Koripallo.com

NBA 2023-2024

Viestejä
384
Kyllähän tuo Rudin dpoy palkinto vähän sus, kun hän kuitenkin on puhdas sentteri ja vastapuolen paras hyökkäyspään pelaaja on myös sentteri, mutta häntä joutuu vartioimaan nyt kat joka kai pelipaikaltaan siis nelonen koska vuoden puolustaja sentteri ei kykene vartioimaan sentteriä....toki onhan jokic aika poikkeava pelaaja, mutta varmaan sama tilanne olisi myös esim. Embiidin kanssa
 
Viestejä
537
Kyllähän tuo Rudin dpoy palkinto vähän sus, kun hän kuitenkin on puhdas sentteri ja vastapuolen paras hyökkäyspään pelaaja on myös sentteri, mutta häntä joutuu vartioimaan nyt kat joka kai pelipaikaltaan siis nelonen koska vuoden puolustaja sentteri ei kykene vartioimaan sentteriä....toki onhan jokic aika poikkeava pelaaja, mutta varmaan sama tilanne olisi myös esim. Embiidin kanssa

Syynä tuskin on se, että KAT olisi parempi parempi puolustaja. Edes parempi puolustaja Jokicia vastaan.

Syynä voisi vaikkapa olla se, Rudy pystyy operoimaan paremmin ja monipuolisemmin apupuolustajana puolustaessaan donkkaajan paikalla viihtyvää Gordonia. Gordon on avauksen pienin uhka kaukana korista, ja Rudy on niitä harvoja jotka pystyvät vaikeuttamaan Jokicin ja Murrayn korilleajoja/viimeistely-yrityksiä korin läheisyydessä ja samalla häiritsemään/katkomaan näiden lobeja Gordonille. Eli kokonaisuus saattaa toimia paremmin KATin puolustaessa Jokicia.
 
Viestejä
384
Tottahan tuo, kat on liikkuvampi ja vahvempi ja häiritsee näin enemmän jokicia kuin rudy 1vs1 ja eihän dpoy kriteeri tietenkään ole pelkkä 1vs1 puolustus taito.
 
Viestejä
593
DPOY:t päätyvät 95% ajasta hyville apupuolustajille, koska se on tärkeämpi taito isolle pelaajalle. Siellä on 5 pelaajaa ja vain 1 pallo, joten matemaattisesti 80% ajasta olet puolustamassa pelaajaa jolla ei ole palloa. Joten 80% ajasta off the ball puolustus taito on tärkeämpää. Jos olen loistava pallon puolustaja niin vastustajat vain käyttävät screenejä saadakseen sinut irti pallosta ja käytännössä NBA:ssä he tässä onnistuvat joka kerta. Moni puolustava joukkue yrittää tehdä kaikkensa, että heidän paras korin suojelija puolustaa henkilöä, joka ei ole uhka kaukana korista. Tällöin se vapauttaa kyseisen henkilön suojelemaan koria ajoja vastaan ja joukkueen kannalta on tärkeätä estää juurikin helpot ajot.

Myös nykyajan tähti pelaajat ovat niin hyviä, että he saavat luotua hyvän heittopaikan 1-vs-1 tilanteessa vaikka heitä puolustaisi NBA:n paras takamies puolustaja. Mutta jos puolustaja tietää, että jos hyökkääjä ohi ajaessaan joutuu vielä voittamaan korin alla olevan ison miehen niin se helpottaa heidän työtään, koska silloin he tietävät, että he voivat olla aggressiivisempiä kaukana korista häiritsemässä heittoa.

Hyökkäävän joukkueen tavoite on saada toisen joukkueen paras off the ball puolustaja puolustamaan palloa, koska se vapauttaa ajot. Ihanne olisi myös se, että tuo off the ball puolustaja olisi myös huono pallollinen puolustaja, jotain mitä Gobert oli muutama vuosi sitten. Enää tähänkään ei voi luottaa. KAT ei ole parempi Jokic:n puolustaja kuin Gobert, mutta laittamalla KAT puolustamaan Jokic:ia vapauttaa Gobert:n apupuolustukseen, joka käytännössä johtaa siihen, että Jokic:ia puolustaa 2 pelaajaa. Jos taas Gobert olisi ensi sijainen puolustaja ja kun KAT ei ole hyvä apupuolustaja niin tilalle olisi se, että Gobert on yksin (on myös Minnesotan taktiikka jättää Gobert yksin). Jokic on vaan sen verran hyvä, että hän tekee kovalla % korin ihan sama kuka häntä puolustaa yksinään, mutta kyllä hänelläkin on vaikeata tehdä koreja jos on 2 puolustajaa.
 
Viestejä
384
Höpö höpö, ai kat ei ole parempi jokicin puolustaja kuin rudy? Ootko katsonut pelejä? Lisäksi olla "hyvä apupuolustaja" hyvässä puolustus joukkueessa vs. huonossa puolustusjoukkueessa ei kerro absoluuttisesti sitä että smart tai gobert olisi parempi apupuolustaja kuin vaikka green tai jrue...joten vaikka tuo dpoy onkin yksilöpalkinto olevinaan niin usein se joukkueen saavutus joka sitten kohdennetaan tilastojen perusteella jollekin hyvin puolustavan joukkueen pelaajalle.
 
Viestejä
309
Hurley antoi pakit Järvisille, LeGM:lle ja 70 miltsille.

"No niin, Danny, kaikki on valmista ja tässä olisi tämä soppari nyt allekirjoitettavaksi! Siihen vaan nimi alle, niin hieno tulevaisuus enkelten kaupungissa voi alkaa!"

"Kiitos! Tämä on todella hieno hetki. On mahtavaa lähteä tavoittelemaan mestaruuksia legendaariselle joukkueelle. Odotas, puhelin piippaa jotain notifikaatiota, katson vielä sen...
Siis mitä helvettiä. Täällä sanotaan, että Lakers on kiinnostunut Lauri Mark... Mark... Markkenanenista?? Tämähän oli se tyyppi, joka ei halunnut auttaa isänmaataan pääsemään olympialaisiin, vaan jäi mieluummin pihalleen istuttamaan pelargonioita ja feikkasi jonkun olkapäävamman? Ei jumalauta, jätkät, näinkö huonosti minut tunnette? Tällaiselle epälojaalisuudelle ei ole tilaa Danny Hurleyn jengissä. Pitäkää tunkkinne."

"Danny? Danny!!! Odota, älä mene!!! Tarkoitimme Kyle Lowrya, se vain kuulostaa samalta!!!"
 
Viestejä
3 533
Ymmärtääkseni NBA valmentajien palkkoja ei tuo joukkueiden palkkakatto rajoita. Tietääkö joku onko CBAssa tai jotenkin muuten rajoitettu valmentajien palkkoja. Onko taivas rajana?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös