Koripallo.com

Puolivälierä 2024: BC Nokia - Kouvot

Ottelusarjan voittaja?

  • BC Nokia

    Ääniä: 18 42,9%
  • Kouvot

    Ääniä: 24 57,1%

  • Äänestäjiä
    42
  • Poll closed .
Viestejä
1 275
Mitäs tämä Jackson oikein tekee? Huonoja ratkaisuja jatkuvasti hyökkäyspäässä ja sen jälkeen kävelee pakkiin? Samaa koko pelin ajan. Aivan järkyttävän miinusmerkkinen pelaaja tällä hetkellä
 
Viestejä
418
Mitäs tämä Jackson oikein tekee? Huonoja ratkaisuja jatkuvasti hyökkäyspäässä ja sen jälkeen kävelee pakkiin? Samaa koko pelin ajan. Aivan järkyttävän miinusmerkkinen pelaaja tällä hetkellä
Sai tällin suuhun edellisessä hyökkäyksessä, sen takia keräili pakissa. Poistui aikalisällä paikkaukseen
 
Viestejä
831
Olipa Nokialta rautaista puolustusta toisella puolikkaalla. Ei yhtään helppoa paikkaa Kouvoille, joilta suli pelihuumori yllättävän helposti ja homma meni yksinyrittämiseksi. Nokia myös taisteli jokaisesta irtopallosta, kun taas Kouvot tyytyi katselemaan, kun irtopallot vietiin vierestä. Paljon pitää parantaa, jos vielä halutaan kauden jatkuvan.
 
Viestejä
197
Nokialla aloitusviisikko teki kaikki pisteet. Tällä tasolla aika harvinainen suoritus.
 
Viestejä
52
Nokian peli-ilme oli tänään yhtä hienoa kuin tammikuussa, jospa notkahdus olisi ohi :D Puolustus oli niin rautaista mm. Gipsonin tuplaamisineen, että Kouvot jäi lähes ennenkuulumattomiin 19 pisteeseen toisella jaksolla. Go Nokia!

JyLenä olisin saattanut jonkun aikalisän ottaa neljänteen jaksoon vai olikohan tämä joku juonikas taktiikka tulevaa varten...?
 
Viestejä
52
Kattelin uudelleen, olihan siellä kaikki aikalisät käytetty eli ainakaan tällä kertaa ei löytynyt lääkettä nokialaisia vastaan.
 
Viestejä
52
Huh, mikä ilta tulossa! Jyrin mainitsemat ”kierrepallot” ovat onnistuessaan vaarallisia, taitava taktikko kun on. Luotto pelaajien toteuttamiseen ei kyllä ennakosta loistanut. Heillä lisäksi Jackson GTD75.
Nokialta näköjään Hugo pudonnut tänään pois, toivottavasti on kunnossa! Alkaakohan Murphy pikkuhiljaa palailla, vaikka kesken sarjan ei kai kannata muutoksia tehdä… Tänään onnistuu vain joukkue, jolla fokus koko 40 minsaa!
 
Viestejä
1 041
Viheltämisen linja on taas jotain hohhoijaa osastoa ekan 20 min. Koris on isojen miesten peli ja nyt on pudotuspelit käynnissä
 
Viestejä
3 197
Lehtosen kupla alkaa puhkeamaan.
Viimeiset kolme puolivälierä sarjaa 0-3 0-3 2-3
Ja toi 2-3 tappiokin runkosarjan kakkossijalta.

Kahdeksan viimeistä pudotuspeliä turpaan.
 
Viestejä
266
Palotien näytöt veikkaajana ja liigavalmentajana samaa tasoa.
Tosiaan Gibson > Lehtonen

Lehtosen taktiikka taisi olla palkata Gibson III ja pelata pallo tälle korin alle, mutta tämä kuningasidea jätti sitten lopuksi nähdäkseni loppukättelyt väliin... Lehtonen saa selittää.
 
Viestejä
847
Jos yksi pelaaja heittää noin kaikki kolmoset sisään, eikä omaa oikein mitään muuta, niin eikö sitä nyt ihan oikeasti voisi puolustaa pois pelistä? Jos ei muuta niin box and 1 periaatteella naama kohti pelaajaa ihan iholla ja KOKO AJAN. Kaksi peliä putkee uppiniskaisesti henestä autettiin, ja kaveri painaa kaikki koriin päästyään kuumaksi.

Miksi Jyri teit sen taas, että päätät taktiikan ennen peliä ja se on pyhä. Sylettää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös