Koripallo.com

NBA-tuokio: suomenkielinen podcast NBA-koripallosta

Viestejä
235
#42
Lukupiiri oli hyvä, tätä kansa vaatii lisää.

Ehkä oli kuitenki hieman liian mediaseksikkäät kirjat lukupiirissä.

Tuokioon sellaiset terveiset, että suomessa on kirjastolaitos, ei tarvitse lainata kavereilta kirjoja.
Tosin en ylläty jos Tuokiolla on joku hyvä syy boikotoida kirjastoja.
 
Viestejä
235
#49
ZÄNG!
Kuuluu ehdottomasti top-3 jaksoihin.

Kiva tietää myös että toinen Tuokion tähdistä on ollut tuolla
Ehkä saamne kuulla siitä joskus lisää.
 
Viestejä
29
#51
Nyt pääsi kyllä Tuokiolta unohtumaan erittäin varteenotettava ulkoministeritaustainen valmentajaehdokas. Erkki Tuomioja entisenä koripalloilijana ja koripalloseura Puna-Salamien puheenjohtajana omaisi muihin ulkoministereihin nähden erittäin vahvan kompetenssin pelillisten asioiden suhteen. Toki Tuomiojan hillitty ulosanti ei ole ehkä omiaan kaikkein suurimpien pelaajapersoonien hallinnassa. On helppo kuvitella, kuinka pelaajat eivät aikalisällä korvaansa letkauttaisi Erkin kiltisti selittäessä pelisuunnitelmaa heikosti toteuttavalle joukkueelle apupuolustuksen oikea-aikaisen toteuttamisen tärkeyttä.

Tästä ilmiselvästä puutteesta huolimatta jälleen laadukas jakso, jota on miellyttävä kuunnella. Sellainen kyssäri Tuokiolle, että koska uskotte seuraavan suomalaispelaajan löytyvän NBA-joukkueen kokoonpanosta? Onko Jantusella teidän silmissä saumaa?
 
#53
Kolmesti nukahdin viime jakson aikana, joten tutulla linjalla mentiin. Olikohan Memphisiä mainittu positiivisissä yllättäjissä? Kenties hämähäkki-väärinpäin-miehen kannattaisi tutkia sarjataulukkoa enemmän ja tutkia vähemmäm suomi-englanti-suomi -sanakirjaa.
 
Tykkää tästä: Henke
Viestejä
235
#54
Viimeksi muokattu:
Viestejä
235
#57
Toinen on tyylikäs, toinen on melko nolo.
IMG_20181207_204735.jpgOlen yleensä ostellut katu-uskottavan näköisiä kenkiä 10-20 eurolla Tokmanneilta ja Prismoista, mutta nyt oli niin paljon puhetta Conversen kengistä, että pakko oli tutkia löytyisikö niitä halvalla jostain, ja löysin Converse Fast Break LP kengät (ok on ne varmaan numeroa liian pienet, mutta halvalla sain ja on katu-uskottavat kai).


 

Liitteet

Viestejä
235
#60
Eilen olin Uutisraportti podcastin pikkujouluissa. Eli milloinkas NBA-tuokio järjestää jotain kivaa ja kreisiä?

Sössötin Peltomäen Tuomakselle, että sori en voi äänestää Uutisraporttia suomen parhaaksi podcastiksi, koska äänestin jo NBA-tuokiota, ja kehuin että on se NBA-tuokio oikeasti ihan hyvä.

Joku voisi muuten sosiaalisessa mediassa kertoa Tuomakselle mistä ja miten niitä tyylikkäitä paitoja saa, koska olivat teettäneet pari rumaa Uutisraportti-paitaa itselleen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös