Koripallo.com

NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Idän/Lännen Finalistit?


  • Äänestäjiä
    58
  • Poll closed .
Viestejä
501
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Taisit kingjames olla yhtä varma heatin mestaruudesta myös viime vuonna samassa tilanteessa ,kun heat johti 2-1.
 
Viestejä
102
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

King James sanoi:
Olenko julistanut olevani varma mestaruudesta?
Et käytännössä, mutta ei niin sanottukaan?
 
Viestejä
98
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

http://instagr.am/p/MBvWB9CqCK/

"We're winners. We're gonna do whatever it takes." Tällä asenteella Thunderin pitää lähteä seuraavaan peliin. Ei kuitenkaan yliyrittämistä, sillä se voi helposti kostautua turhaumisena. Game 4 saattaa ratkaista mestaruuden Heatille, jos se ottaa voiton. Peukut kuitenkin pystyssä OKC:n puolesta!
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Why The Thunder Aren't Ready To Win A Title: NBA Finals Game 3

Coach Nick on hieno mies. "LeBron pelaa itseään Hall Of Fameen", "LeBron outplaying Durant" "LeBron best player on court"

coach, u said at hte begining that lebron is the best player on the court. since it's the finals would it meanlebron is in his definate prime? if he is, who would u take for a SG or SF for your team? Kobe in his prime or Bron right now?

JEDMI123444 2 tuntia sitten


Vastaa


I would take LeBron over any version of Kobe

bballbreakdown vastaus käyttäjälle JEDMI123444 1 tunti sitten 31
 
Viestejä
41
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Taitaa Miami ikävä kyllä viedä mestaruuden. Noh jokatapauksessa hieno kausi Oklahomalta.
 
Viestejä
1 392
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Ja kuinka monessa noista 14 pelissä durant on ollut virhe vaikeuksissa? Tuo vaikuttaa varmasti jonkin verran siihen mitä westbrook tekee.
 
Viestejä
102
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Ihme että Oklahoma on voittanut noista peleistä missä Russel heittää ainakin 25 kertaa noinkin monta :p. Russelin heittojen vähentämisen lisäksi pitäis saada vaan pallo liikkeelle ja heitot sisään, mutta tätä ollaan hoettu koko kausi joten tuskin tulee tapahtumaan.
Itse olen kiinnittänyt huomiota Wadeen kun Thabo puolustaa Wadea niin kaveri tekee turhia kädenvaihtoja (ainakin näyttää siltä) ja on ollut monta kertaa viimeisten minuuttejen aikana menettää pallon (ja on myös menettänyt)... Tästä Wade ottaa toivottavasti opiksi ja käyttää jatkossa puolustuksen läpäisemiseen minimaalisen määrän pomppuja niin pakkien pujottelu on paljon helpompaa ja tie vaparille aukenee.
Toivotaan Heatin voittoa koska tulihan tuollainen snapback ostettua jo hyvissä ajoin ennen pleijareita. Hyvän urheiluhengen mukaisesti toivon kuitenkin myös että OKC alkaisi taistelemaan ja voittaisi vielä ainakin yhden pelin niin saataisiin ajanvietettä yön pikkutunneille.
 
Viestejä
4 017
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Heat johtaa siis 3-1. LeBronin ja kumppaneiden on SILTI voitettava torstaina. Uskoisin, että tässä on ottelusarjan ratkaisu. Tottakai, voitolla Heat on mestari, mutta tappiolla veikkaan, että OKC hoitaa homman sitten kahdessa kotimatsissa.

Eiköhän ennakkosuosikki kuitenkin nyt voita ja LeBron kruunataan, eikä King Jamesinkaan tarvitse jättää palstaa viime kevään tapaan.
 
Viestejä
889
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Kyllä tämä taisi nyt olla tässä. Miami on hitsautunut yhteen playoffien aikana yllättävän hyvin ja on selvästi parempi joukkue. Thunder taas on hämmästyttävällä tavalla onnistunut olemaan vielä ankeampi ja mielikuvituksettomampi pelkkää 1vs1-palloa pelaava joukkue kuin Miami ikinä. Myönnettäköön että RW pelasi aivan uskomattoman matsin, mutta uskon silti, että liikuttamalla palloa Thunder olisi ollut parempi joukkue ja olisi voinut kaataa Miamin.

Hauska tilastomerkintä: ekalla neljänneksellä Thunderilla 7 koriinjohtanutta syöttöä, vikalla ei yhtään.

No joo, eipähän sitten niin pahasti haittaa jos koriksen katsominen jää juhannuksena väliin. Ehkä voin elää ilman Miamin mestaruusjuhlia.
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Kuka täällä oikeasti uskoo, että Heat häviäisi näiden neljän pelin perusteella 3 putkeen? Vaikka häviäisi seuraavan kotona? Muuten kuin Skip Bayless?

Tietynlainen katarsis-ilmiö on tapahtunut tämän kevään aikana henkilökohtaisella tasolla. Ensin vuodesta 1995 kannattamani Chelsea voitti vihdoin kauan tavoitellun Mestareiden Liigan. Tuota saavutusta on 2000-luvun alkupuolelta odotettu, ja tätä vuotta ennen petytty rankasti ManU:n, Liverpoolin ja Barcelonan käsittelyissä. Jotenkin uskomattomalta tuntuu, että samana keväänä/kesänä myös vuodesta 2000 seuraamani ja kannattamani LeBron James vihdoin voittaa ensimmäisen mestaruuden, lunastaen kaikki ne odotukset, joita häneen on vuosien varrella ladattu.

Jälkimmäinen saavutus tuntuu kaikkinensa vielä makeammalta, koska yksittäisen pelaajan seuraaminen on kaikin puolin täydellisempi kokemus kuin pelkän joukkueen kannattaminen. Varsinkin, kun kyseessä on LeBron James, joka on samalla korismaailman vihatuin entiteetti ja aliarvostetuin pelaaja, VAIKKa hänet yleisesti liigan parhaaksi pelaajaksi tunnustetaankin. Näissä pudotuspeleissä LeBron on ollut kaikkea sitä, jota olen aikaisempina vuosina julistanut, ja nyt kahtena peräkkäisenä kautena joutunut karvaasti vastakkaisen totuuden toteamaan.

Ylivoimaisesti paras pelaaja maailmassa, joka on totaalisesti nujertanut Kobe Bryantin kaikissa vertailuissa, myös vihdoin myös mestaruuden saavuttamisessa. Toisin kuin Kobe, joka on aina ollut joko selkeä Robin tai erittäin vahvalla supertähtikaartilla ja supervalmantajalla tuettu tähtipelaaja, jolle mestaruudet on tarjottu kuin lautaselta, Koben itsessään ollessa ratkaisevissa peleissä joukkueensa toiseksi tai kenties jopa kolmanneksi paras pelaaja. Tai Kevin Durant, joka nostettiin korkealle jalustalle vailla oikeita näyttöjä, ja finaaleiden ensimmäisen 4 pelin aikana hänet on pelattu ulos näistä karkeloista totaalisesti LeBronin toimesta.

Mutta vielä on sarjaa jäljellä, ja NBA:n yllätyksellisyyden tietäen mikään ei ole varmaa ennen kuin vastustaja heittää penkkimiehet kentälle eliminaatiopelissä. Stephen A Smithin sanoihin luottaen lähden kuitenkin levollisin mielin viimeiselle yöpuulle ennen toivottavasti ratkaisevaa viidettä finaalia:

"You can't put LeBron James 48 minutes away from the title"
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

How The Thunder Get Back In This Series

Coach Nickin hassutteluita. Eipä tuosta videosta sen enempää, mutta yksi asia paistaa läpi. Vasta nyt finaaleissa Miami Heat on toden teolla pelannut niin kuin olen itse odottanut heidän koko kauden pelaavan. Toki välillä niitäkin pelejä on nähty, mutta jotenkin on tuntunut, että olisiko Heat jopa säästellyt tätä tekemistä finaaleihin asti? Konseptihan on loppujen lopuksi aika simppeli, ja olen sen henkilökohtaisesti piirtänyt näppäimistölläni jo useamman kerran kauden aikana, varmaan jo viime kaudellakin.

1) LeBron on Batman. Kaikki lähtee LeBronista, ja hänen uniikista kyvystään olla "complete player", jonka esimerkkiä muut seuraavat. LeBron on liigan yksi parhaista puolustajista, ja omalla esimerkillään johdattaa myös muun joukkueen puolustusintensiteettiä oikealle tasolla. Miamihan ei maineestaan huolimatta ole mikään Hollywood-joukkue, vaan kaikki tekeminen lähtee puolustuspään onnistumisista. Ja puolustaminen lähtee joukkueen suurimman tähden omistautumisesta asialle. Ja kuten ennakoin ennen näitä finaaleita, niin puolustus > kuuma hyppyheittojoukkue arvioni olisi ainakin tällä hetkellä osumassa oikeaksi.

Hyökkäyspäässä LeBron on vihdoin finaaleissa JOHDONMUKAISESTI hyökännyt korille jatkuvalla syötöllä. Joko poustista tai sitten ajamalla kupille. Hän ei ole tyytynyt hyppyheittoihin, vaan on puskenut härän lailla aina korille. Ja tästä on ollut monelta taholta puhetta jo vuosia. Miten LeBron on tyytynyt hypäreihin tai antanut vastustajan puolustuksen tehdä itsestään passiivisen pelaajan. Nyt finaaleissa hän on ollut brutaalin armoton ja tuhonnut niin OKC:n joukkuepuolustuksen kuin Kevin Durantinkin.

2) Chris Bosh ja Dwyane Wade täyttävät roolinsa. CB pelaa niin kuin hänen talentillaan varustetun ison miehen pitääkin. Levypalloja, isoja stoppeja oman korin alla kun niitä tarvitaan ja hyökkäyspäässä oman uniikin talentin hyödyntämistä. Wade taas ulosmittaa sen osaamisen mitä hänellä on Robinin roolissa tarjota. "Taking over the game" vaihdetta ei odoteta, mutta taitojen mukaisia kovia kuppeja 1v1-tilanteista ja hyvää yleispelaamista ilman selän suoristumista pakissakaan.

3) ...Ja kun nämä kolme jätkää klikkaavat, niin roolipelaajien on helpompi täyttää oma roolinsa. Fakta on se, että Big Threen pelatessa tasollaan jättää se Battierin, Haslemin ja Chalmersin kaltaisille pelaajille vapaita heittomestoja. Nämä sisään ja Heat on pysäyttämätön joukkue. Game 4 oli omanlaisensa mestariteos, jossa nämä kolme kohtaa klikkasivat hyvässä harmoniassa ja Heat sai ekstrahyvää vielä rookie Norris Colen toimesta, joka teki 8 tärkeää pistettä Heatin ollessa pahimmassa sillassa. Roolipelaajien yksinkertainen tehtävä: pelata hyvää puolustusta ja laittaa vapaat kolkit sisään. Silloin Heat on liigan paras joukkue, vaikka LeBronin ja Waden yhteispeli ei aivan sillä tasolla ole kuin siltä alunperin odotettiin.

Thunderista en lähde paljoa sanomaan. Etukäteen ilmoitin Thunderin olevan sopivampi vastustaja Heatille kuin Spursin, vaikka Thunder kiistatta Spursia parempi joukkue onkin. En vain näe miten Thunder voisi enää tässä tilanteessa nousta sillasta. Momentum on Heatin puolella. Game 5 ei ole Heatille mielestäni painepeli, mutta Thunderille se on sitä. Ja vieraskentällä se ei välttämättä tarkoita mitään hyvää, vaan selän katkeaminen on entistä suurempi riski, jos Heat saa hyvän runin myötä piste-eroa taululle toisella puoliskolla. Thunderin täytyy löytää jotain aivan uutta pelaamiseensa ja saada monta henkistä kipsiä rikottua. Ei vähiten Hardenin, joka ei yksinkertaisesti tunnu olevan valmis pelaamaan NBA Finaalien vaatimalla tasolla. Paineet ja odotukset ovat vain liian suuret.

Tosin jo viime vuonna nähtiin mihin hyppyheittojoukkue pystyy saadessaan pelinsä toden teolla kulkemaan... Dallas on hyvä esimerkki siitä miten koripallon lainalaisuuksia voi uhmata tekemällä hyvin asioita, jotka normaalisti eivät pitkässä juoksussa voittavaa koripalloa ole. Toki Heatin hajoaminen palasiksi henkisesti edesauttoi tapahtunutta myös, ja sitä ei tänä vuonna voi enää tapahtua. Ei kaiken jo nähdyn jälkeen. Thunderin on voitettava parasta peliään pelaava Heat kolme kertaa peräkkäin, jos he haluavat mestaruutta vielä juhlia. Uskotko sinä heidän siihen pystyvän?

Minä en usko. 8]
 
Viestejä
52
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

LeBron on todella hyvä pelaaja ja urheilullisten ominaisuuksiensa ansiosta yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista, sitä en kiistä millään tavoin. Silti King James se jaksaa puhua niin paljon palturia, että pakko oli vähän kommentoidakin. Ennen kuin olet ihantaivaissa, niin odotellaan kuitenkin tämän kauden pelit loppuun asti eli kestääkö kyseisen pelaajan pää, jos jossain pelissä Miami sattuisikin jäämään pelin alussa jälkeen. Ja kun Oklahoma voittaisi seuraavan pelin, niin sitten he kuitenkin vähemmillä paineilla pääsisivät kotikentälleen ja Miamin peli alkaisi hyvinkin sulaa. Vaikka LeBron on nyt pelannut hyviä pelejä, niin siltihän Miami oli lähellä putoamista jo Bostonille.

Se, jos Miami nyt voittaa Oklahoman, olisi täysin luonnollinen asia. Tulevan vajaat 10 vuotta NBA:ta dominoivan Oklahoman on koettava oma kasvuprojektinsa ja olisikin ollut suoranainen ihme, että he ensimmäisen kerran finaaleihin päästyään noin kokemattomalla joukkuella voittaisivat mestaruuden. Tulevina vuosina Oklahoman ja Miamin välillä voidaan kokea vielä mahdollisesti useampi finaalikohtaaminen ja tästä otteluparista voi kehkeytyä edellisten vuosikymmenien klassikkopareja vastaava. Niissä sarjoissa ja tulevina vuosina se tulee kuitenkin olemaan Kevin Durant se henkilö, joka vie LeBronia eikä päinvastoin. Durant on vaan vielä sen verran paljon parempi pelaaja ja myös henkiset ominaisuudet näyttävät selkeästi nuorempina paljon paremmilta. LeBron on mielestäni pelannut vain Bostonia vastaan kuudennessa pelissä sellaista peliä mitä hänen pitäisi pystyä pelaamaan useamminkin. Ehkä hän vielä kasvaa ja keskittyy useammin pelaamisen samalla vakavuudella mitä siinä pelissä kaiken muun kuin pelaamisen poissulkien. Tällöin voi olla, että tulevien vuosien finaalien MVP-taistelusta tulee näiden kahden herran välillä tiukempi.

Joka tapauksessa minä toivon, että finaalisarja ei ratkea ensi yönä vaan näistä upeista peleistä saa nauttia vielä 1-2 peliä lisää, vaikka finaalit eivät olekaan konferenssifinaaleiden tasolle yltäneetkään.
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

4dab1b8f8efd3.jpg


Heatin mestaruusjuhlat vähän venähti.

For three quarters, LeBron James played at the single highest level I have ever seen from him. (Yes, I went to Game 6 of last round's Boston series.) This was the greatest Bird impression ever attempted (and executed), something that could only be called "power point guard." He did whatever he wanted on the low post, crashed the boards, got his teammates involved, made the right play time and time again … it was like watching Bird 2.0, only if Bird was also one of the three best defenders in the league. To repeat: LeBron was playing like a rich man's version of the fifth-best basketball player of all time. I don't care how much you hated "The Decision" — if you can't appreciate what LeBron James is doing right now, you need to start following another sport. It's one of the greatest night-to-night athletic feats we have ever witnessed.

Good read. Lähinnä Westbrookista.

http://www.grantland.com/story/_/id/8077467/that-boy-competed

Kyllä. Tämä sarja on edelleen kesken, ja voitto Thunderille ensi yönä tekisi tästä vasta oikean kilpailullisen sarjan. Mitään ei ole voitettu jne., mutta LeBron on silti todistanut tasonsa, ja jos sitä ei pysty arvostamaan, voi vaihtaa seurattavaa lajia kuten Simmons yllä mainitsee.

Durantin ja Jamesin rivalry kelpaa varsin mainiosti tuleviksi vuosiksi, ja odotan innolla minkälainen pelaaja Kevin Durantista vielä kehittyy. Pojat ovat ylimpiä ystävyksiä keskenään, jotka kunnioittavat toisiaan äärimmäisen paljon, joten mitään ongelmaa ei Durantinkaan mahdollinen menestys tuo mukanaan. Ja tietenkin Durantilla on useampi vuosi etua Jamesiin nähden, joten hän tulee luonnollista reittiäkin pitkin nauttimaan muutamista prime time vuosista liigan (todennäköisesti) parhaana pelaajana. Tosin näistähän ei voi koskaan tietää miten kokoonpanot muokkautuvat ja koska se seuraava "MJ" sieltä ilmestyy kartalle. Henkilökohtaisesti minulle olisi tärkeintä, että LeBron ottaa nyt sen ensimmäisen Batman-mestaruutensa tähän saumaan. Jatkossa hän voi sitten olla joko Batman tai Kaikkien Aikojen Paras Robin/Rikkaan Miehen Scottie Pippen tai jotain vastaavaa. Pysti alphadogina olisi kuitenkin voitettu ja väsynyt sormuskeskustelu saadaan siirrettyä historiaan.
 
Viestejä
1 870
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Tänä yönä se tapahtuu. LeBron-dynasty alkaa. Not four, not five, not six, not seven... 8]
 
Viestejä
889
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Lebron pelasi jo viime vuonna eri tasolla kuin kukaan muu koko liigassa. Celtics- ja Bulls-sarjojen esitykset olivat viime keväänä aivan omaa luokkaansa. Ainoa asia, joka esti Miamin mestaruuden, oli Jamesin pään täydellinen hajoaminen finaaleissa.

Ilmeisesti James on nyt ottanut sen viimeisen tarvittavan askeleen ja uskaltaa vihdoin ja viimein johtaa joukkueensa mestaruuteen. Tänä keväänä ei ole yksinkertaisesti näkynyt mitään merkkejä siitä, että LBJ enää katoaisi ratkaisuhetkillä tai hajoaisi paineiden alla. Kun Miami pelaa tällä mentaliteetilla ja roskaväki pistää ne kolmosetkin vielä sisään, joukkue on pysäyttämätön. Uskon, että kokemattoman Thunderin selkäranka on jo katkennut (Hardenillahan se katkesi lopullisesti jo viime pelissä missattuun layuppiin) ja Miami ottaa omansa ensi yönä. Minä nautin juhannuksesta ja koitan olla ajattelematta asiaa.

Ehkä ensi vuodeksi saadaan sitten Bullsista mestarille kunnon haastaja.
 
Viestejä
52
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Ja vielä King Jamesille sen verran, että vaikka en kaikessa LeBronia arvostakkaan, niin olen myös ollut hänen puolellaan siinä, kun täälläkin on vuosikausia vanhan kansan kirjoittajat vängänneet kuinka LeBron ei ikinä tule olemaan lähelläkään Jordanin tasoa. Monella vaan unohtuu kuinka MJ:täkin pidettiin 28-vuotiaaksi eli ensimmäiseen mestaruuteen asti aika lailla vaan kovana korintekijänä, joka ei omaa joukkuettaan pysty viemään mestaruuteen asti. LeBronin erottaa MJ:stä toki siirtyminen Miamiin ja kaikki sen ympärillä ollut hässäkkä, mutta eiköhän sekin vähitellen unohtuisi, jos tulisi useampi mestaruus Miamiin. Ikänsä puolesta LeBronilla ei ole mitään hätää.

Miami ja LeBron ansaitsee tänä vuonna mestaruutensa jos sen vie, mutta katsotaan sitten tulevina vuosina kun mielestäni paljon paremmin rakennettu joukkue eli Oklahoma saa aikaa kypsyä. Voin toki olla väärässä ja seurata kuinka Durantista, Westbrookista ym. ei ikinä tule mestarijoukkueen pelaajia ja joukkue hajoaa jo parin vuoden sisällä ja Miami vaan jatkaa mestaruusputkeaan.. Sen näemme kun elämme sinne asti :)

Dreierille vielä LeBronin pään kestämisestä, että se näytti olevan hajoamaisillaan Boston-sarjan neljännessä ja viidennessä pelissä, mutta heppu osoitti suuruutensa ja sen että on mennyt eteenpäin ratkaisemalla melkein yksin sarjan Heatille. Ensi yön peli kertoo sitten aika lailla sen kestääkö pää loppuun asti. Jos se kestää, niin mestaruus on kohtalaisen lähellä..
 
Viestejä
99
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Tämä vanha ja laiska NBA-seurailijakin jaksoi valvoa ja katsoa edellisen matsin. Joukkueet eivät pelityyleiltään mitään omia suosikkeja ole, mutta tapana on ollut suhtautua positiivisesti ja ottaa viihteestä se viihde irti. Tässä joitain ajatuksia:

- Eipä paljon aivojaan joutunut rasittamaan kummankaan tiimin hyökkäyskuvioita seuratessa. Mutta mutta, vanhassa viisaudessa "jokainen syöttö on mahdollinen menetys" taitaa piillä totuuden siemen, kun peli käy tarpeeksi intensiiviseksi ja vapaat syöttölinjat alkavat olla harvassa. Finaaleissa on usein nähty varsin simppeliä hyökkäystä ja vastaavasti viime vuosikymmenen puolivälin Sunsin ja vaikkapa tämän kauden Spursin esittämä pallonliikuttelutaide ei vaan ole vienyt loppuun asti. Aikanaan Popo laittoi Nashin tekemään pisteet itse, nyt OKC sai parin matsin jälkeen SA:n kauniin tiimipelin rikki ja pakotti vanhat starat tekemään töitä yksin jne.

- Jotkin asiat näköjään muuttuvat. Elävästi on mielessä 2007 finaalit ja James pelistä toiseen pomputtelemassa palloa kolmosen takana, edessä Bowen, joka antaa tilaa heitolle ja yhdessä apupuolustuksen kanssa ottaa ajon pois. Nythän kaveri asui postissa ja rehellisesti sanottuna dominoi peliä lukien tuplaukset oikein hyvin. En aivan ymmärtänyt, miksi Heat (taas) vaihtoi pois toimivista jutuista neljännellä. Väsymyksellä voi olla osansa. Wade-Bosh pick'n roll oli kyllä ok.

- OKC:llä nyt vaan on suhteellisen pysäyttämättömät hyppyheittäjät Durantissa ja Westbrookissa. Sama se kai on sitten heitellä 1 vs. 1 ilman kikkailuja. Westbrookin heittoalttiutta ymmärtää ehkä sitä kautta, että se pull-up näyttää tosiaan aina aika helpolta, sen verran nopeasti ja korkealta se irtoaa. Tässä matsissa W meni kyllä korillekin komeasti ja miltei kantoi porukan voittoon.

- Puolustuksesta on hiukan sekavat fiilikset, osittain ehkä hyökkäyspelin luonteesta johtuen. Ne syvimmät koripallokiksit itselle irtoavat maanisesta oman pään pelaamisesta ja varsinkin Heatilla on tilastojen valossa hyvä pakki. Ehkä sitä on kuitenkin liikaa kiinni "No-fly zone" Pistonsien aikakaudessa, kun vapaat leijapit pilaavat tunnelman nopeasti...

- Kaikenkaikkiaan matsissa oli mukavasti intensiteettiä ja draamaa. Hiukan kuitenkin on pettynyt olo - tällaistako on tällä hetkellä NBA:n kovin koris? Molemmilla finaalijoukkueilla on hyvin selkeitä puutteita, peli on varsin mielikuvituksetonta ja valmennus ei vakuuta. Terveen Bullsin pleijariseikkailut olisi ollut mukava nähdä.

- Vaikka yksilönäkökulma ei niin paljon innosta, näiden pleijarien LeBronista pitää ehkä varovaisesti sanoa, etten ole kenenkään nähnyt dominoivan peliä vastaavasti sitten Shaqin. Sälli pelaa miltei koko matsit ja tekee suunnilleen kaiken itse. Henkisen puolen ongelmat taas tekevät miehestä tavallaan sympaattisemman poispilatun miljonäärin ja samalla tuovat pienen jännitysmomentin sarjaan vielä tässäkin vaiheessa...
 
Viestejä
3 523
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Sen verran vakuuttavasti on Heat tullut korille ja LeBron postiin ja dominoinut sieltä, että olisin kyllä kovin, kovin yllättynyt ellei OKC kokeilisi jossain vaiheessa zonea.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös