Koripallo.com

Salon Vilpas 2017-2018

Viestejä
1 069
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

Vilpas myynyt 500 kausikorttia ja siihen päälle on toinen mokoma seurakortteja.
Saattaa tulla ahdasta hallissa.

http://www.sss.fi/2017/09/vilpas-on-myynyt-tuplasti-enemman-kausikortteja-korisliigaan-kuin-viime-kaudella/
 
Viestejä
238
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

hoodivammas sanoi:
päivän sss pisti tällaisen ulos...

http://www.lehtitehdas.fi/lehdet/korisliiga/

Paljon Vilppaasta, lisäksi aika suoraa tekstiä EU:sta
Ettei vain kävisi ylpeys lankeemuksen edellä. Runkosarjan voitto ja finaalipaikka mainittu jo lähes varmoina asioina. No voihan tämä olla suomalaiseen perinteiseen kulttuuriin sopimatonta, mutta tervettä uhoa, eli jos on hyvä, niin sen voi sanoa. Mutta... no keväällä olemme viisaampia tässä asiassa. EU:sta täsmälleen samaa mieltä kuin tuo lehtijuttu oli. Taitaa kuitenkin espoolaiset saada vähän lievemmän kohtelun noin yleensä kuin moni muu saisi.
 
Viestejä
1 264
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

Onko Espoossa oltu erityisen ilkeitä Salolaisille vai jäikö Bisonien läheisyydestä jotenkin erityisen pahat traumat? Oliko Okon lähteminen kotiin näin kova paikka? Ymmärrän huolen Espoon tulevaisuudesta, mutta aktiivinen, melkein epäonnistumista toivovalta vaikuttava suhtautuminen asiaan hämmentää.
 
Viestejä
1 202
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

Kohtuu ylimielistä pullistelua kyllä, mutta ehkäpä siihen on Salolla varaa ja kullat on jo käytännössä taskussa. (Mutta siltikin, en ole ihan varma onko se Iisalo sarjan paras valmentaja...)
 
Viestejä
1 177
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

gallup1 sanoi:
Kohtuu ylimielistä pullistelua kyllä, mutta ehkäpä siihen on Salolla varaa ja kullat on jo käytännössä taskussa.
Miksi se on muka pullistelua? Ei kai Vilppaan tasoisella rosterilla voi olla mitään muuta tavoitetta kuin runkosarjan voitto ja mestaruus. Kai tavoitteen voi ihan suoraan sanoa? Vai pitäisikö kaunistella jotain suomalaiseen tyyliin, että "tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää". ;)

Ja muidenkin kirjoittajien kannattaa huomioida, että tuo julkaisu on Salon Seudun Sanomien Korisliiga -ennakkojulkaisu, ei Vilppaan. Kai se on ihan oletettavaa, että paikallislehtikin hehkuttaa Vilpasta varsinkin kun siihen on täysin aihettakin. Lisäksi erityisesti tuon EU:n kohdalla pitää tuo huomioida, että se on paikallislehden tekemä artikkeli. Vilpas tuskin julkaisisi vastaavaa kirjoitusta.
 
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

Olipas sekavaa peliä Vilppaalta. Puolustus vuosi vielä aika pahasti ja Rannikon ollessa penkillä, hyökkääminenkään ei onnistunut. Kuviot ei vielä toimineet tai sitten vain toteutus oli niin huonoa. Pakko antaa myös krediittiä KTPeelle. Tekivät Vilppaan hyökkäämisestä vaikeaa, satuttiat hyökkäyslevyissä ja olivat erittäin agressiivisia molemmissa päissä kenttää.

Vilppaan ulkomaanvahvistuksista jäi hieman mitäänsanomaton fiilis. Ei mitään katastrofaalista mutta ei mitään, mistä ylistääkkään. Carberryn pelinjohtaminen herättää kysmysmerkkejä. Rannikon ollessa penkillä, hyökkäys oli puskemista ja pallo ei liikkunut laisinkaan.
Hawkins ja Barry väläyttelivät ajoittain, mutta taas välillä ei huomannut, että kaverit olivat edes kentällä. Jones hoisi oman tonttinsa.

Jotain kuitenkin puuttuu? Hollinsin, Brownin, Cowelsin, Richardsonin kaltainen pelaaja? Ehkäpä. Jäi sellainen fiilis, että kolmikosta Carberry, Hawkins, Barry; ei kukaan pysty ottamaan 1v1 kovaa heittoa. Hawkins ei ole kummoinen heittäjä, Barryn release on tooodella hidas (on enemmän catch&shoot tyyppinen) ja Carberry tykkää taas enemmän ajaa, kun heittää.

Toisaalta kukaan ei pelannut hälyttävän huonosti, vaan hyviä hetkiäkin oli. Oma veikkaus on, että näilläkin pärjätään vallan mainiosti, kiitos Rannikon ja muiden suomalaisten. Mutta toisaalta, riittääkö taso mestaruuteen asti? Pystyykö Carberry johtamaan joukkuetta, kun Rannikko huilaa. Onko Barrysta tai Hawkinsista ratkaisemaan pelejä? Viimekaudella Katajan jenkit pesivät meitä finaalissa. Tänä vuonna, kun tosi pelit alkaa, pitää myös Vilppaan jenkkien onnistua ja voittaa oma match uppinsa. Pelkkä Rannikko ei riitä.
 
Viestejä
1 188
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

A) Sarjan ensimmäinen peli
B) KTP ymmärsi tämän ja vaihteli puolustustaan jatkuvasti, kun hyökkäyspeli ei tietenkään ole vielä uomissaan ja pelaajat hakevat rooliaan ja kuvioita ja totuttelevat muiden pelitapaan sekoitti se hyökkäystä entisestään.
C) Voitto on kuitenkin voitto
D) Carberry oli mielestäni varsin potentiaalinen, vaikka heitto ei tippunutkaan, nopea taitava, pääsee korille, usen että viimeistelyt paranevat seuraavissa peleissä
E) Barry oli myös hyvä, heitto on tosiaan aika hidas mutta osoitti että pystyy myös laittamaan palloa lattiaan ja viimeistelemään ajoja, älykkään oloinen pelaja, jatkoon myös
F) Jones aktiivinen ja liikkuva hustle pelaaja, hiukan ehkä kevyt kaveri puolustamaan isompia mutta teki usein hyvin duunia työntämällä polvella pelaajaa ulos alueelta, meillä on myös ojala, nenonen ja luosmaa painimaan vastustajan isojen kanssa.
G) Hawkins oli hieman ehkä näkymätön, ei jäänyt mieleen, sellainen olo kuitenkin jäi että potentiaali on olemassa.
H) Kivimäki pelasi jo viimekaudella erittäin ennakkoluulottomasti ja sama jatkui, oppii varmasti teemulta paljon ja uskonkin että tästä tulee Aatun TODELLINEN läpimurtokausi

Yhden VOITETUN joskin tahmean ottelun perusteella ei voi tehdä tuomioita mihinkään suuntaan minkään pelaajan kohdalla, täytyy myös muistaa että siellä on vielä Koivisto...

Näkisin että Carberryllä on mahdollisuus olla liigan paras pointti vahvistus, selitystä tälle ei oikein ole, joku hänen pelissään iski vaikka kuviot ja joukkuekaverit tosiaan olivat aikalailla hakusessa. Ehkä se oli se että herra voitti aina oman pelaajansa 1vs1 ja pääsi korille asti, kyllä ne viimeistelyt siltä vielä tulevat.

Ugh, Br. Sir Charles Barkley
 
Viestejä
2 540
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

http://kauppa.vilpasvikings.fi/
 
Viestejä
1 069
Vs: Salon Vilpas 2017-2018

http://www.vilpasvikings.fi/2017/lokakuu/aatu-kivimaelle-kahden-vuoden-jatkosopimus-vilppaaseen/
Aatu jatkaa Salossa pari seuraavaakin kautta. Hyvä niin.
 
Ylös