Koripallo.com

NBA-tuokio: suomenkielinen podcast NBA-koripallosta

Viestejä
702
Yksi vihje paitabisneksiin, kilpailuttakaa eriön siivouspalvelut.

Pelaajien lisäksi myös muutamalta Instagram-hottikselta olisi pitänyt tiedustella mihin koronakuplaan he mieluiten tulisivat.

Olli kaipasi tanssityttöjä, se ei ollut yllätys.
 
Viestejä
702
Nuo snookerissa olevat taputustehosteet varmasti maailman typerin ja noloin juttu [oikeasti nolompi kuin yksikään Tuokion jakso]. Joten saisikohan noita taputustehosteita myös NBA-Tuokioon, tai niitä nautinnon ja mielihyvän äänitehosteita mitä se Ollin ääni nyt kellekin tuottaa.
 
Viestejä
702


Demba Ba kuunnellut myös NBA-tuokiota
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
7 031
Viestejä
702
Viikonloppuna katselin/kuuntelin The isle of wight festivalin keikkoja vuodelta 1970. Tein havaintoja

Räväkkä kuin NBA-tuokio

Tyylikäs kuin NBA-tuokio

Tajunnan ovet auki kuin NBA-tuokiossa
 
Viestejä
702

564060F7-2DE9-44B8-BBB6-0DA07F9A41EB.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
702

Tuon 20 minuuttia pitkän Kärkkäisen mainoksen jälkeen odotan jo kovasti tulevaa jaksoa. Tähtivieras? Nyt on se Saska vieraana! Saska kertomassa niistä kahveista tuokion verran. Gordon Hayword on loukkaantuneena, ehkä hänelläkin on aikaa keskustella Tuokion kanssa?!

I'm so excited, and I just can't hide it

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
702
Viimeksi muokattu:
Viestejä
702
Meinasin laittaa kysymystä, että missähän asennossa pitää kusta jotta voi kuunnella NBA-tuokiota, mutta sehän tulee kyllä erittäin hyvin selville tuosta jaksossa.
Tulihan tuosta jaksosta opittua myös jotain (ehkä), eli Awak Kuireilla ei taida olla kovin hyviä mahdollisuuksia päästä NBA-joukkueen päävalmentajaksi.

Vielä olisi kuuntelematta 40 minuuttia jaksosta, pitää ottaa illalla tehokas kultainen suihku jotta oppii lisää juttuja koriksesta.
 
Viestejä
702
#InternationalPodcastDay #kansainvälinenpodcastpäivä #podcastpäivä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös