Koripallo.com

Liga Femenina 2 2019-2020

Viestejä
2 534
Tänään Celta(Tulonen) sai vieraakseen Ibaizabalin(Koskimies). Celta johti ottelua puoliajalla 10p erolla, mutta Ibaizabal tuli takaa niukasti ohi.

Koskimies pelasi 28min (Huom! alle 30min), teki 6p ja otti 2 levypalloa. Tulonen pelasi 16min, heitti tarkasti 8p ja otti 5 levypalloa. Koskimies (183cm) on putoamassa joukkueen sisäisessä rankingissa alaspäin, koska nro. 20 Arroya Zubeldia (180cm) pelasi taas Koskimiestä paremmin 17p ja 5lev.....(espanjalaisten sukunimet ovat 2-osaisia isän ja äidin)

Ferrol(Äijänen) voitti vieraissa. Äijänen pelasi 13min, mutta ei tehnyt pisteitä. Barakaldo(Kesänen) voitti vieraissa. Kesänen pelasi 29min, teki 5p ja otti yhden levypallon.

Kesänen ja Koskimies ovat pelanneet lohko A:ssa keskimäärin 29min/ottelu eli he ovat TOP30 eniten pelanneiden pelaajien joukossa. Heidän olisi pitänyt tehdä yli 10p/ottelu, jotta he olisivat myös pisteissä TOP30-listalla. Koskimies on tehnyt 9p/ottelu ja Kesänen 5p/ottelu. Molempien pelaajien ennuste peliajan ja oman aseman säilyttämiseksi on huolestuttava.

Liga Femenina 2 sarja on jaettu kahteen lohkoon A&B maantieteellisin perustein. Sarjassa pelaa 28 joukkuetta. Molemmista lohkoista neljä parasta pelaa pudotuspelit ja niiden voittajat nousevat ensi kaudeksi sarjatasoa ylemmäksi.

Liga Femenina 2 sarjaa on nyt pelattu neljäsosa. Lohko-A:ta johtaa Ibaizabal(Koskimies), joka on voittanut kaikki ottelunsa. Celta(Tulonen) ja Ferrol(Äijänen) ovat hävinneet kahdesti ja ovat sarjassa sijoilla 4&5. Barakaldo(Kesänen) hävisi alkukaudesta peräti neljä kertaa, mutta on nyt vakuuttavassa voittoputkessa. Barakaldo(Kesänen) on sijoilla 10&11 siis 14 joukkueen A-lohkossa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
858
Koskimies oli Americanissa valmentajan luottopelaaja silloin, kun tarvittiin pitävää puolustusta. Siksi mielestäni on vähän yksisilmäistä arvioida erityisesti hänen onnistumistaan yksinomaan pisteiden valossa. Sama pätee toki muihinkin, hyvä työ ei aina näy tilastoissa. Jos minuutteja tulee runsaasti, valmentaja varmaan tykkää, että pelaajasta on hyötyä. Tilastoissa puolustustyöskentely ei oikein tahdo näkyä. Riistot kertonevat jotain, ja niissä Koskimies on ollut selvästi Arroyo Zubeldiaa vahvempi. Viimeisessäkin ottelussa Koskimies riisti pallon vastustajalta kolmesti, kun Arroyo Zubeldia riisti ainoastaan kertaalleen.

Yksittäisen ottelun minuuttien jääminen muutamalla minuutilla keskiarvosta voi johtua vaikkapa jostain pienestä kolhusta tai siitä, että ottelun jo ratkettua tärkeää pelaajaa ei haluta rasittaa eikä ottaa riskiä, että pelaaja loukkaantuu. Ei se siis mitenkään yksiselitteisesti tarkoita sitä, että on pudonnut valmentajan suosiosta ja muut pelaajat rynnistävät rinnalle ja ohi.

Ja mainittakoon vielä, että en ihan vakavissani ole sitä mieltä, että riistojen määrä kertoisi siitä, että Koskimies on ollut Arroyo Zubeldiaa parempi. Pikemminkin pyrkimyksenä on muistuttaa, että tilastojen perusteella ei pidä vetää liian perusteellisia johtopäätöksiä. Jos haluaa arvioida pelaajan onnistumista sinällään tai suhteessa joukkuekaveriin, pitää katsoa niitä pelejä. Ibaizabalin pelejä on aiemminkin mainitsemallani Canal FEBillä katsottavana useampia. Että ei muuta kuin sieltä väijymään ja sitten kommentoimaan...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös