Koripallo.com

Lauri Markkanen - mies ja legenda

Viestejä
1 175
Ainahan noita huhuja liikkuu, kaverit kirjoittaa näistä työkseen. Ei siinä mitään, kelpaisi suomalaisille varmasti jos menestyvään joukkueeseen kaupataan. Mutta riskinä että vielä huonompaan joukkueeseen. Ottaisko jokin menestyvä joukkue juuri 4v rahakkaan sopimuksen tehneen? En usko, koska siinä tapauksessa palkat jo korkeat muutenkin menestyvillä joukkueilla, joten heikompaan joukkueeseen kävisi tie.

Ainahan voi se suomalaisten märkä uni toteutua että siirtyisi Dallasiin, esim Porzingisin tilalle(en muista millainen sopimus hänellä nyt on)
 
Viestejä
809
Riski siirtyä huonompaan joukkueeseen on kyllä aika pieni. Ottaen huomioon, että sieltä pitäisi siirtyä jotain myös takaisin päin.
 
Viestejä
349
No en pidä mitenkään mahdottomana ajatuksena, että Cavs teki Lauri kaupan vain nostaakseen Laurin arvoa vuoden pari ja sitten kaupata hänet korkeampaan hintaan. Kuitenkin rebuilding joukkue kyseessä (toisaalta Cavs taitaa olla rebuild moodissa 9 kautta 10:stä). Arvon nousu kyllä vaatii sitä, että Lauri alkaisi heittämään paremmin....
 
Viestejä
1 306
En henkilökohtaisesti usko että Markkasta kaupataan "nyt jo". Mutta aina on se mahdollisuus mikäli heitot ei uppoa samaan tahtiin ja jostain löytyy diili mikä sopii Cavsin johdolle.

Mutta Markkanen on itse asiassa pelannu todella paljon agressiivisempaa koripalloa mitä aikasemmin mikä on johtanut siihen että Markkasella tuntuu joka pelissä kertyvän hyökkäyspään levareita, pallonriistoja ja blockeja. Syötötkin tuntuu menevän perille ja pelaajille jotka osuu koriin. Eli kaiken kaikkiaan Markkanen tuntuu nykyään vaikuttavan joukkueen pelaamiseen enemmän kuin Bulls ajoilla. Jos Markkasta ylistettiin heitosta ja negattiin siitä että ei tee mitään muuta niin nyt tämän kauden alku on ollut päinvastainen. Sillä erotuksella että pistekeskiarvo on huonoillakin prosenteilla 12 pisteen luokkaa.
 
Viestejä
69
Laitetaanpa tämä MATEMATIIKKAVISA tänne toisen ketjun innoittamana! (Prosenttia pyöristetty tarkoituksella)

”Lauri Markkanen heittää vapaaheiton keskimäärin 80% todennäköisyydellä sisään. Lauria on juuri rikottu ja hän astelee heittämään kahta vapaaheittoa. Millä todennäköisyydellä (%) hän

A) heittää vähintään toisen heiton sisään?
B) heittää molemmat vapaaheitot sisään?
C) heittää molemmat vapaaheitot ohitse?”

Koittakaapa laskeskella ja pohtia ilman Veli-Googlen apua!;)
 
Viestejä
520
A) heittää vähintään toisen heiton sisään? 2 * (80 % * 20 %) = 32 %
B) heittää molemmat vapaaheitot sisään? 80 % * 80 % = 64 %
C) heittää molemmat vapaaheitot ohitse? 20 % * 20 % = 4 %
Mitähän tuossa ekassa on yritys laskea?
Edit: ilmeisesti todennäköisyys yhdelle onnistuneelle heitolle mutta sitä ei kysytty.

A:n voisi johtaa C:stä eli 100-4 =96%
 
Viestejä
91
Mitähän tuossa ekassa on yritys laskea?
Edit: ilmeisesti todennäköisyys yhdelle onnistuneelle heitolle mutta sitä ei kysytty.
Joo. Sorry. Vastaus oli oikein, mutta kysymykseen jotai ei kysytty eli "heittää tasan yhden kahdesta sisään".

Oikea vastaus kysymykseen "heittää vähintään yhteen koriin" on c-kohdan vastakohta eli 100 % - 4 % = 96 % tai vaihtoehtoisesti 80 % * 20 % + 20 % * 80 % + 80 % * 80 % = 96 %
 
Viestejä
336
Lauri on näemmä kutistunut siirryttyään Cavaliersiin. On lähtenyt tuuma pois pituudesta. Näinköhän on että mies on mitattu ensimmäisen kerran NBA urallaan?

Tätä aihetta käsiteltiin melko kattavasti tässä: Paperit, olkaa hyvä!
No mutta, jenkkien rakastamat tilastohulluttelut sitten varmaan päivittyvät? Eikö Laurikin saanut nimiinsä näitä hupijuttuja tyyliin "eniten kolmosia rookie kaudella seitsenjalkaisena" tai "ensimmäiset 100 peliä 60/30/80 prosenteilla ja vähintää 7 jalkaa pituutta", siis nimenomaan "ennätyksiä" jotka ovat pituusriippuvaisia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös