Koripallo.com

Puolivälierät: Kataja − KTP

Viestejä
19 541
Onnea Kotkaan! Ja oikein hyvää ja ratkiriemukasta kesälomaa Steenille ja muille, jotka tekivät hirmuisesti yötämyöten töitä jenkkivalintojen suhteen! Erikoiskiitokset Jupelle hienoista taktisista osaamisista ja siirroista!

Taidankin siityä nyt KTP:N kannattajaksi loppukaudeksi. Koska onhan siellä katsomossa kuitenkin vanha kamu eli sorsapilli. Onnea vaan Pekallekin!

Eikä olla pettyneitä, vaan iloisella mielellä. Kohtahan on kesä ja aurinko nousee toivottavasti huomennakin.
 
Viestejä
2 089
Onnea Kotkaan! Ja oikein hyvää ja ratkiriemukasta kesälomaa Steenille ja muille, jotka tekivät hirmuisesti yötämyöten töitä jenkkivalintojen suhteen! Erikoiskiitokset Jupelle hienoista taktisista osaamisista ja siirroista!

Taidankin siityä nyt KTP:N kannattajaksi loppukaudeksi. Koska onhan siellä katsomossa kuitenkin vanha kamu eli sorsapilli. Onnea vaan Pekallekin!

Eikä olla pettyneitä, vaan iloisella mielellä. Kohtahan on kesä ja aurinko nousee toivottavasti huomennakin.Onkohan ollu väärä kanava yöllä päällä kun on ns katseltu videoita?
 
Viestejä
2 089
Onneksi olkoon KTP, olitte parempia. Kataja tarjosi kunniakujia omalle korilleen.

Kaminen on tehnyt vakuuttavaa työtä.

Harmittaa vähemmän kuin oletin, koska tämä KTP-sarja näytti, että noutaja olisi väistämättä tullut viimeistään seuraavassa vaiheessa. Hieman ottaa päähän Ilarin puolesta. Hän oli loistovedossa ja olisi ansainnut mitalin kaulaansa tästä kaudesta.

Katajassa pitäisi nyt alkaa perusteellinen pyykinpesu täysin perseelleen menneestä kaudesta.

PS. Turhaan olisivat Hector ja K_A Kotkaan matkanneet itseään kiusaamaan. Ei tätä lopputulosta olisi mikään rummutus muuksi muuttanut.Pesukoneen pitäis pyöriä yötä päivää jonkun aikaa.

Ekana singahtaisi ulos Sten ja sitten moni muu. Oli säälittävän surkea kausi kaikkine normi väsymys, loukkaantumis jne marinoineen. Ja että kyllä keväällä lähtee. No ei lähtenyt. Kanada.

Ei mopolla moottoritielle enää please.
 
Viestejä
531
Nöyrät onnittelut KTP ja kannattajat, ja tsemppiä jatkoon!

Sarja kääntyi täysin pääläelleen toisen pelin vikalla neljänneksellä kun Kataja menetti 22 pisteen johdon, eikä Katajan kokematon valmennus osannut muuttaa kurssia.

Kaminen vei kokemuksellaan. + kotkan jenkit tekivät jokaisessa pelissä noin 40p enemmän kuin Katajan vastaavat.

Mullinen ainoa vahvistus, vaikka ei hänkään ymmärrettävästi välivuoden ja ison operaation jälkeen samassa iskussa ollut. Antaa silti kaikkensa joukkueelle ja siksi häntä arvostan suuresti , näin ei esim Simpson todellakaan tehnyt.

Nyt kannattaa VAKAVASTI miettiä sekä Europelejä, että valmennusta. Mun Puolesta voidaan jatkaa Europelejä, mutta se vaatii 14-15 äijjän rosterin.

Kaksi vuotta putkeen sarjan isoimmalla budjetilla jäädään ekalla kierrokselle. Eka kerta 2010 luvulla.

NYT on ison mietinnän paikka.

Elämä jatkuu kuitenkin ja tämähän on vain Koripalloa niinkuin JOE sannoo. Ensi kautta kohti.

Mielenkiinnolla odottaen uusia hankintoja ja toivotttavasti myös uutta KOKENUTTA valmentajaa.
 

CZ

Viestejä
507
Katajan palmi&seppälä kaksikko kyllä todella hyviä pelureita, siitä hatunnosto, jenkit meni kyllä ihan vihkoon tämän kauden osalta. Joku kaipailee kentälle Herralaa/Vanttajaa/Ojalaa, vastustajan etu aina siinä vaiheessa :p
 
Viestejä
73
Hyvin tuntuu koripallos tuottavan tulosta, ku pelinrakentajan tontti on kunnos.
Itte oon tullu siihen tulokseen, että lienee tärkein yksittäinen asia täs lajis.
 
Viestejä
2 263
Mukavan ylimielinen ja rasistinen kommentti. Onnea sinne varsinaissuomen huumorimiehille.

No voi anteeksi.
Rasistiks mua kuitenkin turha haukkua. Ja ylimielinenkään en ole, päinvastoin.

Ilmeisesti kauden aikaiset huumoriksikin jopa ymmärretyt heitot eivät päde enää.

Olen pahoillani että pahoitin mielesi.
 
Viestejä
19 541
Tuskinpa Askelmerkki mieltänsä on pahoittanut... Liekö sitten kieltänsä polttanut liian tulisella juomalla....
 
Viestejä
6 198
Kun joukkue sössii 8 minuutissa 22 pisteen johdon niin ei kuulukaan päästä välieriin. Ailahteleva kausi, surkeat jenkit, kokematon valmennus, runsaat loukkaantumiset, väitän ettei pelkkää sattumaa. On oikeesti vakavan mietinnän paikka. Sten on mukava mies, mutta voisin vaihtaa kokeneeseen koutsiin. Mutta pääasiahan on että on hyvät välit kaikkien kanssa... Tämän pitäisi edelleen olla tulosurheilua eikä mitään hyväntekeväisyyttä.
 
Viestejä
1 596
Nyt kotona Kotkasta. Yllättävän pajon meitä kuitenkin tuli Kotkaan. Ei kai tuosta muuta voi sanoa, että parempi joukkue voitti. Ei meillä ollut alusta alkaen mitään mahdollisuuksia. Ei kukaan joukkueesta tehnyt mitään erikoista.

Oltiin samassa paikassa Parikkalassa , jossa joukkue söi. Oli niin masentuneen näköistä porukkaa, että siinä vaiheessa jo tiesi, että tappio tulee. Kukaan ei hymyillyt, ei vitsaillut joukkuekaverin kanssa ja koko porukka oli kuin hautajaisiin menossa.

Uusi kausi voi kuitenkin kaiken muuttaa
 
Viestejä
6 198
Hyvä joukkuehenki?? Taisi olla jotain aivan muuta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös