Koripallo.com

Puolivälierät: Pyrintö − Kouvot

Viestejä
17 901
#23
Kyllähän virheiden viheltäminen pitäisi olla jo ottelun alussa tuomareitten soviteltavissa, ettei kenellekään tulisi paha mieli....
 
Viestejä
100
#26
Toiviainen on ehkä ihan mukava mies, mutta tuomareiden kuuluisi saada isompaa liksaa matseista missä kyseinen ukko on valmentamassa. Joka ikisen tilanteen jälkeen hänen täytyy levitellä käsiä ja ilmoittaa olevansa eri mieltä tuomiosta.

Tuomari ei kertaakaan tainnut päästä juoksemaan Toiviaisen ohi ilman tämän jäkätystä. Tiedän kokemuksesta, että tuollainen on aivan helvetin rasittavaa ja sen jälkeen tuomarin tekemät tuomiot eivät todellakaan suosi kitisijää, vaikka valmentajat näin jostain syystä luulevatkin.

Tosin eilen oli joissakin tilanteissa tähän oli aihettakin, mutta ei läheskään niin usein kuin hän itse antoi ymmärtää.
 
Viestejä
334
#28
Mahtoiko tuo virhejakauma olla jonkin sortin Suomen ennätys? Joka tapauksesa aika outo se on.
Pyrinnön puolustus on aktiivisempaa kuin esim. Kouvoilla, mikä toisaalta tuottaa myös virheitä. Osa Pyrinnön virheistä oli enemmänkin taktisia, joilla yritettiin tarkoituksen mukaisesti pysäyttää tai kuumentaa vastustaja. Tämä luonnollisesti lisää Pyrinnön kokonaisvirhemäärän suuremmaksi kuin vastustajalla.
Väitän, että korin alla Pyrinnölle olisi vielä enemmän voitu viheltää virheitä, koska mm. Kouvojen isoa kalustoa hakataan ajoittain, kuin sitä vierasta sikaa, joissa pilli ei aina soi. Tämä on joskus niin turhauttavaa, niin pelaajille kuin katsojillekin. Missä menee hakkaamisen ja koiruuksien raja? Onneksi Caven ei tässä pelissä pelannut. Hänen pelaamista pitäisi yksi tuomari seurata kokoajan, kuten Vilppaan Noposenkin. Siellä missä kyseiset herrat liikkuu, aina jotain tapahtuu, eikä se ole aina mitään hyvää.

Tänään Pyrinnöllä on loistavat saumat ottaa ensimmäinen tämän sarjan voitto. Hyvää ja rehtiä peliä toivoen. Koiruuksilla ei tätä ottelusarjaa voiteta.
 
Viestejä
8 377
#29
Ei Pyrintö millään ilkeä hävitä, kun Kik Jams laskeutuu paikalle. Voitto kotiin tänään ja kesäloman viettoon vasta Kouvolassa!
 
Viestejä
334
#31
Kuka tuo tämän torstain ottelun putikkotuomari on? Auttaako itku markkinoilla? Onko koko Kouvojen miehistö ollut kansanedustaja Kauniston tavoin eduskuntakauden avajaisjuhlassa? Kuinka kauan tuomarit jaksaa kuunnella Toiviaisen itkemistä? Tekullahan sen saa hiljaiseksi. Eihän joka tilannetta voi taulusta tarkistaa. Vai voiko?
 
Viimeksi muokattu:

salanimi

#32
Gipson lll varmaa turhauttavaa pelata Pyrinnön 70 kilosia Kilpisiä vastaan. LIIAN VAHVA KORISLIIGAAN
 
Viestejä
34
#36
Kova kolmosjakso, takamiesten Hirvonen ja Kaukiainen ollessa penkillä viisikko D. Gonzalvez , V. Kaunisto , J. Morgan , T. Knihtinen , B. Asbury ja sitten tuosta Kaunisto vaihettuna Gipsoniin oli plusmiinustilastossa +14 tuolla jaksolla. Yllättävä ja onnistunut veto, jolla tultiin rinnalle ja ohi.:D
 
Viestejä
334
#38
Kovan luokan yllätys, että Pyrintö putosi 3-0 jatkosta ja se, että Kouvot pelaa Korisliigan mitaleista! En olisi uskonut. Enkä varmaan ole ainoa.
(Välillä tuosta Pyrinnön Toiviaisesta tuli mieleen Pyynikin Kesäteatteri, en tiedä miksi? Vain Caven puuttui)
 

ihmisöga

#40
Nyt saa Sami laittaa Pyrinnön punaiset lenkkarit naftaliiniin ,mutta ei mitään outoa näihän tämän SAMIN joukkueet aina sulaa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös