Koripallo.com

Lahti Basketball 2023-2024

Viestejä
317
Muistuttaisin, että hyökkäyksellä voitetaan pelejä, mutta puolustuksella mestaruuksia.
Tosin Lahti ei tilastollisesti pysty voittamaan edes tehdessään 102 pistettä hyökkäyspäässä, sillä joukkue on päästänyt 103,2 pistettä ottelua kohden tällä kaudella.
 
Viestejä
97
Onkohan kukaan muu huomannut että sarjan 4 alinta joukkuetta on yleensä uutisissa kaikenlaisen perseilyn seurauksien johdosta? Kannattaisi ottaa oppia muilta joukkueilta miten pidetään joukkue kasassa ja ammattimaisena.
 
Viestejä
1 948
Salkkarit-tason saippuaoopperaa tämä touhu.
Voi hyvää päivää. Ei siis millään muotoa voi olla niin kuin asia on ilmoitettu?

”Jotkut asiat ovat koripalloa tärkeämpiä, kuten perhe ja oli selvää, että Kristian jää syksyllä pois joukkueen toiminnasta. Perheellä on nyt kaikki kunnossa ja aika paluulle oli kypsä.”

Ja että miksikö asiaa ei alunperin tiedotettu näin - että Kristian tulee takaisin?
a) Koska vastasyntyneen ja -synnyttäneen tilannetta ei välttämättä voi ennakoida - ja joukkueelle on syytäkin jättää se mahdollisuus auki, että apuvalmentajaksi palkataan joku muu.
Vai…
b) Asialla on joukko tumpeloita jotka ei ymmärrä koripallosta eivätkä urheilutoiminnasta sitäkään vähää kuin .comin keskimääräisimmät kirjoittajat.
Vai…
c) tää on Salaliitto ;
 
Viestejä
94
Ihan fiksua 4D shakkia Palotieltä

Näki syksyllä että turpaan on tulossa niin että tukka lähtee ja jättäytyi ajoissa pois ettei tule yhdistetyksi alkukauden katastrofiin.

Nyt voi palata ilman paineita. Jos ei suunta muutu niin ei siinä, kukaan ei joukkueelta enää odottanutkaan mitään. Jos taas Lahti onnistuu ihmeen kaupalla kääntämään kurssinsa tullaan Palotietä juhlimaan Messiaan toisena tulemisena.

Nähtäväksi jää pystyykö muuttamaan roskan kullaksi, kuten sanotaan.
 
Viestejä
297
Ennenkuin puolustusta aloitetaan sorvaamaan niin Planutis ekana vaihtoon, yksi kaikkien aikojen surkeimpia puolustajia liigassa. Crearynkään puolustustaidot eivät tällä hetkellä vakuuta, "lyhyyttä" vastustaja käyttää joka matsissa hyväkseen. Walker tänään pois, ehkä kunnossa ollessaan ok puolustaja.
Onko Cooman tyhmä vai miksi Stilan ja Clearyn annetaan pompottaa palloa yli puolet hyökkäysajasta ja sitten vaikea heitto kun 2 vast. pelaajaa sumputtaa.
Tänäänkin Padgett jäi toistuvasti ilman palloa kun nämä herrat eivät syötä palloa eteenpäin.
On Palotiellä sarkaa saada peli uomiinsa.
Runkosarjaa viellä on jäljellä ja alempaa loppusarjaakin 10 peliä.
Oliko tosiaan Coomanin viimeinen matsi ykkösenä, toivottavasti !
 
Viestejä
101
Täytyy sanoa että Lahden kannustusjoukot on liigan nolointa toimintaa… (en tarkoita junioreita)
.joka v*tun tilanteessa huudetaan ”virhe” vaikka sitä ei todellakaan tapahtunut….!!
sitten haukutaan jatkuvasti tuomareita ja vastustajan pelaajia!! ymmärrän että faneja harmittaa että divari kutsuu ja koko Lahden toiminta on aikamoista puuhastelua mutta coomania ei kukaan uskalla heivata pois*nauraa*.
onnea divariin
 
Viestejä
270
Parempi mennä positiivisen kautta. Lahden puolustus paranee: ennen tätä peliä vastustaja oli skorannut reilu 103 pinnaa per matsi, nyt meni enää 101 pts omiin.
 
Viestejä
416
Kyllä tämä nyt siltä näyttää että kirstu on niin tyhjä ettei Coomanista päästä eroon.. Koska sopimus on varmasti mallia Lahti eli vähintään 2+2.. Muuta järjellistä selitystä tähän ei voi olla.. Tai sitten halutaan ehdottaa heti alku sarja jälkeen että voitaisiin siirtyä Divariin vuodenvaihteessa..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös