Koripallo.com

Lahti Basketball 2023-2024

Viestejä
172
LaBa: nettisivut ja Insta:

Hardenin ja LaBa:n tiet eroavat. Hardenin korvaaja julkaistaan tänään tiistaina.

Saas nähdä, mitä on löytynyt.
 
Viestejä
533
Omasta mielestäni Harden oli hyvä pelaaja, joka ei palloa vaatinut. Positiivista tässä on se, että Laba näyttää et tekee asioita sen eteen, jotta pysyttäisi sarjassa.
Harden kun nimenomaan ei ollut erityisen hyvä pelaaja, yritteliäs ja joukkueen eteen kaiken antava varmastikin!
Tällä tasolla tarvitaan vaan enemmän ja upeaa, että Laba pystyy reagoimaan!
 
Viestejä
124
Tuo joukkue on aivan sekaisin! Sieltä puuttuu kunnon johtaja. Sajantila pelaa hyvin, mutta on henkisesti täysin juniori.( Syö paitaa kun jönnittää) Ei missään nimessä kapteenin arvoinen. Tom on liian lutunen valmentaja joka ei saa nuorta joukkuetta oikealle tielle.
Karvonen????? Kaveri hengailee siellä eikä todellakaan ole kunnossa.
Joukkueesta paistaa ulos epävarmuus, paine, jatkuvat pelaajan vaihdot ja apuvalmentajan lähtö/puuttuminen. Tuo joukkue voi huonosti!
Cooman on varmasti myös epävarma paikastaan, joka näkyy.
Laba tarvii kunnon johtajan!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
124
Kova! Toivotaan että pelilupa saapuu huomiseksi!!

Vikin kommenttia lukiessa tulee muistutus taas siitä miten monen erilaisen linssin läpi tätä urheilua voikaan seurata. :D voi voi
Sehän tästä mielenkiintoista tekeekin kun on monia eri laseja.
Kuulisin mielelläni sinun lasien näkyvän?

Mutta aurinkolasien takaa samaa mieltä että nyt on kova ja oikea mies tulossa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 500
Mä oon tästä tyypistä innoissani. Taustalta löytyy myös yksi kausi suosikkijengissäni eli Georgetownissa, minkä takia on tietysti tullut seurattua kaveria tavanomaista tarkemmin.

Kyseessä on paljon aikaisempia meriiittejä potentiaalisempi kaveri, joka pystyy pelaamaan kolmea eri pelipaikkaa ja omaa monipuolisen skill setin (osaa heittää läheltä ja kaukaa, pallonkäsittelijänäkin ihan ok, pystyy puolustamaan eri pelipaikkojen pelaajia, on hyvä heitontorjuja, osaa pelata fyysisesti).

Kerrankin pääsen sanomaan, että Laba hankki juuri sellaisen palasen, jota joukkue tarvitsikin. Toki melkoinen raakile Walker vielä on, kuten Liettuan tilastoista voisi päätellä. Heikot tilastot selittynevät osaltaan myös sillä, että tyyppi on melkoinen me-first -ajattelun vastakohta. Voi olla, että häntä pitää puskea ottamaan isompaa roolia. Kyvyt kyllä siihen riittävät.

Hyvä hankinta. I approve.
 
Viestejä
426
Padgetille tuli revähtymä tms .....polki kuntopyörää sen jälkeen, sai hierontaa mutta ei pelannut enään varotoimenpiteenä.
Walker pääsi vauhtiin toisella puoliajalla.Ei vaan voi ymmärtää Coomanin ajatuksia kun otti Walkerin penkille 2min ennen loppua kun peli tasan. Onneksi Eetu paikkasi hyvin ja palkittiin parhaana.
Niukka voitto maistuu. .
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös