Koripallo.com

Moderoinnin toimenpiteet

Viestejä
188
Voisi olla palstalla laajempikin mielenilmauksen aika natsi-moderoinnille ja lopettaa kaikki (viimeinenkin) kirjoittelu tykkänään. ;)
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 592
Saanko nuhtelun vai bannin, se jää nähtäväksi.
Kuten vastasin tähän tismalleen samaan asiaan kolme viikkoa sitten, niin sinä tai kukaan muukaan ei ole saanut bänniä, varoitusta, nuhtelua tai yhtään mitään kuvankaappauksesta. Ei se siitä jankkaamalla muuksi muutu.

Monelta taisi jäädä huomaamatta, että @Ylläpito sai myös Pyrinnön ketjussa jonkin aikaa todella aktiivisesti kirjoitelleen TarmoPispalan lopettamaan kommentointinsa seinään.
Kyseiselle kirjoittajalle ei ole annettu bänniä, ei varoitusta, yksi hyvin ystävällissävyinen huomautus. Se on tietysti valitettavaa jos kuka tahansa aktiivinen kirjoittaja foorumille osallistumisen jättää - ja nyt varsinkaan tamperelaisia kirjoittajia ei ole ihan kokoontumisrajoituksia rikkomaan asti.

Jos joku kuitenkin toistuvasti foorumin sääntöjä rikkoo ja provosoi naapuriseuran ketjussa, totta kai meidän siihen täytyy puuttua. Tässä tapauksessa kyseisen kirjoittajan eri viesteistä oli jo pidemmän aikaa myös tullut käyttäjiltä paljon raportteja.

Joku voi tietysti haluta, että foorumilla ei annettaisi lainkaan huomautuksia, varoituksia tai varsinkaan bännejä. Silloin kovin paljon asiakeskustelua ei vain trollaamisen ja huonon käytöksen sekaan välttämättä mahtuisi. Tai sitten voi haluta, että moderointi tapahtuisi huutoäänestyksellä - silloin tosin yo. nimimerkki olisi foorumilta poistettu jo hyvin nopeasti.
 
Viestejä
151
Joku voi tietysti haluta, että foorumilla ei annettaisi lainkaan huomautuksia, varoituksia tai varsinkaan bännejä. Silloin kovin paljon asiakeskustelua ei vain trollaamisen ja huonon käytöksen sekaan välttämättä mahtuisi
Tämä forum oli useamman vuoden käytännössä ilman moderointia ja keskustelu sujui täällä oikein hyvin ilman sen kummempia ylilyöntejä, ainoa pienen pieni ongelma oli mainosbotit. Ei sujuvaan keskusteluun tarvita mielivaltaisia banneja sattumanvaraisesti lyövää ylläpitoa.

Forumin ongelma ei myöskään ole tällä hetkellä aktiiviset kirjoittajat vaan täysin munaton moderaattori, joka selittelee kaikki väärät tuomionsa parhain päin omalta kannaltaan ja siirtelee tai deletoi kritiikin pois silmistä.

Koko nyt käytävä keskustelu lähti ymmärtääkseni käyntiin varsin harmittomasta viestistä, jossa ainoita provosoitujia olivat palstan vakiohäirikkö ja täydellisestä pelisilmän puutteesta kärsivä ylläpito.

Ylimielinen suhtautuminen saamaasi kritiikkiin ei ole yllätys, mutta kertoo hyvin paljon siitä, minkälainen ihminen forumia tällä hetkellä moderoi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös