Koripallo.com

Salon Vilpas 2022-2023

Viestejä
2 263
Laitetaan sama kirjoitelma myös tähän jatkeeksi.....

Ja mitä tulee tuohon staffi kuvioon:

Ainoa vaihtoehto hc paikalle on Jere, sikäli kun se ei ole Teemu. En kyseenalaista Savolaisen valmentaja taitoja ja potentiaalia, mutta saattaa tulla aivan liian nopeesti liian isot saappaat. Yksi kausi 1B divarin höntsää ja siinä sivussa mukana liigaringissä. Vaikka kuinka 1B päättyi mestaruuteen, niin onko valmis noihin saappaisiin?

Pahin skenaario on, että Vilpas palaa seurakulttuurissa liikaa siihen perus Salolaiseen "sisäsiittoisuuden" maailmaan, jossa kaikki päätehtävät on pienen, seuran sisältä tulevan piirin käsissä ja "oman kylän pojan" -statuksilla mennään ns. edelle ja lopulta ajetaan päin puuta.

Toivottavasti olen tuon skenaarion toteutumisesta väärässä ja mikäli tuo skenaario toteutuisi, niin toivottavasti olen lopputuloksesta totaalisen väärässä! Annan mahdollisuuden, mutta mikäli alkaa piiputtaa niin sitä toimintaa en kyllä kauan katsele ja tue. Taaperruksen näkee siinätapauksessa Ruudustakin.

Ehkä turhan pessimistisesti ja kärjistetysti kirjoitettu. Mutta en varmasti ole ajatuksineni yksin.

Toivottavasti jatkosta on tehty viisaita päätöksiä, jotka perustuu muuhun kuin "hyvä toveri" pohjaan...
14.5.2022 kirjoittamani.
"Sääd put truu".

Hyi helvetti.

Palataan asiaan kun jotain uutta ilmenee.
 
Viestejä
2 263
Lisään vielä tuohon että viimekaudella "omankylän toveri" paineli Trey Niemen edelle. Mitä ehdottomasti ei olis pitäny tapahtua pelillisillä edellytyksillä. Trey koirankopista vastuuseen Ugissa ja avot. Taitaa hinta laatusuhde olla noin 100x parempi mitä me saadaan.
 
Viestejä
2 435
"Vilpas on korisliigan puolustava kakkonen"

200.gif
 
Viestejä
161
Tämän oli pakko olla viimeinen peli Savolaiselle tähän hetkeen päävalmentajana, vaihtoehtoja ei ole. Kuritonta, halutonta ja päämäärätöntä sontaa. Yksinkertaisesti sanottuna, tällaista paskaa en mene hallille katsomaan, vapaa-ajalla ei ole pakko nostaa stressitasoja enää lisää työpäivän päätteeksi. Jos näin jatkuu koko kauden, on Nikolla/Samilla/kellä vaan ihan helvetinmoinen työ myydä yhtään mitään kumppanuutta ensi kaudella.
 
Viestejä
343
Vaikea löytää miltään sarjatasolta miltään joukkuelajilta ratkaisua, jossa päävalmentaja jatkaa tällaisen toiminnan jälkeen…..joukkuetta ei voi muutoin herätellä. Itteää ketuttaa niin prklsti, kun ei edes ilme vaihdu, täysi coolius päällänsä, onkos nyt joku hiljaisuuden tyyneys koko porukassa vallassa.
 
Viestejä
2 089
Vaikea löytää miltään sarjatasolta miltään joukkuelajilta ratkaisua, jossa päävalmentaja jatkaa tällaisen toiminnan jälkeen…..joukkuetta ei voi muutoin herätellä. Itteää ketuttaa niin prklsti, kun ei edes ilme vaihdu, täysi coolius päällänsä, onkos nyt joku hiljaisuuden tyyneys koko porukassa vallassa.Ei pidä hätääntyä.

Meillä Joensuussa Pistooli jatkaa vaan ja nyt ollaan jo 3/2 voittosuhteessa.
 
Viestejä
2 859
Vaikea löytää miltään sarjatasolta miltään joukkuelajilta ratkaisua, jossa päävalmentaja jatkaa tällaisen toiminnan jälkeen…..joukkuetta ei voi muutoin herätellä. Itteää ketuttaa niin prklsti, kun ei edes ilme vaihdu, täysi coolius päällänsä, onkos nyt joku hiljaisuuden tyyneys koko porukassa vallassa.
Täällä idässä JOKP anto kenkää pv kun peli ei kulkenut. Tulos sen jälkeen 2 voittoa putkeen. Mitä tulee taas Katajaan ja peteen, niin ei mekään kyllä oo oltu Ite Pelin kanssa noin kusessa koko aikana, vaikkei oo aina pärjätty. Peli on kuitenki kehittynyt koko ajan täällä vaikka vaikeeta on ollu välillä. Mutta jotain tolle teijän pelille pitää tehä. Tsemiä saloon, ja muistakaa vaikeina aikoina kuitenkin tsemppaa omia, ja ainaki juua Giniä hallin baarilla ellei muuta, heti näyttää kaikki paremmalta .. Tai ainaki voi suruun ottaa.. :cool:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös