Koripallo.com

Pyrintö-Topo, pe 4.12.

Viestejä
504
Vs: Pyrintö-Topo, pe 4.12.

Olen nähnyt Samuel Haanpään pelaavan nyt kaksi kertaa ja mielestäni kyseessä on yliarvostetuin suomalaispelaaja koko sarjassa. Todella heikkoa pelaamista, eihän kaveri oikeasti osaa muuta kuin laittaa vapaita kolmosia sisään ja näyttää isokokoiselta pelipaikalleen. Luokaton pelaaja!
[/quote]


Ei tosiaan uskoisi häntä 203 pitkäksi pelaajaksi...pituutta on muttei kapasitettiia tehdä mitään muita ratkaisuja kuin heittää kolmosia... :-\..No toivotaan maajoukkueen vuoksi et ei olla nähty kaikkea vielä :)
 
Viestejä
3 535
Vs: Pyrintö-Topo, pe 4.12.

MC sanoi:
Hohhoijaa. On tuo Pyrintö, punainen P, kyllä mahoton joukkue. Aivan huikea loppukiri. Se mikä pistää silmään on tuo yleisömäärä: 822. Olisi luullut sen 1323 täyttyvän kärkiottelussa ::)

Jokainen Delfin-basketissa käynyt on nähnyt Pyynikin aulassa olevan piirroksen salista, siinä on muistaakseni istumapaikkoja katsomossa merkitty reilusti alle 1000. Sen jälkeen niitä paikkoja on vielä karsittu moukaroimalla se älytön betonikäytävä pääkatsomon edestä pois, siinäkin meni kymmeniä paikkoja.
Luulenpa että tuo Evilän pituusennätys on melko tarkasti sama kuin Pyynikin kiinteiden penkkien määrä, joku paikallinen voisi tarkistaa sieltä aulan seinältä.
Tonni ei Pyynikillä mene rikki ennen kuin päätyihin raahautuu väkeä ja / tai käytäväpaikat otetaan istumakäyttöön. Tietysti, jos muutama sata kausikortin lunastunutta on poissa mutta lasketaan mukaan, tonni menee helposti rikki.
Kyllä Pyynikki nykyisillä järjestelyillä on selvästi niitä alle 2000 katsojan saleja, joita ei korisliigassa pitäisi muutamien vuosien kuluttua olla. Minä kyllä luulen ettei tuota 2000 sääntöä kovin nopeasti oteta käyttöön, Pyynikki on mun mielestä ihan käypä sali sarjaan,
Tuolla ilmoitetulla 822 henkilöllä kaikki nykyiset istumapaikat pitäisi olla täynnä.
 
Viestejä
78
Vs: Pyrintö-Topo, pe 4.12.

hapanderos sanoi:
Ei tosiaan uskoisi häntä 203 pitkäksi pelaajaksi...pituutta on muttei kapasitettiia tehdä mitään muita ratkaisuja kuin heittää kolmosia... :-\..No toivotaan maajoukkueen vuoksi et ei olla nähty kaikkea vielä :)

No juu, haisteli aina vähän väliä parkettia kun ei meinannut pystyssäkään pysyä. Sen verran pelistä että Pyrinnön sisäpuolustus mielestäni oli ihan hyvää, mutta hyvästä puolustuksesta ja Topolle saadusta ohiheitosta ei ollut hyötyä kun ei saatu levypalloa. Pearson teki 10 p. pelkistä second attempteista. Williamsilla oli tänään voitontahtoa ja tekikin korin lopussa aina kun halusi. Topo lähti tänään voittamaan ja saumat olivat hyvät mutta miksei saumoja käytetty? Kyllä nyt jonkun pitää Pyrintö uskaltaa voittaa.
 
Viestejä
134
Vs: Pyrintö-Topo, pe 4.12.

Hieno ottelu! Topo on kova joukkue joka on varmasti keväällä kärkikahinoissa tätä emme voi kiistää. Tänään Lehto pimensi Trotterin täysin ja mielestäni tuo yksi ottelun ratkaisuista. Haanpää ei osunut kummoisesti edes vapaasti ainakaan. Ja muutenkin vaisu esitys.

Pyrinnöltä Williams ja Lowe jälleen loistavia. Pyrinnön pakki lopussa mainiota. Kovan joukkueen merkki, että pystyy voittamaan vaikka kaikilla ei kulje/heitot uppoa ( Väänänen ja Harjula tänään alle tasonsa). Lisäksi joukkue pelasi kapealla rotaatiolla Niemen puuttumisen vuoksi. Pakki toimii ja miehet taistelevat ja antavat kaikkensa ja yleisö on mukana tsemppaamassa ja hieno että pelaajatkin antavat katsojille herkkua donkeilla ja komeilla suorituksillansa. Pyrintö on tällä hetkellä vaikea voitettava etenkin kotonaan sen verta hyvä tunnelma on pyynikillä sekä pelaajien itseluottamukset hipovat kattoa! Eiköhän tuolla tänään ainakin ollut yli 822 katsojaa. Mielenkiinolla odotamme millainen tunnelma on Pyynikillä Cup finaalissa. Tuleeko peli muuten televisiosta?
 

Koripalloanalyytikko #1

Vs: Pyrintö-Topo, pe 4.12.

Hesteriä ei ole kehuttu ollenkaan, vaikka kaveri oli erittäin tärkeässä roolissa levypalloväännöissä Ahvenniemen istuessa penkillä virheidensä kanssa. Varsinkin toisella puoliskolla napsi useita isoja levypalloja atleettisuudellaan ja piti Pyrinnön mahdollisuuksia elossa. Heittovalikoima ei ollut paras mahdollinen tänään ja jo lämmittelystä näki ettei heitto aivan kuosissa ole. 6 riistoa myös kunnioitettava lukema, kertoo miehen olleen aktiivinen puolustuspäässäkin. Koko jenkkikolmikko oli hyvä tänään!
 
Viestejä
250
Vs: Pyrintö-Topo, pe 4.12.

Hieno voitto! Tunnelma erinomainen Pyynikillä, mutta Pyrinnön ensimmäisen erän flegmaattisuus oli kyllä karmeaa. 3 seuraavaa erää puolustus olikin kunnossa ja mukava, että näyttäviä donkkejakin saatiin - yleisö ainakin lämpesi!

Williams oli tänään kuningas, ja se on paha merkki vastustajalle, kun d-will vetää kurpitsat kainaloissa kohti yleisöä all fired up!

Kauden ylivoimaisesti paskin tuomaritrio, vaikka Saros yrittikin kaikkensa. Joutsi ei kuulu Korisliigaan ja nimetön ja kasvoton kaveri voisi olla alempaa keskitasoa 1/2-divarissa.

Aivan mahtava taktinen suoritus Pyrinnön valmentajakolmikolta!Kaminen jäi peliä ratkoessa kauas jälkeen.

Sophistifunk, loistavaa raporttia oli ilo lukea pelin jälkeen!

Topo on kyllä pirun kova jengi..
 
Viestejä
1 855
Vs: Pyrintö-Topo, pe 4.12.

Sophistifunk sanoi:
De va de, onnea Nääsvilleen.

Melkoisia tilastokummajaisia tuolta löytyy, kieltämättä.

ToPo vie ribat 47-35 (18 hyökkäyskorilla!) ja häviää.

Illan murheenkryyninä Obie Trotter: kakkoset 1/10, kolmoset 1/6. Haanpään viimeiset neljä kolmosyritystä puolestaan ohi.
Prosenteita sai Topo omalla korillaan vain 60% eli alle hyväksytyn keskiarvon ja ne 18 hyökkäys korin riparia heman yli eli 40% Pyrinnön korilla.
Mutta se kolmoset jota ToPo ilmeisesti Pyrinnön match upin edessä heitto hyvin epämunkkalaiseen tyyliin. 30 kpl, niistä 19 ohi ja vain 5 levypalloa itselle. Pallo pomppaa kauaksi ja Pyrintö kiittää, varsinkin paikkan etupelaajat.
Johtoasemassa ei ole aina viisasta hukuttaa johtoa kolmosiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös