Koripallo.com

Miro Little Sunrisessa & Baylorissa

Viestejä
616
Viestejä
834
4 päivää sitten uploadattu kokonainen peli. Miro avausviisikossa niin kuin kuuluukin olla. Statseja en mäkään googlettamalla löytänyt.

Sunrise Christian Academy Elite vs. Colorado Prep Elite

 
Viestejä
903
4 päivää sitten uploadattu kokonainen peli. Miro avausviisikossa niin kuin kuuluukin olla. Statseja en mäkään googlettamalla löytänyt.

Sunrise Christian Academy Elite vs. Colorado Prep Elite

Paljon syöttöjä oli kun kelaillen katselin, pisteitä sen sijaan itse näin vain 4...
 
Viestejä
10
Sunrisen pelit ovat jatkuneet kahdella tappiolla. Ensimmäinen tappioista tuli sijoittamatonta American Fork -koulua vastaan ja toinen kakkossijoitettua AZ Compassia vastaan. Sunrise on 4. sijoitettu tällä hetkellä koko maassa.

Varsinkin Compassin lukiojoukkueessa on yksilölaatua ESPN-rankkauksen mukaan - neljä pelaaja top100 joukossa. Parhaiden pelaajien yliopistot ovat ensi vuonna muun muassa Auburn, Arizona, UCLA.


Tilastoja näistä peleistä on aika vaikea löytää, mutta jälkimmäisessä pelissä Miro Littlelle 8p. Oheinen video kertoo kuitenkin enemmän.


Kovin pitkälle kantavia johtopäätöksiä tuosta klipistä on ehkä turha tehdä, mutta puolustuksessa pari selkeää tilanteen häviämistä ja hyökkäyksessä pelipaikkana taitaa olla heittävä takamies. Siinä mielessä vähän omituinen tilanne, että Little näyttäisi olevan joukkueen paras syöttäjä ja toisaalta tuo paljon pallossa oleva pelaaja (Brown?) taas näyttäisi olevan parhaimmillaan juuri heittäjänä.

Itselleni on ollut kyllä ihan mielenkiintoista hieman perehtyä tuohon Yhdysvaltojen lukiokorismaailmaan. Hauska myös seurata tulevaisuudessa, miten näiden teinilahjakkuuksien urat aukenevat. Tuossakin klipissä on varmasti muutama tuleva NBA-pelaaja, mutta luultavasti myös pelaajia joiden koripalloura ei aukene ihan sillä tavalla kuin he itse ehkä unelmoivat.
 
Viestejä
10
Ja korjataan sen verran, että AZ Compassin jotkin pelaajat ovat sitoutuneet Oregoniin, North Carolinaan, Missouriin ja Cincinnatiin. Katsoin ensin erheellisesti viimevuotisia ESPN rankkauksia.

Sunrisen kovimmat nimet ovat sitoutuneet Ohio Stateen (Scotty Middleton), Arkansasiin (Layden Blocker) ja G-Liigan G-league Unitediin (Liettuaa edustava Matas Buzelis). Miro Littleä ei tuossa ESPN rankkauksessa mainitakaan, mutta en tiedä miten tarkkaan tuota listausta voi lukea. Ruotsin ja kolmanneksi rankatun Link Academyn Elliot Cadeau on esimerkiksi vuoden 2024 rankingin #11. Hän on kuitenkin menossa yliopistoon jo ensi vuonna ja taitaa olla vuonna 2004 syntynyt.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös