Koripallo.com

Puolivälierät: Kataja − KTP

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 625
Keskustelu käyntiin.
 
Viestejä
2 089
Jos Kataja pelaa yhtä lepsusti kuin tänään, niin eipä tästä taida paljon olla puhuttavaa....Vaivainen ja rampa karhu kaatui nippanappa.

Ei tästä Joensuussa kaatoryyppyjä oteta. Hyvä että kotietu tuli ja jäähalli, siellä on kovatkin porukat jäätyneet ja joskus Katajakin.

Nyt on vähän vajetta ulkolaisosastolla mutta jospa Ilari,Topias&co hoitas mitalipeleihin.
 
Viestejä
155
Itse näkisin niin, että Katajan kurssi on tämän päivän vaivaisesta 20 pisteen voitosta huolimatta tällä hetkellä hieman nousujohteinen, kotietu vahvistaa tuota entisestään. Monet pelaajat ovat parantaneet otteitaan. KTP taas on hieman laskusuunnassa, takana tappio BC Nokialle ja hyvin tiukka kotimatsi Korihaita vastaan. Tasainen sarja tiedossa. Veikkaisin, että Kataja etenee voitoin 3-1 tai 3-2.
 
Viestejä
703
Katajahan tämän jyrää, pelaajat kuntoutuneet parahiksi ja vakuuttava neljän matsin voittoputki (muunmuassa murskavoitto hallitsevasta mestarista) alla pudotuspeleihin. KTP:llä taas suunta ollut vähän toinen, ja tuleeko mummon hautajaisiin lähtenyt jenkki takaisin vai juuttuiko lumimyrskyyn..
 
Viestejä
19 549
Hyvä, että edes Kloppi tajuaa, kuinka kova voitto tänään Katajalla oli HALLITSEVASTA mestarista.
 
Viestejä
537
Kyllähän Kataja lähtee suosikkina sarjaan. Itseluottamus on varmasti tapissa kun on voitto alla HALLITSEVASTA mestarista!
 
Viestejä
2 418
Pitkänäperjantaina alkaa sitten vihdoin kauden parhaat pelit eli play offit. Kataja oli runkosarjassa 4 ja saa vastaansa 5 KTP. Kauden 4 keskinäistä peliä päättyi kaikki kotivoittoihin joten luulisi että jonkinlainen merkitys kotiedulla on tässä sarjassa. Uskon että tullaan näkemään tasainen sarja jossa on tunnetta niin kentällä kuin myös katsomossa.

KTP on joukkue jolla on 4 hyvää jenkkiä ja kotimainen osasto on myös ok tasoa. Jenkeistä varsinkin Langford ja Thomas ovat olleet todella hyviä hankintoja ja kesken kauden Seagullsista tullut Jackson ja Nelson ovat myös laatupelaajia. Kotimaisesta osastosta Nikkarinen on jopa Kotkan tärkein pelaaja ja kapteeni Pounds on myös hyvä pelaaja jolla on kaukoheittouhkaa. 3 Lehtorantaa viellä niin voi sanoa että hyvä on Kotkan kotimainen osasto. Ja valmentajana Kaminen joka elää tunteella mukana niin kuin pitääkin.

Katajan runkosarja oli ailahteleva. Osasyy on loukkaantumiset ja sitten kun osa ulkomaalaisista ei ole olleet varsinaisesti vahvistuksia niin sijoitus on 4 joka on ihan ok suoritus. Ulkomaalaisista Mullings on pelimies. Diaz tekee hyvin pisteitä mutta miehen pitää saada kovuutta levypalloihin ja puolustukseen. Bracy Davis on väläytellyt mutta kyllä hänenkin pitää parantaa jos Kataja meinaa Kotkan tiputtaa. Simpson on ollut muutamaa peliä lukuunottamatta surkea. Ei uppoa heitto ja puolustus vuotaa. Ja kiukuttelee tuomareille, vastustajille ja omille pelaajille ja valmentajalle. Jos otteet ei parane niin Simpson saa mun puolesta olla pelaamatta. Kotimaisista Palmi on ollut loistava ja Herrala myös odotuksiin nähden hyvä. Ojala puolustaa hyvin ja tuntuu että viime peleissä on alkanut kolmoset uppoamaan. Seppälä on myös omalla pelipaikallaan Korisliigan parhaimmistoa. Vanttaja tuo kentälle kokoa ja on parhaimmillaan ollut hyvä.

Jos vertaa joukkueiden kotimaisia niin mielestäni etu on Katajalla mutta sitten taas ulkomaalaiset saattavat olla Kotkalla parempia. Katajan pitää pystyä puolustamaan agressiivisesti ja runkosarjassa nähtyjä sulamisia ei saa tulla. Ja levypalloissa pitää pärjätä ja vapaaheittoja ei saa heittää niin paljon ohi mitä runkosarjassa. Yllätys olisi jos tämä sarja menisi jommalle kummalle 3-0. En veikkaa kumpi menee jatkoon mutta toivon että Kataja etenee välieriin. TAISTELE KATAJA!!!!
 
Viestejä
2 418
Pelipäivät ovat seuraavat: 19.4 klo 17 Joensuun jäähalli, 22.4 klo 17 Steveco areena 25.4 klo 18.30 Joensuun jäähalli ja tarvittaessa 27.4 klo 17 Steveco Areena ja 29.4 klo 18.30 Joensuun jäähalli. Onko Kotkasta tulossa faneja pitkänäperjantaina Joensuuhun? Jos on niin ei kun vaan tervetuloa
 
Viestejä
417
KTP:llä peli ollut myös todella ailahtelevaa, välillä kaatuu joukkue kuin joukkue, välillä heitellään palloa seinille sarjajumboa vastaan.. Jaksan kuitenkin uskoa, että joukkue syttyy pleijareihin ja hakee yhden voiton Joensuusta, ja loput tarvittavat sitten Karhuvuoresta. Ratkaisevinta KTP:llä on puolustus, joka parhaimmillaan pakottaa sarjakärjenkin täysin poskettomiin heittovalintoihin, ja heikoimmillaan päästäisi 98-vuotiaan Hille-tädinkin helppoon korintekoon.

Mikäli taas Kataja pääsee kiskomaan nopeita kolkkeja ja saa ne vielä uppoamaankin, saattaa Kotka olla ihmeessä, kuten aiemmissa kohtaamisissa. KTP:n isot pelaajat vievät kyllä Katajan vastaavia 6-0, mutta tuo heittouhka menee Katajan eduksi. Antto myös suuri arvoitus, välillä uppoaa kaikki, välillä pelottaa oma varjokin.
 
Viestejä
417
Pelipäivät ovat seuraavat: 19.4 klo 17 Joensuun jäähalli, 22.4 klo 17 Steveco areena 25.4 klo 18.30 Joensuun jäähalli ja tarvittaessa 27.4 klo 17 Steveco Areena ja 29.4 klo 18.30 Joensuun jäähalli. Onko Kotkasta tulossa faneja pitkänäperjantaina Joensuuhun? Jos on niin ei kun vaan tervetuloa

Mikäli vaan tarpeeksi faneja ilmoittautuu, niin bussi on tulossa. Ja toki varmasti myös lähempänä asuvia faneja tulossa paikalle omin avuin.
 
Viestejä
6 220
Joensuusta tulossa Kotkaan maanantaina ainakin 2 hlö autollista
 
Viestejä
155
Mikään joukkue ei muuten ole koskaan voittanut Katajaa Mehtimäen jäähallilla pelatussa puolivälieräottelussa. Vaikea paikka KTP:lle.
 
Viestejä
19 549
Joensuusta tulossa Kotkaan maanantaina 2 hlöä autotallista.....ja Veke, jos vain ehtii muilta kiireiltään.

Kertokaa nyt joku, että vieläkö se Sorsapilli on meidän hiippakunnassa....?
 

42

Viestejä
3 372
Mikään joukkue ei muuten ole koskaan voittanut Katajaa Mehtimäen jäähallilla pelatussa puolivälieräottelussa. Vaikea paikka KTP:lle.

Nyt sitten vedonlyöjät liikkeelle. Jorma Vuoksenmaan mukaan ei pidä pelata pitkien sarjojen päättymistä vastaan. :cool:
 
Viestejä
6 220
No samperi, pitkän analyysin tein, mutta hävisi kuin tuhkatuuleen...

Noh, mitäpä näitä spekuloimaan enempää, huomenna alkaa ja toivottavasti Kataja on hyvässä iskussa ja sarjan avausvoitto raavitaan vaikka väkisin!!

Jännittävä pitkäperjantain alkuilta varmasti tarjolla Mehtimäellä. Valmiita ollaan, toivottasti on Katajakin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös