamaan koko ensi kauden , jos Poikola ei saa uutta työtä jostain.
Luukkosella, Tolosella ja Lähdetniemellä sopparit ensi kaudesta. Myös Sjärvi ilm. jatkaa ?
Ertel kuulemma haluttaisiin pitää, toki Clarkekin. Taitaa Clarken pyynti vaan olla liikaa?
Valkku ja pelaaja-soppareita lähi-aikoina.
Toiviainen? Cooman? Sajantila ?
 
Viestejä
61
Jos Lahdessa on vaan paremmat kaupat kuin Salossa? Tai paremmat tarjoukset?
Toisaalta, onhan Lahdesta lyhyempi matka vaikka Joensuuhun, Kouvolaan ja silleen
 
Viestejä
252
Clarke ja Ertel näköjään ovat/olleet Lahessa kauden jälkeenkin.
Tuntuvat viihtyvän masto-kaupungissa.
Tarjoaako Laba molemmille jatkoa, selviää kesän aikana.
Onko huhuja uusista kotimaisista ensi kaudeksi?
Hyvää kesää!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös