• Tervetuloa uusitulle Koripallo.comin keskustelupalstalle! Kaikki keskustelupalstan ketjut, viestit ja käyttäjät on siirretty uudelle palstalle, joten voit jatkaa käyttöä täysin samaan tapaan. Jos kohtaat ongelmia, laita viestiä Ylläpito tiedottaa -foorumille tai sähköpostilla author@koripallo.com.

Otteluiden liveseuranta-otsikko

Viestejä
12
#1
Ovatko Jani ja Joonas siirtyneet tänne, vai miksi helvetissä hakua ei ole ja 95% ketjuista on kadonnut bittiavaruuteen? Kenen kuningasideoihin tämä ratkaisu lukeutuu?

Vaikka sivuston alamäki näyttää aina vain jatkuvan, niin kirjoitellaan taas vaihteeksi jotain. Näinä unettomina syksyisinä, talvisina ja kesäisinä öinä voi aina hyvin seurailla, mitä showpallorintamalla rapakon takana tapahtuu. Streami-palvelu kuitenkin pelaa hyvin - vaikka tänään ansiokkaasti olivatkin laittaneet alkamisajat väärin sivuilleen - ja näyttäähän Urheilu+Kanavakin aina välillä NBA-palloa. Siinä pelejä seuraillessa voi sitten yrittää kirjoittaa jotain kivaa Koben kusipäisyydestä ja ballhogismista, LeBronin ihanuudesta ja mahtavista loikka-askelista, D-Whistlen sukelteluista ja kalasteluista ja loukkaantumisen teeskentelyistä ja ties mistä muusta. Unohtamatta tietenkään Super-Timmyä, Hiljaista Ukkosta, Texasin Kaikkivaltiasta, Mr. Fundamentalia, joka tulee tänä vuonna johdattamaan joukkonsa ensimmäistä kertaa toiseen peräkkäiseen mestaruuteen yhdessä Robert Horryn kanssa. Ellei sitten Avery Johnson opi playoff-koripallon pelaamista tai David Stern löydä texasilaisia huomattavasti paremmin myyvää ja helpommin markkinoitavaa seuraa, jonka junailla kabineteissa mestariksi.

Vielä on tuohon hetkeen matkaan, mutta aloitellaan jo valmistelut tässä vaiheessa. Timmyhän kävi jo hoitamassa oman osuutensa ja johdatti joukkonsa avajaisjuhlallisuuksien päätteeksi 106 - 97 voittoon, tehden itse siinä sivussa tuttuun tyyliinsä 24 pistettä ja repimällä 13 levaria. Tuossa ei mitään ihmeellistä ole, joten kauden avanneesta ottelusta mielenkiintoisimpana seikkana mieleen jäivät lähinnä LaMarcus Aldridgen onnistumiset. Ottelun korkein pistemäärä 27 ja monta tärkeää koria loppuhetkillä Portlandin vielä roikkuessa SAS-bulldozerissa kiinni. Tuollaisia otteita jatkossa, Odenin paluu kentille ja kokemuksen karttuminen, niin Oregonissa on nähtävissä hypen mukaisesti parissa kolmessa vuodessa h*lvetin kovaa ja suurmenestystä tavoittelevaa koripalloa.

Toista se näyttää olevan Los Angelesissa, mutta kahtellaan nyt...
 
Viestejä
12
#2
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Houstonilla ollut tähän mennessä varsin jäätävät neljännesten alut ensimmäistä lukuun ottamatta. Toisen ensiminuuteille 7-0 runi ja Lakersin yhdeksän pisteen johto kurottuna melkeinpä umpeen. Lopulta pääsivät siitä ohi, mutta Derek Fisher toi parilla kovalla korilla Lakersin takaisin ja puoliajalle mentiin tasatuloksessa 43.

Nyt kolmannelle neljännekselle texasilaiset ovat tulleet taas pirteämmin ja tällä hetkellä meneillään on 6-0 runi. (Joka tosin taisi päättyä juuri.) McGrady ja Yao ovat alkaneet päästä peliin mukaan alun vaikeuksien ja joukkueen turhien menetysten jälkeen, joten eiköhän tässä vielä reilu vierasvoitto nähdä. Sen verran kädetöntä tuo yksin yrittämiseen tyytyvän Koben apujoukko on. Kwame toki on vaikuttanut hieman paremmalta hyökkäyspäässä kuin viime näkemällä, 0.4 on mukava näky keltapurppuraisessa paidassa ja Turiaf on sympaattinen häslääjä. Mutta nämä muut...

... niin. Nämä muut ajavat Koben ulos seurasta. Omalla tapaansa surullista, mutta kun seurauskollisuus ei näissä ympyröissä paljoa paina, niin jollain tavalla ymmärrettävää. Kunhan nyt vain saisivat vain vaihdossa jotain post-Magic-eran Nick van Exeliin ja Eddie Jonesiin verrattavaa.
 
Viestejä
12
#3
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Lakersia raiskataan parhaillaan. Edellistä viestiä kirjoittaessa ehtivät tehdä korin väärään päähänkin. Toisessa suunnassa puolestaan ei mikään uppoa, Kobekin tyytyy lähinnä ajamaan päin Yaoa ja kahta muuta punapaitaa, menettäen siinä samassa pallon. Kasassa toki jo 24 pistettä, mutta ensimmäistä neljännestä lukuun ottamatta meno ei ole ollut hirveän vakuuttavaa.

Bunymilta äsken hyvää peliä hyökkäyspäässä. Pari kertaa jo jyrännyt hieman postissa ja pistänyt palloa voimalla alas. Tuota kaipaisi vielä enemmän, mutta eipä sitä peliaikaakaan ole PJaxilta hirveästi tullut tänään.
 
Viestejä
12
#4
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Ei se ero lopulta päässytkään sitten venymään niin ratkaisevasti, Lakers on vielä jotenkuten kyydissä mukana. Kahdeksan pistettä olisi eroa viimeiselle neljännekselle kurottavaksi, ei mikään mahdottomuus, mutta vaikealta näyttää. Kobe pelasi heikon kolmannen neljänneksen, McGrady puolestaan oli tulessa ja taisi tekaista 13 pistettä (?). Viimeistään tuon parivaljakon taistoon se tänään ratkeaa. Houston pystyy voittamaan joukkueena, Lakersille se on jo melkeinpä mahdottomuus.
 
Viestejä
12
#5
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Ei tuosta tule kyllä Lakersin osalta vittujakaan. Pallo ei liiku, heitot eivät uppoa ja puolustuksessa ei jakseta/osata paljoa enempää kuin vähän alusta.
 
Viestejä
12
#6
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Ei kyllä kulje Kobellakaan. Äsken menetti pallon yrittäessään kolkkia, juoksi toki nopeasti alas blokkaamaan (virheen kera) Wellsin, joka sai upotettua yhden vapareistaan. Heti perään toisessa päässä Kobe menetti pallon kaksi kertaa, taisteli sen aina takaisin ja pääsi yrittämään heittoa pari kertaa. Ei uponnut, mutta viimeisessä tilanteessa neljää miestä haastaessaan sai sentään virheen haettua. Vapareista upposi vain yksi.

Ja sama kuvio toistuu taas. Kobe yrittää kyllä, muttei onnistu. Vihellyksiäkin tulee harvakseltaan.

e: Nyt kakkonen sisään Bryantin toimesta. Seittemän minuuttia jäljellä, eroa kymmenen. Hyvää puolustusta Lakersilta perään toisessa päässä ja toiseen suuntaan Kobelle vaparit. Toinen vain sisään, tänään uponnut ainoastaan yksitoista kaikkiaan 17 yrityksestä. Losilla yhteensä 15 vaparia ohi, mikä on liikaa.

Kobelle taas vaparit puolustuspään riiston jälkeen. Molemmat sisään ja seitsemän pisteen peli. Aikaa löytyy tarpeeksi.

e: Tälläkin kertaa vain toinen sisään. Toisessa päässä Yao pistää kauniin feidarin Bunymin naamaan. Kobe kuittaa kahdella vaparilla toisessa päässä.
 
Viestejä
12
#7
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Fisheriltä iso kori, ero kuuteen. Lakersilta perään hyvää pulustusta, Bunym blokkaa ja hakee kiistapallon Wellsiä vastaan. Lakersille pallo tuosta ja nopeasti vaparit. Valitettavasti vain Luke Waltonille, joka ei osuisi pallolla mereen edes sen pohjalla seisoessaan. Noh, toinen toki upposi, mutta Alston pisti toisessa päässä kolmosen vastineeksi.

e: Kobe pistää toisessa päässä molemmat vaparinsa sisään, ero kuusi. McGradylla nyt kaksi heittoa. Molemmat sisään. Fisher ja Turiaf kuittaavat kuitenkin komealla yhteispelillä. Perään levari puolustuksessa, mutta Walton hassaa kolmosensa toisessa päässä.

Ja Alston kahdella vaparilla korottaa eron takaisin kahdeksaan. Fisher ei puolestaan osu toisessa päädyssä, Houston pääsee hyökkäämään. Waltonilta tyhmä virhe ja McGradylle kaksi heittoa. Molemmat sukkana sisään. Pahakilttipoika voisi mennä itseensä.
 
Viestejä
12
#9
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Vaan eipä olekaan vielä ohi. Kobelta ensin ajo ja vapari päälle, perään Luken riiston jälkeen iso kolkki ja hetki tästä Farmarilta kova ajo korille ja kaksi pistettä puolustuspään riiston jälkeen.

Ja jumalauta, nyt eroa enää kaksi pistettä Koben korin jälkeen! 25 sekuntia jäljellä!
 
Viestejä
12
#10
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

VITTU!

Lukelta taas yksi valtava riisto omassa päässä, Lakers lähtee hyökkäämään ja päättää sen Fisherin onnistuneeseen heittoon. Tasan.

Toisessa päässä Battier heittää sitten todellisen sunnuntaiheiton kolkkiviivan takaa ja Houston johtaa taas.
 
Viestejä
12
#11
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Dwyane Wade would've gotten that call.

Kobe saa vielä lopussa vaparit, heittää ensimmäisen sisään ja toisella heitti tahallisesti sinne päin, jotta joukkue saisi levarin itselleen. Siinä myös onnistuttiin, pallo tuli Kobelle, mutta ennen heittoa Alston ehti lyödä näpeille ja pallo karkasi. Ei vihellystä, ei mitään. Peli ohi ja Houstonille voitto. Game-winner Battier, pelin parhaat palat ottelun lopussa. Se alkoi jo näyttää hieman koripallolta, pulustuksessa oli yritystä ja hyökkäyksessä alkoi tulla onnistumisia. Valitettavasti vain aiemmat virheet ja surkeasti sujuneet vapaaheitot veivät voiton lopulta Texasin suuntaan.

Lakersin päivän paras oli tänään Kobe, joka keräsi lopulta 45 pistettä. Noista kaiketi 18 viimeisellä neljänneksellä. Ei Bryant silti tänään parhaimmillaan ollut, etenkin toinen ja kolmas neljännes olivat heikkoja ja yhteispeli joukkuekavereiden kanssa suoraan perseestä. Ehkä se tästä, jos mies sattuisi jostain syystä Los Angelesiin jäämään.

Muuten propsit Fisherille, jonka paluu sykähdytti. Hieno peli, tärkeitä koreja ja muutenkin hyvää suorittamista. Tervetuloa takaisin. Farmarille, Turiafille ja Bunymille myös kiitosta, Waltonille lähinnä lopun riistoista. Muuten varsin heikko peli, paljon huonoja ratkasuja.

Yaosta on muuten sanottava, että helvetin tyylikästä peliä isolta mieheltä ajoittain. Ilo katsella tuollaista.

------------------

Tämä tältä erää, nyt nukkumaan. Täytynee katsella, josko jaksaisi jo marraskuun aikana katsoa seuraavan pelin :vihainen naama:.
 
Viestejä
2 899
#14
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Tuota noin... Urheilu+Kanavan oikeudet eivät riitä näyttämään otteluita loppuun asti?
 
Viestejä
2 459
#15
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Seurasin streaminä matsia samalta kanavalta ja kuva katosi siinäkin...
 

vwejwioev

#16
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

85.92.128.155/~myp2p/forum/viewtopic.php?id=21133

Koris jatkuu netistä koko yön ;D

Ei muuta kuin kattoon Durantin otteita viimeiseltä neljännekseltä.
 
#17
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Tuliko kellään muulla kiire säätää sopcastit päälle :D

Urheilukanavalta taas loistavaa settiä... Ellei olisi ollu kannettavaa lähistöllä ois voinu harmittaa.

Vielä tarkennukseksi oli tossa webbi feedissäkin jotain onkelmaa, mutta ainakin näin uusinnan.
 
Viestejä
3 106
#18
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Boston-Toronto oli kyllä hieno peli. Allen ja Garnett olivat aivan loistavia, eikä missään vaiheessa tuntunut, että kukaan raptoreista ois pystynyt pysäyttämään kumpaakaan. Bosh pärjäsi Garnettille vasta kun jälkimmäisellä oli virhevaikeuksia, muuten Garnett teki Boshin hyökkäyspelistä tosi vaikeaa. Ford pelasi loistavan pelin, pisti yllättäen jopa kolkit sisään.

Yleisesti ottaen molemmat joukkueet näyttivät todella hyvältä. Boston voi myllyttää yks-yks -peliä koko kauden ja voittaa kenet tahansa.
 
Viestejä
1 753
#19
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Toivottavasti Geraldin polvi kunnossa..

Charlotte näyttää kyl mielettömän hyvältä. Nuori jengi ja potentiaalia on vaikka mihin. Ne tarvis nyt vaan kokemusta ja paremman centterin, jotta Brezec tulis penkiltä.

Ray on aivan mieletön.
 
Viestejä
354
#20
Vs: NBA 2007/2008: Otteluiden liveseuranta-otsikko

Ja tänäänhän(no huomenna) kaikki kattoo Boston - New Jersey kamppailun klo 01:30(?) !!!! :p