Koripallo.com

Lauri Markkanen - mies ja legenda

Viestejä
4 054
Nyt kun Laten kausi on suunnilleen ohi, niin haluan tähän väliin laittaa iloa elämään!Tiedän toki että "älykkäät" inkliismiehet saavat hieman peppukipua, mutta sehän tiedetään!

Nimiä mainitsematta ;)
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 511
Markkanen vs. Lakers 16/8

 
Viestejä
245
Hitto ku ihan pari päivää sitten Laurin ongelmat olivat poliittis-strategisia, mutta nyt taas parin pelin jälkeen huomattiin, että kyllähän ne puhtaasti liittyvät vanhan miehen fysiikkaan.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 511
Markkanen vs. Warriors 20/14/3s

 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 511
Markkanen 25p ja jäi pisteellä ulos kolmen pisteen heittokisan finaalikolmikosta.

 
Viestejä
417
No, ei kyllä tarvinnut Markkasen heittoa hävetä yhtään. Hitto, jos mikä tahansa muu teline olisi ollut Laurin money-ball-rack Markkanen olisi tehnyt karsintakierroksen kovimmat pisteet. Ja Malik Beasleyä lukuunottamatta skabaamassa oli liigan kovimpia tähtiä. Luulen, että se on hyvä, että Lauri oli tässä mukana, ja tapasi vähän liigan muita staroja. Toivottavasti mahdollisimman moni kuiski korvaan, että mitä ihmettä sä enää siellä himmenevässä Utahissa lahoat. Hoidetaan kato sut meille pelaamaan, ja mennään nappaamaan mestaruus.
 
Viestejä
417
... ja nää erilaiset leikkimieliset All-Star-viikonloppu-tapahtumat on tietysti täyttä hassuttelua, mutta musta on vähän jännää, että yhdelläkään niistä Jazzin jenkkiläisistä fanisivustoista, joita itse satun vilkuilemaan, kukaan ei ole oikein piitannut tuon taivaallista kolmosskabasta tai Laurin suoriutumisesta siinä. Olihan Lauri kuitenkin paikalla vähän niinku edustamassa omaa seuraansa. Mutta sivustoilla vaan spekuloidaan loputtomiin tämän vuoden oman pickin kohtaloa ja hehkutetaan Keyonten Georgen tulevaa supertähteyttä. Eli kyllä jazzin jenkkifanit näköjään keskittyvät juuri niihin juttuihin, mitä Ainge toivookin. Please, free Lauri Markkanen.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 511
Markkanen vs. Hornets 21/9/6s

 
Viestejä
302
No ne työrukkaset putosi aika äkkiä kädestä...Mutta ihan hyvä idea Laurilta että yritetään pojat nyt kerran vielä
 
Viestejä
1 846
No ne työrukkaset putosi aika äkkiä kädestä...Mutta ihan hyvä idea Laurilta että yritetään pojat nyt kerran vielä
E8l2Kh5WUAwuNoC.jpg


Vauva.fistä, sopii aika hyvin tänne?
P-P Petelius sopii hyvin siihen tragikoomiseen, henkisellä tasolla jollain tapaa jo luovuttaneen kapteeni Kaarnan rooliin

Eihän Kaarna ollut mitenkään tragikoominen saatika millään tasolla henkisesti luovuttanut hahmo; päinvastoin hän odotti kovaa sotaa, että saisi kunnianhimonsa tyydytettyä. Hänella oli haju jo pataljoonasta. Miehistö tykkäsi Kaarnasta, koska tämä oli kova mutta reilu.

Tosiaan oikeassa olet. Kaarna on kunnianhimoinem ja hänellä on selkeät tavoitteet, joten hän vaikuttaa siksi varomattomalta ja ottaa suuria riskejä. Ei siksi, että olisi luovuttanut. Tragikoominen hän mielestäni on edelleen, vallanhimo ja innokkuus johtaa hänet valitettavasti lopulta liian "helppoon" kuolemaan.
 
Viestejä
302
Ihan hyvä vertaus, mutta pahoin pelkään että Laurin johtamat joukot eivät vastaa kapteeninsa kutsuun ja esimerkkiin toivotulla tavalla ja lähtisivät joukkueena enää mitään yrittämään vaan every man for him self mentaliteetti alkaa kohta näkyä entistä vahvemmin Jazzin pelissä..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös