Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2022-2023

Viestejä
260
Hyvä voitto Hongasta, varsinkin kun heti alku metreillä Livinston ja Kilpinen penkille seuraamaan peliä jääpussit jaloissa.
lisäksi sivussa Chuku ja eipä tuo Turjakaan kentällä käynyt.

Kalle ja Tuukka ei päässyt mesoamaan tällä kertaa, mutta Halme oli hyvässä heitossa.
 
Viestejä
260

David Nichols loppukaudeksi Kobriin, KJ Jackson matkaa Ranskaan​

Luotu: 25.02.2023
David Nichols pelaa loppukauden Kobrapaidassa. David on 26-vuotias pointti (183/84), joka siirtyy Lapualle Ranskan pro B:stä ja Aix-Mauriennen joukkueesta. Kuluneella kaudella 20 ottelussa David tehtaili tilastot 17/1,9/3,8s/1,4r ottelua kohden. Viimeisen yliopistovuotensa David pelasi kovatasoisessa, kyseisenä vuonna NCAA:ssa16:sta rankatussa Florida State Universityssä tilastoin 6,4/1,7/1,7s keskimäärin 18-minuutin peliajalla. Kolme ensimmäistä yliopistovuottaan David pelasi University at Albanyssa, jossa parhaalla kaudellaan pussitti tilastot 17,9/3,5/3,2s/ottelu. Ensimmäisen ammattilaisvuoden David pelasi Kyproksella Omonia Nicosian joukkueessa numeroin 23,8/5,2/4,9s/1,9r ottelua kohden. Kaudelle 20-21 tie vei Sloveniaan ja Rogaskan joukkueeseen, jossa David viimeisteli numerot 19,4/4,4/6,5s/1,3r. Kauden 21-22 David pelasi Belgian Mons Hainautissa, jossa syntyi tilastot 12,8/2,2/2,4s/1r. Joukkue pelasi lisäksi Fiba Europe cupissa 6 ottelua, joissa syntyi 25 minuutin peliajalla tilastot 11,7/2,3/3,5s/1r.

’Tässä on jo pitkään mietitty, että meidän täytyy joukkueeseen joitain muutoksia tehdä. Tässä tapauksessa asiat etenivät erittäin nopeasti, kun Ranskasta ilmoitettiin halukkuus ostaa KJ Jackson nimenomaan Ranskan pro B:hen ja Aix Mauriennen joukkueeseen. No siitä sitten neuvottelut etenivät ja yht äkkiä tilanne olikin sellainen, että meillä oli sopimus Davidin kanssa, joka sai lähtöpassit ko. joukkueesta ja KJ matkasi Ranskaan päin. Kyllähän siinä tuli mieleen tuntemattomasta sotilaasta tutut sanat, että mä olin niinku klapil päähän lyäty, että mitä tässä nyt oikein tapahtuu. Onhan tuollaiset sopimukset mukavia, että saa rahatukun ja samalla pelaajan, jonka taustoilla ei ensimmäisenä olla tulossa Lapualle.’ kobramanageri Markku Turja kertoo.

David saapuu lauantai-iltana Lapualle ja ehtii siten harjoitella joukkueen mukana ensi viikon ennen perjantain Pyrintö ottelua.

KJ:lle Kobrat toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja varmasti hän on upeilla suorituksillaan jättänyt jäljen kaikkien Kobrafanien sydämiin.

Lähde: Kobrat.fi
 
Viestejä
163
Mitä tällä uudella pelaajalla koitetaan saavuttaa? Oliskohan ollut vaan parempi mennä kolmella jenkillä loppukausi
 
Viestejä
58
Korisliigajoukkueiden kohdalla harvemmin puhutaan rahatukusta, kai se jonkinlainen perustelu on tälle siirrolle?
Tuskin rahatukku tähän syynä on vaikka ei varmasti haittaakaan ole. Kyllä KJ sädekehä on hiipunut melkoisesti syksyn peleistä, jolloin oli todella hyvä. Viimeaikoina KJ pallontuonnit on pysähtyneet hyökkäysalueelle, jossa paikallaan leiponut palloa niin pitkään, että hyökkäyskello menee loppuun. Aktiivista tilanteiden rakentelua ei ole ollut.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös