Koripallo.com

Palautetta ja kommentteja uudesta palstasta

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 072
On kyllä kohtuullisen oksettava setti.

Betsimainokset tietty itsessään jo "melko" kyseenalaisia. Toisaalta pystyn jotenkin ymmärtämään, että ovat varmaan tämänkaltaisille sivustoille luultavimmin ainoa tai ainakin tehokkain tapa saada yhtään mitään rahaa yhtään mihinkään.

Tällä kyseisellä mainoksella on nyt kuitenkin tosiaan @hamahakkimies maininnan mukaisesti pilattu koko sivuston käyttö puhelimella. Toivottavasti ei mennyt ihan halvalla (vahvasti epäilen tätä).
Ymmärrämme toki ärtymyksen. Emme tosin suhtaudu ihan yhtä dogmaattisesti tämän toimialan mainoksiin, tai ainakaan emme pidä Veikkauksen menneiden vuosien (ennen kuin riittävien mediakohujen myötä olivat pakotettuja lopettamaan pahimmat ylilyönnit) mainontaa yhtään erilaisena. Vaikka "kansanterveydelle"-imago yhä elää vahvana.

Ja kyllä, tällaisten mainosten hinnat ovat jotain muuta kuin vaikkapa Google-mainonnan - mistä Koripallo.comin kokoisella sivustolla jää kulujen jälkeen ehkä nuudelipussi per päivä käteen.

Joka sivulatauksella mainoksen tuleminen tosiaan pilaisi käyttökokemuksen, siitä ihan samaa mieltä. Mutta se ei tuota lyhyempää jaksoa lukuunottamatta näin ollut - eikä ole nyt.

Toivottavasti kondis on jo parempi!
Donkki lähtee kuin Uniikilla!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös