Koripallo.com

Puolivälierä: Vilpas - Lahti Basketball

Viestejä
5 500
Lahden helter skelter -pelityyli ei tuota voittoja sarjan kärkipään joukkueita vastaan. Se on taas nähty tässä ottelusarjassa.

Välillä päästä päähän ravaaminen tuottaa huikeita runeja, mutta yleensä se paremmin organisoitu ja stabiilimpi joukkue lopulta kuitenkin voittaa. Niin uskon, että tänäänkin käy.

Miksi Lahden 5-5 -hyökkääminen on niin järkyttävää katsottavaa? Kai pelikirjasta löytyy muutamia settejä, joilla saataisiin luotua edes kohtuullisen tasapainoisia ratkaisuja? Pearsonin tulon jälkeen hitaammat hyökkäykset ovat sitä, että pallo Pearsonille tai McCullough'ille ja hyppyheittoa ilmaan kättä vastaan. Ei ole varmaan mikään yllätys, että prosentit jäävät surkeiksi.

Myös Vilpas on ollut pettymys, mutta osittain se selittyy Kivimäen poissaololla ja Woodin keskenkuntoisuudella (pakko olla jotain vammaa alaraajoissa?). Rannikko on pelannut nykykondikseensa nähden liian isoja minuutteja ja pelannut vieläpä turhan isossa pallollisessa roolissa. Nopeita ja urheilullisia Lahden yleispelaajia vastaan Rannikko on ollut välillä suurissa vaikeuksissa (10 syöttöä / 7 menetystä).

Tämän ottelusarjan taso on jäänyt kehnoksi, koska Lahden sekava pelaaminen on tarttunut myös Vilppaaseen. Kotisohvalta on vähän väliä joutunut huutamaan telkkarille "mitä *ittua sä teet?" Joukkuepelaamisen nimeen vannovana koripallopuristina yhden syötön hyökkäykset saavat rillit huuruun.
 
Viestejä
3 113
Rannikko pitelee alaselkäänsä. Toivottavasti pystyy pelaamaan. Aika kovan tällin sai.
 
Viestejä
1 891
Vaikeaa on. Kaverin heitto uppoaa vähän liian hyvin. Meitin heitot kolisee raudoissa.

Teemua tarvittaisiin kyllä peliä johtamaan.
 
Viestejä
3 113
Toisen neljänneksen Vilpas määräsi tahdin, Heitot vaan ei putoa. Kaaren takaa 2/15. Kyllä tästä hyvä vielä tulee
 
Viestejä
1 891
Parks on ollut tänään ihan pihalla pakissa. Oma pelaaja kokoajan hukassa...
 
Viestejä
1 502
Lahti ei kyllä ansaitse tästäkään pelistä voittoa. Ne paikat voittokoriin oli suorastaan tarjottimella, tuloksena heloja ja tyhmiä virheitä... :rolleyes:
 
Viestejä
1 891
Lahti ei kyllä ansaitse tästäkään pelistä voittoa. Ne paikat voittokoriin oli suorastaan tarjottimella, tuloksena heloja ja tyhmiä virheitä... :rolleyes:
Nyt en ole varma ansaitaanko mekään. Otan kyllä vastaan jos se tarjotaan.
 
Viestejä
4 041
Mukavahan tämmösiä tasaisia rillereitä on kahtella, vaikka vähä kohellettaiskin. Jos vertaa 40 pisteen kairauksiin, jossa molemmat pelasi "ihan hyvin". Tietysti tämä vuosi on ollut poikkeus, ei pahalla siis ketään joukkuetta kohtaan. :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös