Koripallo.com

Salon Vilpas 2022-2023

Viestejä
534
""Seagullsista tuttu ”Rymy Aapeli” palasi Korisliigaan...""

:D todistettavasti Tuuna lukee tät palstaa ja napannu/lainannu Abelin lempinimen täältä ;)
No jos lukee, niin olen odotellu Tuunan ja koiviston anteeksipyyntöä siitä rumpukohusta aikanaan, Riku Laine hyvällä läpällä sai koiviston munaamaan itsensä ja Tuuna teki elämänsä jutun.
 
Viestejä
1 375

TUUKKA JUNTUSELLE VUODEN JATKOSOPIMUS​

kuva-nettisivu.png

Seuran oma kasvatti, 193-senttinen takamies Tuukka Juntunen on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Vilppaan kanssa. Kaudella 2022–2023 Juntunen pelasi pääosin miesten 1B-divisioonaa Peu-Basketin riveissä, mutta harjoitteli koko kauden tiiviisti Vilppaan mukana.
Juntunen kirjautti viime kaudella perniöläisten riveissä tehot 8.9 pistettä, 2.7 levypalloa ja 1.6 syöttöä. Kimmoisan pelurin nimiin merkittiin myös yksi sarjan komeimmista donkeista, jonka hän jysäytti marraskuussa kotipelissä Munkkiniemen Kisapoikia vastaan.

- Tuukka on fiksu kaveri, joka haluaa harjoitella kovaa ja mennä urallaan eteenpäin. On hienoa, että voimme tarjota hänelle siihen mahdollisuuden, Vilppaan apuvalmentaja sekä seuran valmennuspäälikkö Jere Anttila kertoo.

Ensi kaudella Juntusen pelit jatkuvat pääosin Peu-Basketin paidassa. Hänen suunnitelmissaan on myös astua armeijan harmaisiin vuoden 2024 alussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös