Koripallo.com

NBA-tuokio: suomenkielinen podcast NBA-koripallosta

Viestejä
577
Jos olet aina halunnut katsoa Space Jamin yhdessä Eero Sahlbergin kanssa, nyt olisi tarjolla ainutketainen mahdollisuus.


https://soundcloud.com/jaksofi%2Fnba-tuokio-erikoisjakso-space-jam-live
Hienoa, nyt pääsen kuuntelemaan millainen elokuva tämä on.

Silloin kun tämä tuli tai oli tulossa ensi-iltaan tää kiinnosti aika hitosti, mutta sitten kun tämä oli saatavilla VHS-kasetilla niin siinä välissä minusta olikin tullut jo kova jätkä jota kiinnosti Nicolas Cagen toimintaleffat eikä mitkään hemmetin animaatiot.

Tosin nyt tuli mieleen, että en tainnut nähdä meidän tuppukylässä kenenkään omistavan Space Jam VHS-kasettia, että ehkä siksikään sitä ei tullut katsottua.

Kommenttiraitaa joskus johonkin hyvään?
 
Viestejä
577
Muillekin tiedoksi: Netflixiä ja hengailua -viesti tarkoittaa seksiä

"Netflix and chill" is an Internet slang term used as a euphemism for sexual activity, either as part of a romantic partnership or as casual sex or as a groupie invitation.

Se ei tarkoitakaan NBA-tuokion kommenttiraidan kuuntelua!

Ehkä tuosta ois syytä NBA-tuokion kertoa/varoittaa muita NBA-tuokion kuuntelijoita jotta eivät joudu yhtä outoihin tilanteisiin kuten minä.

Ehkä joskus lasten elokuvien sijaan koripalloleffoja aikuiseen makuun. Voitte tulkita tuota ihan miten haluatte.

Harkitsin kahdesti laitanko tätä linkkiä tähän, ja päätin laittaa kuitenkin Face Jam (Video 1997) - IMDb

Pahoittelen.
 
Viestejä
577
Täytyy sanoa, että työmatkalla kuunneltuna ilman Space Jam elokuvaa oli kohtuullisen psykedeelistä kontenttia!!
Innostuin kun tunteet nousi, sanoinko jopa ääneen että lyö sitä (en ota kantaa kenen ois pitänyt lyödä ja ketä).

Koronan takia ei koskettu toiseen? Tämä oli eka koronan aiheuttama juttu joka harmittaa. Äkkiä niitä rokotteita jotta saadaan väkivaltaa eriöön!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
849
On taas hyvä jakso. Se että Shawn on kierrellyt paljon eri seuroja ja nähnyt sitä myöten erilaisia valmentajia ja pelaajia, antaa napakan mausteen tälle jaksolle.

Vakioukkeleiden juttujakin on hauska kuunnella, mutta nämä erikoistuokiot silloin tällöin ovat ehdottomasti paikallaan.
 
Viestejä
577
Hahahaah ei jumaliste, puhetta jostain vanhasta NBA-tuokion jaksosta ja Juuso tiputtaa heti jakson nimen. Tuo oli kova suoritus!

En tiedä mitä Jyväskylän jumppasaleissa arvostetaan, mutta vuonna 2005 Jyväskylän Blazessa arvostettiin yli kaksimetristä korispelaajia, tai oliko ne nyt yli kaksimetriä mut korispelaajia kuitenkin (kateellisena katsoin vierestä saatana).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös