Koripallo.com

Naisten divari 2021-2022

Viestejä
3 335
Eikös Nokialla juuri tänä vuonna kesken kauden tehty päätös että naisten joukkue koostuu jatkossa omista juniori pelaajista?
Siitä voisi päätellä että Forssan "liigapelaajia" Tuulian johdolla ei olla tuomassa Nokialle...

Tästä täälläkin kirjoiteltiin:

Nuorten oikeuksien puolesta on hyvä puhua. Keskustella kannattaisi esim siitä onko tuo nykyinen U24 se raja jolla nuoret määritellään. Varsinkin naisten puolella tuo ikäraja on oikeasti aika korkealla.
 
Viestejä
7
Nokian nuori joukkue taisteli hienosti, joukkue ei antanut periksi missään vaiheessa. Joukkueen kokoonpanoa kun katsoa, pelaajat pääsääntöisesto 03/04 syntyneitä, aikuispelaaja 22 / 23 v. Armotonta taistelua, rohkeita ratkaisuja. Tällä joukkueella voisi olla tulevaisuutta. Valmennus vaihtuu, tilalle liigakokemusta omaava valmentaja. Jatkaako kaikki pelaajat???

Minusta BC Nokian 03- ja 04-ikäluokkien junioripelaajat kehittyivät upeasti kauden aikana ja ottivat hienosti tarjottua roolia. Kun edelliskauden kokoonpanosta poistui neljä avauksessa tai vahvasti rotaatiossa pelannutta aikuispelaajaa, oli tämän kauden finaaleissa pelaaminen keski-iältään 19-vuotiaalla joukkueella nähdäkseni erinomainen suoritus. Toki Timperin ja Järvisen johtajuudella kentällä ja kentän ulkopuolella oli varmasti iso merkityksensä, vaikka hekin ovat vielä nuoria pelaajia. Kevään takkuilun jälkeen HNMKY-peleissä ja toisessa finaalissa nähtiin joukkueelta jälleen hyviä otteita ja totuttua intensiteettiä, mutta ToPo oli vain tällä kertaa rutinoituneempi ja parempi.

Varsinaista vitospaikan pelaajaa ei Nokialla tällä kaudella ollut, ja se näkyi finaaleissakin Laura Tuukkasen näyttäessä osaamistaan. Hämmentävän hyvin Anni Kervinen Nokian finaalipelissä Tuukkasta vastaan kuitenkin urheilullisuudellaan suoriutui.

Olen samaa mieltä, että tässä porukassa oli potentiaalia. Mielenkiintoista on tosiaan seurata, minkälainen rosteri Nokialla nähdään ensi kaudella uuden valmennuksen johdettavana ja onko tälläkin palstalla huomiota herättänyt run-and-shoot-peli silloin historiaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
38
Hiljaista on ollut... HyPo otti askelen eteen päin ja palkasi päätoimisen ammattitaitoisen valmentajan. Siirtyykö joku pelaajista mukaan? Tämän myötä HyPo tulee olemaan ensi kaudella kärjessä, ja toivottavasti tavoittelee nousua.

Puhuttaret aloittaa viikon kuluttua. Huhujen mukaan valmentajan mukaan Hurme siirtymässä puhuttariin. Uutena kasvona tullaan näkee kasvattajaseuraan paluuta tekevä Ellen Järvinen.

Hnmky etsii edelleen joukkueelle valmentajan. Jatkaako aaltonen, kesänen ja lind.

BC nokia ei ole aleksin sopimusta julkaissut? tuliko parempi tarjous jostakin? Kun forssan pesti meni!!
 
Viestejä
460
Puhuttaret aloittaa viikon kuluttua. Huhujen mukaan valmentajan mukaan Hurme siirtymässä puhuttariin. Uutena kasvona tullaan näkee kasvattajaseuraan paluuta tekevä Ellen Järvinen.
Miksi Ellen siirtyisi divarissa joukkueesta toiseen jos tavoite on pelata tulevalla kaudella liigaa??

NU 26.04
"Jatkosta en tiedä varmuudella, mutta olen nyt valmiimpi liigaan kuin tänne tullessani. Pyrkimys on mennä eteenpäin ja siksi koen jääväni vähän paikalleen, jos vielä jatkan divarissa. Siksipä jos tarjoutuu hyvä paikka niin tartun varmaankin siihen. Nyt menen koris edellä eteenpäin, vaikka opiskelut ovatkin vielä kesken”, kertoo palloiluhallin yleisöä kahden kauden ajan ilahduttanut Ellen Järvinen. "
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös