Salon Vilpas 2017-2018

Viestejä
836
Niin onko se sitten Aatu kenen kanssa mennään ja Brown tulee sitten kakkospointin rooliin,
Tosin mahdollisissa semeissä on taas erillainen puolustus vastassa. Kivimäki näyttää nyt kahden pelin otannalla meidän ykkösmieheltä.
 
Viestejä
836
Valitettavan paljon tuo Rannikon puuttuminen näkyy. Brown ihan kelpo pelaaja ja Aatu on hyvän tasoinen pointti, mutta uskaltaako Iisalo luottaa kivimäkeen, joka ei tietenkään Rannikon tasoinen ole, mutta riittävän hyvä johdattamaan Vilppaan tasoisen materiaalin päätyyn asti. Brownin kanssa en jaksa uskoa että Karhu tai Nokia kaatuisi mahdollisisa finaaleissa.

Nenosen, Ojalan, Koiviston ja Jonesin peliä on leimannut epätasaisuus ja jopa pieni huolimattomuus. Onko sitten paineet niin kovat nyt kun Rannikko puuttuu ja niitä ei ole onnistuttu käsittelemään.
Carberry, Hawkins ja Aatu pelaavat hyvällä tasolla. Etenkin Hawkins tuntuu olevan kotonaan näissä peleissä ja Carberry on Carberry joka ainoa ilta. Luosmaa on nyt pelannut kaksi kauden parasta peliään ja mielellään näkisin jonkun minuutin lisää peliakaa, joka viestisi Jonesille että ei tarvi koko vastuuta kantaa.

Vilppaan peli ei ole lähelläkään maksimia tällä hetkellä. Tämä taso riittää KTPn kaatamiseen ja riittänee myös finaalipaikkaan, mutta mikäli peli ei tästä yhtään vapaudu niin vaikeaa tulee olemaan Karhua/Nokiaa vastaan. Tosin tuskin sielläkään ihan ilman paineita lähdetään ensimmäisiin loppuotteluihin.

No aikaa on vielä ja ei se pelin vapautuminen ole ihan mahdottoman kaukana. Aikaa on vielä.
 
Luulen että moni ei vielä oikein edes tajunnut mitä tapahtui ja ne jotka tajusivat, ajattelevat vielä että eihän tässä nyt mitään Vilpas menee kuitenkin jatkoon 3-1 Vahinko mikä vahinko...
Todellinen hätä Salossa alkaa vasta huomenna ja paniikki nappi menee pohjaan. Kun Kotka lyö toisen naulan arkkuun!
Mitä tulee Vilppaan pelin paranemiseen,en kyllä näe että Vilppaalla olisi hirveästi parannettavaa. Nyt porukoitten mielestä Vilpas pelasi huonosti ja jäi paljon parannettavaa, kun kotona Vilpas ei ole hävinnyt. Mutta tosiasiassa Vilpas Missassi yhden vapaan donkin siinäpä kaikki. Muuten KTP:een hyvä puolustus pakotti Vilppaan huonoihin ratkaisuihin. KTP:ee missasi viivalta noin 10 helppoa pinnaa, näkisin että Kotkalla jäi parannettavaa huolellisemmassa viimeistelyssä paljonkin. Luulen että Kotkassa nähdään vielä hieman hermostunutta peliä puolin ja toisin, mutta kääntyy Kotkalle +5 -10 pistettä. Salossa Vilppaan henkinen selkäranka tulee romahtamaan ja peli on yllättävänkin helppo Kotkalle. Ja Iisalo saa kantaa Toijalan paksua viittaa koutsina joka ei vain osaa voittaa oikeita matseja :)

Veikko tiesi hyvin sarjan lopputuloksen
 
Viestejä
836
Josko se nyt vapautuisi ja toivutaan Rannikon menetyksestä. Carberry on kyllä huikea. Aivan järjettömän hyvää peliä ja tasaista suorittamista kokoajan.

Gullsit todennäköisesti seuraavaksi vastaan, ellei Kouvolassa saada sairastupaa tyhjemmäksi.

Helsinkiin olisi mukavan lyhyt matka.
 
Viestejä
836
Pari tappiota ja halli tyhjä. Koko kauden olette huudelleet muille, kuinka teistä pitäisi ottaa mallia. Ei kiitos. Hävetkää.
No vähän pettymys toi oli kieltämättä, aikamoista linjanvetoa yhden pelin perusteella. Mutta juu älkää ottako mallia. Älkää panostako ottelutapahtumaan. Keskittykää kadehtimaan Vilppaan työtä. Sen parempi se on meille.
 
No vähän pettymys toi oli kieltämättä, aikamoista linjanvetoa yhden pelin perusteella. Mutta juu älkää ottako mallia. Älkää panostako ottelutapahtumaan. Keskittykää kadehtimaan Vilppaan työtä. Sen parempi se on meille.
Kadehtimaan mitä? Teidän murrosikäistä faniporukkaa? Tappion jälkeen poltellaan vastustajan pelipaitaa ja haastetaan riitaa ihan kunnolla.
Teidän hienon työn saldo on yksi hopeamitali.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 561
Eiköhän tämä riitä tämän mallista kommentointia, jos ja kun mitään asiallista sanottavaa ei ole.
 
Ylös