Koripallo.com

Mitkä joukkueet kuuden sakkiin?

Viestejä
768
Karhu, Seagulls, Kouvot, Vilpas ja KTP:kin aika vahvoja jo kuuden sakkiin mutta mikä on kuudes? LaBa, Kataja, BCN, Kobrat ja Pyrintö taitavat olla ne jotka paikasta kisaavat. Kuka on laskenut todennäköisyyden?
 
Viestejä
46
Kärkiviisikko käytännössä selvä. Sitten onkin tasaista.
Katajalla 8 peliä jäljellä joista 5 kotona.
Kobrilla myös 8 peliä joista 4 kotona.
LaBa, BCN ja Pyrintö 7 peliä joista kullakin 3 kotona. Pyrinnön ohjelma ehkä vaikein.
Minun veikkaukseni on että Kataja ja Lahti vahvimpina ylempään sarjaan. Keskinäinen peli Joensuussa saattaa ratkaista. Katajan voitettava tämä peli vähintään 5 pisteellä jos haluaa ylempään sarjaan.
 
Viestejä
676
Sarjataulukkoa lukiessa voisi sanoa, että kärkikolmikko on vähän karussa, mutta 3-10 sijoilla joukkueiden ero on vain 1,2 tai 3 voittoa + tietysti keskinäiset, joita en nyt ala spekuloimaan. Luonnollisesti viivan yläpuolella nyt olevilla on pientä etua, mutta esim Vilpas pelaa kotonaan Kouvoja, BC Nokiaa, Pyrintöä ja Katajaa vastaan sekä vierasottelut KTP-Basketia, Bisonsia ja Seagullsseja vastaan.

Salon joukkue on kotonaan ollut vahva, mutta silti hävinnyt seitsemästä kotiottelusta kaksi ja vierassaldo on sitten kahdeksasta pelistä viisi tappiota. Tämä nyt vain esimerkkinä siitä, että jos väitetään, että kärkiviisikko on käytännössä selvä, niin väitän, että kaikkea muuta kuin selvä. Pelejä ja keskinäisiä pelejä on vielä niin paljon, että Kauhajoki, Seagulls ja Kouvot ovat aika potentiaalisia kuuden sakissa pysyjiä, mutta jos esim. Lokit jatkavat siipi maassa taaperrustaan, niin sijoitus voi kyllä tippua.

Lokkien ohjelmaa katsottaessa he pelaavat kotonaan Pyrintöä, Lahtea ja Vilpasta vastaan. Vieraissa vastaan tulee Kataja, Korihait, Kauhajoki ja Kobrat. Tammikuussa on vain yksi runkosarjan kotiottelu. Joukkueen saldo on kotona 6/2 ja vieraissa 5/2.

Summaisin tähän, että luonnollisesti asialla voi jo spekuloida, mutta kovin paljon voi vielä tapahtua.
 
Viestejä
1 983
LaBalla ei riitä psykologinen aika.
Katajalla on huono valmennus.
Kobrilla myös.
Pyrintöllä palkittu valmennus, mutta häviää silti pelejä.
Nokiaa ehkä veikkaisin kuudenneksi kun nyt sai vahvistuksiksi laskettavat vahvistukset.
 
Viestejä
1 102
Ainakin yksi joukkue varmuudella nyt jatkosarjassa kun 6-7 ottelua jäljellä. Karhubasket.
Seagulls, Kouvot, KTP ja Wood myöskin menossa ja todnäk todella tiukassa nipussa 10 ottelun jatkosarjaan jossa jokainen ottelu tulee olemaan jo playoff vääntöä.
Viimeisen paikan osalta tulee myös tiukka kisa mutta kyllä näyttää nyt kääntyvän vahvistuneelle Nokialle.
 
Viestejä
768
Tasaista on. Laba, BCN, Kataja, TP ja Kobrat ovat pelanneet sopivasti vielä ristiin. Pirkanmaalla joukkueiden keskinäiset pelitkin tasan samalla erolla.
 
Viestejä
5 776
Kuuden joukkoon pääsystä kamppailevista joukkueista (Lahti, BCN, Kobrat, Pyrintö, Kataja) paras viimeisen 5/10 pelin track record Nokialla, mutta toisaalta Nokialla Pierce pois kaksi seuraavaa matsia.

Ennen kuin sanon, että Nokian loppuohjelma suht haastava, niin on se sitä kyllä viivan yläpuolella olevalla LaBallakin (mm. @Helsinki, @Kotka, @Kataja, @Kauhajoki).
 
Viestejä
1 861
Kuuden joukkoon pääsystä kamppailevista joukkueista (Lahti, BCN, Kobrat, Pyrintö, Kataja) paras viimeisen 5/10 pelin track record Nokialla, mutta toisaalta Nokialla Pierce pois kaksi seuraavaa matsia.

Ennen kuin sanon, että Nokian loppuohjelma suht haastava, niin on se sitä kyllä viivan yläpuolella olevalla LaBallakin (mm. @Helsinki, @Kotka, @Kataja, @Kauhajoki).
Vai onko kuitenkaan Pierce pois Vilpasta vastaan... aika todennäköistä että 28.12 pelattava matsi siirtyy... siis siirtyy ennemmin ku tyhjälle katsomolle pelattais.
 
Viestejä
474
Toivon ja aiemmin olin jopa vakuuttunut, että Laba olisi kuuden joukossa, mutta en enää. Nokia sen sijaan alkaa näyttämään Gibsonimaiselta, kovaa taistelevalta ja hyvin roolitetulta jengiltä, joten rahat laittaisin sinne.
 
Viestejä
1 102
Sijalle 6. Tarvittaneen min 20p, ehkä jopa 22p.
Nokialla vastassa bisons, UU, kobrat...hyvä chance...sitten kotona karhubasket, vieraissa kouvot ja vilpas. Vaikeampia.
Monella muulla viäkin haastavampi loppuohjelma joilla 12-14p just nyt.

5.ottelun kuntopuntarissa 4/1 KB. KTP ja vilpas, nokia 3/2 (4/1 tilanteen esti vain yksi one in a lifetime heitto by mattila)
Merkit viittaa että noilla joukkueilla noste jatkuisi jatkossakin.
 
Viestejä
6 119
Kataja ailahtelee niin paljon, etten löisi vetoa 6 joukkoon pääsystä. Katajan kohdalla kun ei vois edes kotiedusta enää puhua..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös