Koripallo.com

Salon Vilpas 2019-2020

Viestejä
905
Laster sysipaska pakissa/ levyreissä onko hän 4 oikeesti? Ja flemmings äijänhän piti olla kova heittämään ja todella hyvännäköinen heitto ehkä sitä mutta ei tunnu osuvan mikään ja jenkkivahvistukseksi täysi huti jolla annetaan muille joukkueille turhan paljon tasoitusta!!!
Kyllä kyllä.. Flemmingsin viimekauden heittoprossat kylkä antoi odottaa muuta kuin mitä saatu. Valitettavasti +40% vaihtunut alle 30% kaaren takaa. :( no näemmä juuri yli 30 tän päivän jälkeen.
 
Viestejä
1 553
Ilmeisesti tulkintani olivat sinulle taas liian vaikeita. Mutta kerrataan nyt ainakin se vielä, että ainakaan Kivimäeltä en odota Rannikon veroista suorittamista.
No tänään tilastorivi 9/3/10 ja kesti hyvin etenkin Ogumbemi-Jacksonin varsin kovankin ajoittaisen prässin.
Edelleen täytyy miettiä kokonaisuutta ja mihin tilanteeseen Kivimäki tänään joutui. Omasta mielestä Kivimäki suoritui tontillaan erinomaisesti ja pikemmin antoi Vilppaalle mahdollisuuden voittaa pelillään.
 
Viestejä
373
Ja flemmings äijänhän piti olla kova heittämään ja todella hyvännäköinen heitto ehkä sitä mutta ei tunnu osuvan mikään ja jenkkivahvistukseksi täysi huti jolla annetaan muille joukkueille turhan paljon tasoitusta!!!
Samaa tuossa toissapäivänä ihmettelin kun tilastot kertoivat, että Flemmings ja Nenonen joukkueen heikoimman 3p heittäjät.
 
Viestejä
278
Surkea homma tässä on se, että joudutaan pelaamaan nyt 8 pelaajan rotaatiolla ainakin siihen asti, kun Nepo kuntoutuu. Levypallopelaamisen on kyllä parannuttava, onko sitten Lasterin vaihtaminen oikea vaihtoehto; en tiedä. Flemmings aika varmasti lähtee, oisko sitten combo guard tilalle vaiko nelosvitonen? Vaikeita kysymyksiä...
 
Viestejä
41
Nyt kyllä Vilppaan kannattaisi toden teolla napata Ade Perttu Urasta varsinkin kun alennushintaan varmasti olisi saatavilla. Neljä kotimaista jäljellä ja lähes puolet runkosarjasta pelaamatta, joten vahvistus kotimaiseen osastoon olisi tarpeen. Vilppaalla riittää rosterin monipuolisuus ja taktinen osaaminen peittämään Aden heikkouksia ja täten hänestä voitaisiin hyvin saada solidi 10-15 minuutin mies ainakin runkosarjaan. Samalla saataisiin Aden todella kiusallinen tilanne Kaarinassa päätökseen...

Toinen hyvä vaihtoehto olisi odottaa ja jäädä seuraamaan Uran otteita niin kentällä kuin kabineteissä. Jos pudotuspelit jatkavat karkaamistaan ja taloustilanne pysyy todella tukalana, niin tyhjennysmyynnistä voisi olla saatavilla kovia pelaajia kuten Fletcher, Van Andringa, Sahlberg jne..
 
Viestejä
44
Kivimäki pelas kelpo matsin. Jos joku petti, lähinnä Flemmings ja Laster (varsinkin toka puoliaika). Aika hankala tilanne, onko tarve pointille vai korin alle. Omasta mielestäni iso osasto on vaan liian pehmeä, kun vertaa keskikastinkin joukkueisiin. Ei oo helppoa Villelläkään pähkäillä...
 
Viestejä
89
Eli molemmat vaihtoon lasterin paikalle enemmän äijämäisyyttä pakkiin ja levyreihin heittotaitoa unohtamatta ja flemmingsin paikalle comboguard joka osaa TODELLA HEITTÄÄ KOLKKEJA+johtaa peliä!!
 
Viestejä
298
Näin kataja fanin näkökulmasta, teidän jenkit on pikkusen liian heiveröistä hirttä. McNeace on monella tapaa loistava hankinta, onnittelut. Muut antavat tasoitusta ja paljon. Kyllä jopa "sarja seiskan" jenkki osasto on pelillisesti kovempaa tekoa kun teillä. Meillä sitten annetaan jokaiselle tasoitusta kotimaisissa, varsinkin ilman Alasen pelikuntoa. Ei Ojala, Vanttaja tai kumppanit kestä teidän kotimaisiin vertailua.

Mutta, jenkkejä vaan vaihtoon niin voitte voittaa mestaruuden. Epäilen ettei me sitä tehdä, niin kannustan sen suhteen teitä!
 
Viestejä
1 553
Näin kataja fanin näkökulmasta, teidän jenkit on pikkusen liian heiveröistä hirttä. McNeace on monella tapaa loistava hankinta, onnittelut. Muut antavat tasoitusta ja paljon. Kyllä jopa "sarja seiskan" jenkki osasto on pelillisesti kovempaa tekoa kun teillä. Meillä sitten annetaan jokaiselle tasoitusta kotimaisissa, varsinkin ilman Alasen pelikuntoa. Ei Ojala, Vanttaja tai kumppanit kestä teidän kotimaisiin vertailua.

Mutta, jenkkejä vaan vaihtoon niin voitte voittaa mestaruuden. Epäilen ettei me sitä tehdä, niin kannustan sen suhteen teitä!
No sanoisin että Coleman ja McNease ovat kumpikin huippujenkkejä. Coleman palannut juuri suht pitkältä saikulta joten tuntuma ei ole ihan kohdillaan, mutta pidän Colemania kyllä riittävän hyvänä.
Flemmingsin tilanne on vähän on huono. Nenosen ja Rannikon loukkaannuttua on täysin vääränlainen pelaaja Vilppaaseen ja ihan selkeästi menossa vaihtoon. Laster sitten onkin vähän vaikeampi paikka. Statsit hyvää tasoa, mutta peli-ilme on kokoajan vaisu ja flegu. Tulee mieleen viimekauden Taylorin ja Skeenin risteytys.

Ilman Lasteria Vilpas menee semi-finaaleihin, mutta Lasterin kanssa en jaksa uskoa, että Karhu kaatuu semeissä, etenkin jos Kauhajokiset nappaa kotiedun. Veli Lasterin vaihtaminen olisi Tamin sanoin low risk high reward.

Flemmingsin vaihtaisin comboguardiin joka pystyy luomaan etua (Staten/Jordan) tyylinen pelaaja. Viimekaudella meiltä puuttui selkeä edun luoja. Coleman siihen pystyy ajoittain, mutta mielummin näkisin selkeämmän takamiehen tähän rooliin.

PG/SG Kantonen Coleman PF Money avaus ja rotaatiosta Aatu, Koivisto, Nepo?? Laine. Ehkä se viides jenkki pitäisi olla vielä.

Sen verran on pakko palata tuohon eiliseen peliin, että vaikka se vähän koheltamista oli niin tuntui kyllä isommalta kuin yhdeltä runkkarimatsilta tammikuussa.
 
Viestejä
124
Kovaan paikkaan Vilppaaseen erityisen rakastuneen oloinen Mr. Murphy seuran laittoi, käsittämättömän huonoa tuuria/sattumuksia. Vaikka täällä meille on annettu kertoa ettei kuolema vielä joukkuetta korjannut ja realistit ammutaan hassunhauskalla yleistävällä hästääkillä, onhan tämä tilanne lähes toivoton. Minusta eilinen paikallislehti kiteytti yhteen tilastoon tämän Teemun loukkaantumisen tuoman katastrofin. Teemun +/- saldo +232 ja ilman häntä Vilpas on kasannut vain +12! Ennen tätä loukkantumisten iskua minä jaksoin uskoa Vilppaan mestaruuteen, en missään nimessä pitänyt Vilpasta ennakkosuosikkina mutta uskoin mahdollisuuksien olevan yli 30% eli ei mikään läpihuutojuttu. Nyt paras pelaaja telakalla, ei prosentit ainakaan minun papereissa nouse. Se hyvä puoli että minun papereilla saa vaikka pyyhkiä peppua, toivottavasti joukkue näyttää närhen munat ja ottaa taistelu/yllätysmestaruuden!

Mikä tästä tekee minusta vieläkin haastavamman yhtälön? No se vanha kunnon talous: viime kausi maajoukkuepelaajan palkan verran tappiota, nyt tähän kauteen 50k€ pienempi budjetti, sponsorimyynti ei Saajosta lukuunottamatta näytä saaneen mitään uusia isoja kumppaneita ja mikä pahinta, yleisömäärät laskee koko ajan. Yleisömäärissä toki edellä edelleen muita mutta eihän tulosyksiköiden tulevaisuutta budjetoida kilpailijoiden vaan oman potentiaalin ja menneen toteutuneen mukaan. Tästä rahasta johtuen ei taida Vilppaalla olla paljon vaihtoehtoja, PeU:sta junnuja rinkiin ja joku jenkki vaihtoon jos ei suuria lisäkuluja tule. Väitän että jos pelimerkkejä olisi tai Nenosen/Rannikon palkanmaksu olisi täällä oletetun mukaisesti säästynyt olisi kotimainen vaihtoehto kotiutettu, vaikka se susirajan floppi, nimeä ja historiaa olisi hänellä enemmän kuitenkin kuin Tanelilla.

Tilanne on synkkä, vaikkei toivoton. Nyt johtoa mitataan ja talous pitää saada myynnin ja markkinoinnin kautta nousuun, lumipalloefektiä pelkään edelleen.

Kaiken synkistelyn keskellä, meidän kannattajien ja tukijoiden pitää nyt näyttää realiteeteista huolimatta että joukkue ja seura on meille tärkeä. Kaikki hallille, perheet, kaverit ja työkaverit mukaan ja vilpitöntä kannustusta hallilla. Täällä fanit voi olla tosikkoja, hallilla lippis päässä huudetaan ja kannustetaan. Ei joukkue ja valmennuskaan vielä ole luovuttaneet, tosin heillä kyseessä ammatti ja sen jatkuvuus mutta silti.

hästääki eitästätosiaankaantulemitäänvaikkaseonperkeleenvaikeamyöntää
 
Viestejä
100
Lisäyksenä sanoisin, että jos mies on 40V ja koripallosta kyse. Niin eikö silloin pelata melkoisella riskillä. Nyt on riskit toteutuneet ja sen mukaan on elettävä. Nuoret ottaa vastuun. Onnea matkaan ja pelaamisen iloa!
 
Viestejä
633
Ihme on jos ei Teemu lopeta peliuraa jo tähän. Tai ei se mikään ihme ole, jos jatkaa vielä, mutta aika sinnikäs jässikkä pitää kyllä olla jos vielä jaksaa lähteä tahkoamaan uutta kautta ensi syksynä 41 ikävuoden lähestyessä. Olikohan tämä nyt jo kolmas kerta kun polvi menee rikki ja muut loukkaantumiset päälle, ja urheiluvamma kun ei pelkästään aiheuta sitä, että pelaamaan ei pääse, vaan haittaa kaikkea muutakin elämää ja touhuilua jota perheenisällä varmasti on riittävästi kentän ulkopuolellakin. Kerta kaikkiaan harmi tämä tällainen näinkin vakava vamma kyllä on pelaajan itsensä kannalta ja on sitä tietysti myös joukkueenkin kannalta kun on joukkueelle aivan erityisen merkityksellinen pelaaja kyseessä. Aika paljon tehtyä työtä ja saavutuksia vaarassa valua hiekkaan yhden sattumuksen takia. Mutta jos Vilpas nämä vaikeudet selvittää niin onpahan minkä tahansa mitalin saavuttaminen sellainen työvoitto, että kelpaa olla ylpeä. Teemulle olisi kyllä suonut sen kunnian, että olisi saanut urallaan johtaa kaksi joukkuetta Suomen mestariksi.
 
Viestejä
449
Niitä pelejä missä Vilpas on toisena osapuolena on pitkästä aikaa ihan kiva seurata. Syy siihen on yksinkertainen, nimittäinen se, ettei tarvitse jännittää kenet Nenonen kuumentaa tai kolhii seuraavaksi. Saa keskittyä rauhassa ihan vaan koko pelin seuraamiseen.
 
Viestejä
1 553
No niin pari peliä pelattu Rannikon loukkaantumisen jälkeen ja täytyy antaa ihan kiitettävä arvosana joukkueelle.
Ei varmasti ole helpoimmat viikot ollut kun ensi tippuu Nenonen ja oikeastaan heti perään Rannikko.
Etenkin henkisellä puolella varmaan aika raskasta aikaa joukkueelle ja oikein kanavoituna todella kasvattavaa.
Hyvin on Aatu ja Riksa ainakin toistaiseksi täyttänyt järjettömän isot saappaat.
 
Viestejä
373
Hyvin on Aatu ja Riksa ainakin toistaiseksi täyttänyt järjettömän isot saappaat
No ei missään nimessä täyttänyt aukkoja mutta hienosti äijät pelaavat kutakuinkin parhaalla omalla tasollaan ja se on kiitettävää näissä olosuhteissa. En kylläkään jaksa uskoa, että neljän parhaan joukkoon liigassa on asiaa tämän hetken peliesityksillä.
 
Viestejä
905
No ei missään nimessä täyttänyt aukkoja mutta hienosti äijät pelaavat kutakuinkin parhaalla omalla tasollaan ja se on kiitettävää näissä olosuhteissa. En kylläkään jaksa uskoa, että neljän parhaan joukkoon liigassa on asiaa tämän hetken peliesityksillä.
Neljän joukkoon on mahikset näilläkin. Parempaan ja kirkkaimpaan.. en usko. Valitettavasti.

Toivottavasti jätkät kuitenkin pyyhkii mun epäilyillä lattiaa..
 
Viestejä
15
Aatulla oli tänään 5 riistoa ja nolla menetystä, ja koko joukkueella 11 menetystä ja 12 riistoa. Tuolta tilastoidenkin pitää näyttää kun kokoajan puhutaan agressiivisesta puollustuksesta...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös