Koripallo.com

NBA-tuokio: suomenkielinen podcast NBA-koripallosta

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Monelle keskustelijalle tutut Jirka Poropudas ja Olli Segersvärd ovat kauden alusta lähtien tehneet mainiota NBA-podcastiaan. Koska herrojen äänisisältö on sen verran kivaa kuunneltavaa, promotaan aihetta myös täällä hieman. Ja ketjussa voi tietysti myös kommentoida podcastin isännille jaksoja ja uusia aiheita.

Uusin jakso varsinkin on kovaa kamaa: kaksi ja puoli tuntia suurta vero- ja palkkaekstraa :)Kauden kaikki jaksot löytyvät täältä

 
Viestejä
2 336
Silläkin uhalla, että menetän loputkin olemattomasta katu-uskottavuudestani ja naulaan lopullisen naulan nörttiys-arkkuuni, niin täytyy sanoa, että pidin tästä palkka- ja vero-spesiaalista todella paljon! Erinomainen kaksituntinen!

Vaikka podcastin nimi onkin NBA-tuokio, niin irtoaisiko näin March Madnessin kunniaksi jonkinlainen NCAA-spesiaali esim. juuri lopputurnauksen alla julkaistavaksi - tai ainakin / vaihtoehtoisesti jonkinlainen draft-spekulaatio ekstra (siinä olisi suora NBA-kytkös)?
 
Viestejä
1 902
NBA-tuokio, nyt tiedän mikä tarkoitus elämällä on, elämän tarkoitus on kuunnella NBA-tuokiota.

Veroekstrasta ei voi muuta sanoa kuin kuluneesti, että parasta mitä voi tehdä ilman housuja.

Ja kun alan kuuntelemaan uutta jaksoa niin sitä ennen kuuntelen aina tämän (en aina seiso asennossa ja käsi lipassa, mutta siihen toki aina pyritään)
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Podcastin kahdennessatoista jaksossa otetaan tuntumaa kuumimpiin ja kylmimpiin pudotuspeliehdokkaisiin sekä arvioidaan siirtorajan jälkeistä Clevelandia. Markkas-vartin aiheena on Chicagon tankkaussuunnitelmat ja Markkasen asepalvelus. Lopuksi vastaillaan kuulijakysymyksiin muun muassa palkkapoikkeuksista ja rajoitetuista vapaa-agenteista, Loimaalta palaavista NBA-pelaajista sekä March Madnessista. Bonussisältönä luetaan ääneen Suomi24-keskustelua.

 
Viestejä
1 735
Ihan kelpo jakso, mutta hyppäsin pian yli tarinatuokion/listan urheilijoiden armeijakokemuksista ja lopun Suomi24 kommenttien ääneen lukemiset. Ja minä sentään pystyin kuuntelemaan Palotien taktiikka-mammutti-podcastin melkein loppuun asti.
 
Viestejä
2 400
Ihan kelpo jakso, mutta hyppäsin pian yli tarinatuokion/listan urheilijoiden armeijakokemuksista ja lopun Suomi24 kommenttien ääneen lukemiset. Ja minä sentään pystyin kuuntelemaan Palotien taktiikka-mammutti-podcastin melkein loppuun asti.
"Kuten tiedämme, että 41 on alkuluku" kaikuessa korviin kieltämättä alkoi hieman hapottaa. Alku oli vahvaa, mutta keskivaiheilta tosiaan ei haitannut hieman skipata. Tosin näillä mitoilla saa tunnin kuunneltavaa, vaikka puolet hyppäisikin keskeltä :)
 
Viestejä
2 336
Olipa mainio paketti, tällä kertaa tilastoista ja tilastoinnista.

Tuli pääsiäispyhien ruuat preparoitua huomaamattoman nopeasti uusinta jaksoa kuunnellessa. Iso peukku!
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
 
Viestejä
7 432

Sen verran täytyy tätä monologia mainostaa, että käsiteltävät aiheet ovat hyvin "yleiskoripallomaailmallisia", eivätkä rajoitu vain NBA:han. Kyseessä ei siis ole mikään NBA:n parhaiden pistemiesten listaus, vaan sisällöstä voisi kuvitella olevan iloa myös Korisliigaa, naisten Korisliigaa, ykkösdivareita tai junnusarjoja seuraaville. (M2D:n suhteen ei samaa voi valitettavasti sanoa.)
 
Viestejä
1 902
Suosittelen aistillista tilastomonologia kaikille, jotka kaipaavat hieman erotiikkaa elämäänsä.
 
Viestejä
7 432
Pudotuspeliennakko laitettiin nauhalle jo viime keskiviikkona ja jaksoa on kollektiivisesti odoteltu ulos siitä saakka. Jostain syystä miksaus ja editointi ovat vienee aikansa (ja varmasti myös parhaan terän visioista), mutta veikkaisin silti, että uusi jakso tulee ennen Leonardin Bostonin debyyttiä.
 
Viestejä
7 432
Tämä jakso ei nyt päässytkään ilmoille ihan uunilämpimäisenä, vaan pikemminkin viikon jääkaapin perällä homehtuneena. Toivottavasti edes "jotain juttua valmentajista"-osio ei ole tällä välin täysin pilaantunut.

 
Viestejä
2 336
Irtoaisiko ton tulevan Draft lotteryn jälkeen NBA tuokiolta oma ”mock draft” – edes draftin eka kierroksen mittainen sellainen? Siis, että mikä pelaaja kunkin joukkueen kannattaisi varata?

Tai mikä olisi vielä siistimpää, NBA tuokion tämän kesän draftin oma top-40 (tai vaikka 50) pelaajalistaus (siis riippumatta seurojen tarpeista ja valintajärjestyksestä)?


Jos noi kaksi on liian megalomaanisia hankkeita (kuunteleva yleisö ei tyytyne alle kolmen tunnin lähetyksiin noin laajoista aiheista), niin miten olisi meille kotimaisille Chicago Bullsin seuraajille täsmäkatettu ”draft-vinkit”-ohjelma jossa käytäisiin läpi (arvonnan jälkeen) Bullsin varausnumeroilla vakavasti otettavasti haarukassa olevat pelaajat ja heidän vahvuutensa / heikkoutensa. Eli ei spekuloitaisi sadanteen kertaan Aytonilla, Doncicilla tai Bagleylla (ellei Bulls saa lotto-osumaa) tai niillä jotka näyttää ilmiselvästi menevän sijoilla 10-20 jne. Siis mahdollisimman realistinen setti siitä, ketkä voisivat olla oikeasti valittavissa.

Jos nyt lähtee siitä Bullsin omasta kuudennesta pickistä (kuudentena), niin tarjolla näyttäisi olevan hyvällä säkällä Michael Porter Jr., hiukan todennäköisemmin Mohamed Bamba ja kohtuu todennäköisesti Wendell Carter Jr. (tämä siis oletuksella, että Ayton, Doncic, Bagley ja Jackson Jr. menevät jo).

Menevätkö nämä kaikki / kuka näistä menisi ohi Mikal Bridgesin valinnan? Eli millä perusteella / järjestyksessä Bullsin tulisi mielestänne valita nelikosta: Porter Jr., Bamba, Carter Jr. ja (Mikal) Bridges? Porterin kohdalla lääkärintodistus tulee toki olemaan merkittävä tekijä, mutta jos oletetaan, että se sanoo kaikki ok. – tai jotakuinkin ok.? Vai onko mielessänne joku muu pick joka olisi Bullsille paras valinta omalla vuorollaan?

Edellistä kenties vielä kiinnostavampi on musta toi Pelicansien varauksen käyttö – tai siis kiinnostavampaa olisi kuulla näkemyksiä siitä kun siitä on puhuttu merkittävästi vähemmän.

Jos omalla vuorolla haaviin tarttuu sentteri, Bullsilla lie paineita valita joku kolmospaikan pelaaja. Molemmat Bridgesit lie menneet tuossa vaiheessa kuten mahdollisesti myös Dzanan Musa (joka on ymmärtääkseni enemmän kolmosia heittävä & vähemmän puolustava kolmonen, eli ei ehkä ihan Bullsin toivelistan ykkösiä anyway).

Eri mock-drafteja katsoen näyttäisi siltä, että tällä hetkellä Zhaire Smith voisi olla juuri ja juuri varattavissa. Ainakin joku tai jotkut kolmikosta Chandler Hutchison, Keita Bates-Diop ja Jacob Evans lienevät tuolloin varattavissa joka tapauksessa. Mihin toivejärjestykseen laittaisitte nämä neljä laituria? Tai millainen vaihtoehto olisi Troy Brown? Tuleeko mieleenne muita laituri-tarjokkaita?

Entä jos Bulls saa / ottaa Porter Jr.:n tai Bridgesin omalla vuorollaan? Sentteriä siis peliin Pelicansin varauksella? Jontay Porter voisi olla ”high ceiling” –valinta (ja kiinnostava jos isoveli olisi myös napattu joukkueeseen), mutta nuorempi Porter voi myös mennä kohtuu aikaisin (olisiko jopa Bullsin ykkösvaraus?). Mitchell Robinson voisi olla varattavissa, mutta sekään ei liene mitenkään itsestäänselvää. Olisiko Brandon McCoy vielä riittävän lupaava valittavaksi vai kannattaisiko – Porterin ja Robinsonin ollessa jo vietyjä – tyytyä ennemmin talenttiin, kuten esim. pointtiin (esim. jos Jalen Brunson, Anfernee Simons tai Aaron Holiday olisi edelleen vapaana)? Joku ihan muu? Kuka?


Yleisemmin olisi myös kiva kuulla näkökulmia tähän ”best available” vs. ”fitting the need” –keskusteluun. Onhan selvää, että jos varattavissa olisi Doncic vs. kasa kakkosdivarin tusinapelureita, niin valinta olisi selvä vaikka SG-paikalle olisi tunkua jo omasta takaa. Mutta jos erot on pienempiä – ja ylipäänsä vaikeasti arvioitavia / ennakoitavia – niin missä vaiheessa tuo pelipaikka alkaa painaa valinnassa?

No, tällaisia pieniä toiveita vain...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös