Koripallo.com

MU16 kesä2018

Vieras 5553

B-kisoihin ilmoittaudutaan ei sieltä voi tippua. Lisäksi Fiba järjestää c-kisat jotka ovat suunnattu pienille saarivaltioille.
 
Viestejä
1 356
Tsekkailin pikakelauksella tuota Kypros-ottelua... Se nyt on vain kurjaa, että syötöt menevät jatkuvasti lähinnä sinne päin ja puolet skriineistä tuottaa virheen - itselle - mutta vielä kurjempaa on katsoa, kun pelistä toiseen toistetaan täsmälleen samaa peliä, ajetaan täsmälleen samaan syliin vastustajalle pallo, aikalisien jälkeenkin. Onko kielletty a) olemasta luova, b) pelaamasta 2-3 äijän pelejä (jotka tuottivat puolet niistä vähistä pisteistä jotka taululle saatiin silloin harvoin kun niitä pelattiin) vai c) onko valmennus vain kyvytön keksimään mitään muuta? Vähän samaa itkin u18:n kohdalla myös. :oops:
 

Lopen kyllästynyt

Siellä on koutsina tämä kaveri, joka ei ole koskaan onnistunut seurajoukkueen kanssa.Yrityksiä ei ole ollut liioin kovin montaa. HBA:ta en laske seurajoukkueeksi, koska se toimii täysin yhteiskunnan varoilla ja aivan eri konseptilla. Jostakin syystä liitto katsoo kuitenkin aiheelliseksi tällaista kaveria roikuttaa mukana ja vielä näennäisen korkealla statuksella. Ei voi tulla tuloksia, ennen kuin löytyy maajoukkueisiin kunnon valmentajia.
 
Viestejä
273
[QUOTE="mutta vielä kurjempaa on katsoa, kun pelistä toiseen toistetaan täsmälleen samaa peliä, ajetaan täsmälleen samaan syliin vastustajalle pallo, aikalisien jälkeenkin. Onko kielletty a) olemasta luova, b) pelaamasta 2-3 äijän pelejä (jotka tuottivat puolet niistä vähistä pisteistä jotka taululle saatiin silloin harvoin kun niitä pelattiin) vai c) onko valmennus vain kyvytön keksimään mitään muuta? Vähän samaa itkin u18:n kohdalla myös. :oops:[/QUOTE]

Aika hyvin on Kokokenttä tämän kiteyttänyt. Samaa tuskaa olen tuntenut, kun olen katsonut noita pelejä. Toivottavasti U16 tytöt uskaltavat/osaavat myös pelata. Siellä on takamiesosastolla sen verran paljon taitoa, että saattaa jopa onnistua.
 
Viestejä
1 356
No juu, tuotahan jaksoi ihan seurata tässä toisella silmällä, hyvä taistelu! Ei tuottanut kaivattua tulosta, lopussa tuli Puola vahvemmin, mutta oli jo ihan pelin näköistä. Taisi Hännisen paluu tositoimiin olla myös kaivattu lisäbuusti. Pelinrakentelu on edelleen vähän vaikean näköistä, mutta Mervola kun haastoi siinä tontilla tapahtui usein hyviä asioita :)
 

Poistettu jäsen

Se oli lähellä, mutta Puola löysi kuitenkin lisävaihteen loppumetreille. Havaittavissa on jonkinasteinen yhteenhitsautuminen kentällä, vaikka pelivälinettä välillä paiskotaankin seinille. Mutta on kyllä hieno porukka, tällainen peli ei onnistuisi tässä vaiheessa jos olisi surkea fiilis joukkueessa. Hyvä jätkät, tsemppiä loppuviikon peleihin!
 
Viestejä
301
Hienoa, että palstalla jaksetaan olla positiivisia. Mutta fakta on että nuorten maajoukkueemme keskimäärin eivät pääse Euroopassa 20 parhaan maan joukkoon ! MU20 oli sijalla 21, MU18 sijalla 13 ja MU16 jotain 25-32. WU 18 sijalla 23.
Vielä on pelaamatta WU16, mutta vaikka se voittaisi turnauksen, se olisi sijalla 17.
Susitoiminnan on kehuttu vieneen meidän nuorisomaajoukkueet huomattavaan kehitykseen, mutta ainakin tämän kesän lopputulos kertoo jotain ihan muuta.
Kyllä tavoitteiden on oltava jotain ihan muuta kuin "vähän yli kahdeskymmenes Euroopassa". Nuorisomaajoukkueiden toimintaa on markkinoitu esimerkillisesti, mutta tämän kauden tulos on heikko.
Se, että meille on viimeisen kymmenen vuoden aikana saatu vain 2 todellista kv-tason pelaajaa, Salin ja Markkanen, ei vaan riitä. Edellisellä vuosikymmenellä valitettiin kovien pelaajien puutetta, mutta sinä aikana saatiin kuitenkin Möttölä, Rannikko ja Koponen ( ja Kotti, Lee).
Iso osa Susimenestyksestä menee Wilsonille ja Murphylle, sillä meidän oma pelaajatuotantomme ei valitettavasti ole tuonut lainkaan kasvua todellisten kv-pelaajien määrään.
Toivotaan, että pessimistinen näkemykseni on väärä ja tämänvuotinen nuorisojoukkueiden menestymättömyys on vain joku kummallinen poikkeus, joka korjaantuu pikaisesti.
 

Poistettu jäsen

No kun tätä voi tarkastella ja kommentoida kahdesta näkökulmasta: liiton ja seurojen toiminnan kannalta ja siinä voi tietty olla pessimisti ja huolissaan. Tai sitten voi olla iloinen yksittäisen joukkueen puolesta, silloin kun he saavat homman toimimaan vaikkapa vain yhden pelin ajaksi. Kaiken kukkuraksi voi pohtia pitkäjänteistä toimintaa huolestuneena ja iloita pienistä onnistumisista samanaikaisesti. #hymiö
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös