Koripallo.com

Puolivälierä 2024: BC Nokia - Kouvot

Ottelusarjan voittaja?

  • BC Nokia

    Ääniä: 18 42,9%
  • Kouvot

    Ääniä: 24 57,1%

  • Äänestäjiä
    42
  • Poll closed .
Viestejä
952
Outo peli. 24 pelitilanne heittoa ja niihin 24 syöttöä? Taitaa pöytä oikein hakea syötöt vai onko usein syötöt 100% heittoihin?
 
Viestejä
1 275
Yksi karmeimmista koripallo-otteluista mitä taas vähään aikaan tullut katseltua. Rikkonainen, surkeat heittoprosentit ja silkkaa huolimattomuutta ja siitä aiheutuneita menetyksiä paljon
 
Viestejä
2 460
Nuo Gachin blokit ovat eleettömän tyylikkäitä. Kevyttä hölkkää puoli askelta rinnalla ja kuten TNT:n studiossa todettaisiin: "tulkaa hakemaan tämä vauva pois kadulta".
 
Viestejä
2 460
Tiedustelisin että koska olette viimeksi nähneet, että aikalisän jälkeen joukkue jättää tasatilanteessa ottelun mahdollisesti viimeisen heiton vain ottamatta?
 
Viestejä
103
Nokia suli kyllä pahemman kerran... Onneks voitto kuitenkin vaikeemman kaavan kautta..
Vaikeeta tulee olemaan kouvoja vastaan...
 
Viestejä
2 467
Olipa järkevää Jacksonin rikkoa kolmen pisteen heittäjää 5 sekuntia ennen pelin loppua ja pelin ollessa tasan. Siihen kaatui Kouvojen peli.

Joo. Melkoinen aivopieru tuohon, kun vaikea pakotettu kolmonen. :oops:

Enkä ymmärrä, että miksei varsinaisen peliajan lopulla Nokia rikkonut Gipsonia.. Ihan ehdottomasti pitäisi rikkoa ja laittaa vapariviivalle.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
 
Viestejä
2 309
Kysymys Nokialla peliä paikanpäällä seuranneille: Tapsa Suominen ottelukuuluttajana selostaa peliä pelin ollessa käynnissä? Usein tuntui kuuluvan Ruutu lähetykseen, että etenkin Nokian hyökkäyksen aikana oli äänessä? Palveleeko kotijoukkuetta?

yleisesti: Onko ylipäätään "sääntöjen mukaista" löpistä mikkiin kesken pelin?
 
Viestejä
2 309
Itse pelistä. Herranjestas miten tää Kouvot saa "AINA" vastustajan passivoitua vaikka vastustaja johtaa 20pts. ja tulee rinnalle. Sama kävi Tapaninpäivän Salo pelissä ja sama käyny joskus aiemminkin.... :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös