Koripallo.com

LoKoKo Bisons 2021-22

Viestejä
38
Eilinen Nokia-matsi oli kyllä aika jäätävä esitys biisoneilta. Iloista peliä, kukin vuorollaan
oli sankari. Lupaa todella hyvää loppupeleihin !
 
Viestejä
121
Ei nyt ihan tainnut tähän matsiin valmistautuminen onnistua. Erittäin heikko esitys. Ja tosiaan voisi noilta kotimaisiltakin hiukan enemmän panosta peliin toivoa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
43
Mastomäki Lapua peliin jakamaan nuorta energiaa…
Kyllä tuo ”setti” parempaan pystyy jos vaan annetaan mahdollisuus prkl….!!!!!
 
Viestejä
1 076
Peliin valmistautuminen tuntuu kusevan hyvinkin usein, tänään myös totaalisesti. Penkiltä tullut apuja Henttosen 2 pisteen verran. Knihtisen kakkoset kertoo kaiken...


Tässä ei tarvitse Westerholmin keksiä enää taikatemppuja, jotta Korihait säilyy sarjassa, Bisons tekee sen ihan itse...
 
Viestejä
121
Aivan karmeaa touhua. Kippari vetää huonolla divaritasolla pelistä toiseen ja moni muu seuraa perässä. Vehmasen kikkapallokaan ei ihan pure. Surullista tosiaan.
 
Viestejä
353
Kyllä pitää ihmeitä tapahtua, että me ei pudota divariin..
Ja sitten voi myös Ballo ottaa sen oranssin narun katonrajasta pois johon oli jo solmu tehtynä Biisoneita varten. Neljä peliä jäljellä, eikö niin? Kobrat kotona - voitettu tällä kaudella myös vieraissa, eikö niin? Kataja vieraissa, yksi tasainen vierasottelu pelattu Katajaa vastaan, vaikka tappio tulikin ja kotona voitettu (vaikka Kataja vajaamiehinen), eikö niin? Nokia vieraissa, kaksi kertaa kotona voitettu ja kerran otettu kunnolla tukkaan kun joukkueessa korona-aalto ryöpsähti, eikö niin? Korihait kotona - voitettu kerran, hävitty kahdesti, Korihait EDELLEEN se joukkue joka pelaa ”paineet” niskassa koska Westerholm ei halua että Korihait tippuu, eikö niin? Ja kuitenkin EDELLEEN kaksi ottelua perässä, eikö niin?

Nyt vähän ammattitaitoa sinne nimimerkin taakse, ei jaksaisi lukea kun täällä vedetään suurinpiirtein koko joukkue kölin alle kun kaksi tiukkaa tappiota tuli, joissa energia ei ehkä ollut sitä mitä se on aiemmin ollut. Pyytäisin katsomaan vaikka asian positiivista puolta, Jackson oli todella hyvä Lahtea vastaan ja varmasti auttaa joukkuetta jatkossakin. Nyt valoja päälle.
 
Viestejä
27
Pallo on pyöreä ja hyviä ja huonoja päiviä tulee väkisin kauden aikana. Homma on EDELLEEN omissa käsissä, mutta ollaan todella tukalassa tilanteessa tällä hetkellä. Pitkälti kausi mennyt niin, että koko porukka pelaa joko hyvin tai huonosti ja muutama tiukka peli on kääntynyt valitettavasti tappioksi. Tänään Toro pois näillä näkymin kokoonpanosta, niin Korihait saa hyvät lähtökohdat illan peliin. Sitten ollaankin jo yhden voiton päässä meistä. Vikat keskinäiset pelit ollaan oltu huonoja tai pelattu alle oman tason. Nyt pitää pään kestää. EDELLEEN tässä ei olla maalaamassa piruja seinille, mutta hyvä tässä on ymmärtää, että niinkin voi käydä kuten aiemmin mainitsin. Eikö niin?
 
Viestejä
38
Jackson tuntuu olevan pelimies. Pitkään ollut pelaamatta ja se tietysti näkyi alussa, mutta paransi peliään matsin aikana. Siis jatkoon !

Jättäisin Kobrat pelistä Thomasin ulkomaisista sivuun. Hyökkäyspäässä häneen pysähtyy pallo joka kerta. Koossa vähän hävitään, mutta pelinopeudessa voitetaan.

Aloitukseen siis : Galloway, Jackson, Copeland, Edwards, Knihtinen. Penkille Henttonen, Hollo, Airenne + Vehmanen sekä Aulasuo. Ja on hyvä muistaa, ettei mitään olla vielä menetetty mitä tulee sarjassa pysymiseen.
 
Viestejä
190
Hieno voitto Lapuasta. Saataisko Loimaan valmentajalle jostain uusi paita. Nilan ei käsittääkseni enää ole vuosiin ollut Bisonsin tukija vai onko?
 
Viestejä
27
Mahtoko pojilla olla reissueväät mukana ja juomat korkattiin ekan puolikkaan jälkeen ko aateltiin, että tää hoidetaan? Keskiviikkona toisella ilon ja onnen päivä, kun taas toisen kohtalo pudota pääsarjasta. Tuurillakin tulee olemaan paljon merkitystä tuossa pelissä. Mielenkiinnolla tässä taas odotetaan, että mikähän mahtaa olla meidän ulkomaalais nelikko? Jackson olisi ansainnut pelata muussakin kuin Lahti pelissä, jossa hän oli koko joukkueen paras pelaaja. Nyt ollut penkillä istumassa ja varmaan tulee istumaan myös keskiviikkona..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös