Koripallo.com

Salon Vilpas 2022-2023

Viestejä
705
Bo Hodges näytti aika pirun hyvältä Kouvot -debyytissään. Ja vielä molemmissa päissä kenttää: 19/6/5/3stl/1blk. Ei nyt vielä yhden pelin perusteella sanota, että menikö vaihto pieleen, mutta hyvältä näytti. Kaveri myös näytti silmämääräisesti siltä, että olisi muutama kilokin lähtenyt Kouvolassa.

Samaa mieltä. Pelasi todella hyvin ja oli selvästi paremmassa kondiksessa. Harmi, ettei lunastanut odotuksia Vilppaassa. Nyt turha enää jossitella.
 
Viestejä
1 702
Vain Salon Vilpas jutut:

Vilpas pelaa kauden parasta korista ja palstalla ei yhen ainuttakaan kommenttia. Vilpas pelaa huonosti ja puolet salolaisista ilmestyy palstalle vaatimaan kaikille potkuja.

Kyllä, perin ihmeellistä...???
Hävettää varmaan kun Murskavoitto tänään ja voittoputki menossa
 
Viestejä
349
Noh, Kyll itsekin ihmetteli, kun ei valmentaja lähde tossa muutamia viikkoja sitten. Aiheesta mielestäni.
Sitten suunta taitaa (ei ihan varma vielä…) olla kääntynyt, tuli tiukkoja voittoja, uusi vahvistus jne.
Lahti peli ei ihan ole oikea mittari, vastustaja käytännössä olematon. Ihmetellä soppii jotain Haneyn taantumusta Nokian aikoihin nähden, Ertelin peliä (heittäjäkö vai mikä lie?), kotimaiset divaritasoa jne.
Ja olihan kakkosjakso Vilppaalta ihan yhtä kehnoa, tommonen jakso kovempia joukkueita vastaan vie pelin tappion puolelle….
Seuraava peli on tiukempi ja en sanoisi mitenkään varmaksi voitoksi vaikka jumbosijaporukka vastassa….
 
Viestejä
1 940
No olihan tuo eilinen hieno peli Vilppaalta. Yksi vähän heikompi jakso ja muutoin dominointia. Ilahduttavaa oli, että Juholta ja Riksalta jo paljon parempaa tekemistä. Toki Riksa tais olla ainoana pakkasella.

Levypallopelaamisessa tulee edelleen paljon nukahduksia. Siitä osoituksena LaBan voitto hyökkäyslevyissä 18-15.

Goodinin mukaan tulo on selkeästi rauhoittanut Vilppaan peliä. Tuuna kuvasi täydellisesti Crawleyn peliä Salkkarissa: ”välinpitämättömän ja löysähkön olemuksen on pakko olla Korisliigan ovelin valeasu, sillä todellisuudessa Crawley on liigan parhaita korintekijöitä ja avoimen kentän pelaajia”.

Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti Uuttakaupunkia. Toivotaan voittoputkelle jatkoa.
 
Viestejä
1 940
Tää Pertun tehominuutti tais olla eilisen pelin kulminaatiopiste:
 
Viestejä
2 957
Kyllä, perin ihmeellistä...???
Hävettää varmaan kun Murskavoitto tänään ja voittoputki menossa
Hieno kausi menossa ;) Menestystä ei arvosteta, mutta sillon kun häviää pelinkin, kaikille potkut ja koutsi vaihtoon ;)
Sielläkin otettu oppia täältä, täällähän tuo historia on jo 30v vanha ;)

Nenonenkin oli kun vastasyntynyt eilen, oli virtaa enempi ku duracell pupulla ;) Hieno kausi. Jytkytellään, puksutellaan, ja juuan giniä (vaikka niin jotta pullot kolisoo ja halkeiloo ;) ), kaikki on hyvin ;)
 
Viestejä
2 957
Ainoa ja oikea päätös. Itsellä jäi Kouvot peli väliin, mut tätä eikä seuraavia jätetä väliin.

Jytkytetään niin et idässä ginipullot menee nurin kuin keilat konsanaan ja niin että jossainpäin juna suistuu radalta- puksuti puks.

Anteeksi. Ei tule toistumaan, toivottavasti.
Juna on raitellaan vielä, ja puksuttaa, ginipullot meni kyllä eilen nurin muutamilta osin ennen ja jälkeen pelin (mutta onneksi ne ei lopu), keilatkin pysyy helpommin pystyssä.. ;)

Hieno kausi, jytkytellään ja puksutellaan, puks ;)
 
Viestejä
3 197
Ihan hyvältä näytti eilen. Goodinin tulo on selkeyttänyt rooleja ja Feazelissä alkaa näkyä enemmän ja enemmän Aaron Jonesimaisia otteita. Mikäli Goodin löytää yhteisen sävelen herran kanssa on luvassa taas pitkä kevät Salossa.

Keskiviikkona on voittettava uudessakaupungissa ja 6-5 rekordi ekalta kierrokselta kuitenkin olisi ihan ok, ottaen huomioon kaikki vaikeudet.

Ennen joulutaukoa maukkaat kotipelit Kauhajokea, Lapuaa ja Katajaa vastaan. Luulisi näkyvän yleisökeskiarvossa positiivisella tavalla.

Eilinen pre-game oli ilmeisesti onnistunut tapahtuma. Itse en ehtinyt kun vasta viiden jälkeen hallille ainakin silloin oli ravintola tupaten täynnä. Ainakin 3.12 Karhu pelissä soisi olevan jotain samanlaista ja miksei 16.12 (pe) Kataja pelissäkin jotain häppeningiä.
 
Viestejä
12
Vain Salon Vilpas jutut:

Vilpas pelaa kauden parasta korista ja palstalla ei yhen ainuttakaan kommenttia. Vilpas pelaa huonosti ja puolet salolaisista ilmestyy palstalle vaatimaan kaikille potkuja.

Tätä taisin itsekin mainita jo Kouvot pelin jälkeen. Harmittavan suomalainen tapa; kun on valitettavaa, kaikilla mielipide. Hiljaisuus sitten taas tyytyväisyyden merkki. Itsekin kaipaisin myös hyvien tulosten jälkeen aktiivisempaa keskustelua (vaikka itse tällä kertaa syyllistyin tähän myös). Toki tuossa sitten hyviä kommentteja tulikin, vaikka itse pelistä aika vaikea mitään analysoida.

Makea voitto, toisella neljänneksellä taisi vähän selkä suoristua, mutta hyvä tasonnosto kolmannelle ja peli pakettiin.
Tänään ei voi muuta odottaa kuin voittoa. Vaikea peli varmasti kuitenkin tulossa. Sellainen tasapainoinen esitys, niin viimeisetkin epäilijät voi todeta, että homma saatu kasaan?

Katselin tuossa sarjataulukkoa, aika kivasti ollaan noustu jo, tämän hetken sijoitus 5. Tänään voitto, niin ensimmäisen kierroksen jälkeen ollaan ihan hyvissä iskuasetelmissa, jos mietitään sijoituksia 5-6.

Kuten muutama mainitsi aikaisemmin, niin Goodinin tulo on ollut merkittävä pelaamisen kannalta. Rauhoittaa, pystyy haastamaan ja itse rakentamaan. Asioita, jota alkukaudelta puuttui.
 
Viestejä
161
Kritiikki ja muutoksen vaatiminen on välittämistä, kertoo että jostain tärkeästä meille ihmisille on kyse. Ei tämä mikään Suomalainen piirre ole, inhimillinen kylläkin. Jos katsotte miten eri lajien joukkueiden huonoihin suorituksiin suhtauduaan maailmalla, ollaan aika hienovaraisia täällä.
Se että maksava asiakas kritisoi on hyvä, kun jättää hallille menemättä on asia paljon vakavampi. Alkukausi oli sellaista paskaa että keksin helpolla parempaa tekemistä, nyt on taas kiva käydä pelejä katsomassa, nautin. Se että minä en mene katsomoon ei vaikuta seuran kassaan millään tavalla, mutta kun irtolippujen ostaja ei mene on se suoraan rahoista pois. Siksikin on hyvä että huudetaan kun tilanne niin vaatii, sillä voidaan jotain pelastaa.
Ajatus että kritiikki yritetään vaientaa on hanurista, jos kaikki silittävät päätä ja toinen toisaan kehuu, on kehitystä turha odottaa. "Ei tul mittä"-hokema saatiin jo tapettua, kun se tarpeeksi otti taustoja päähän, minusta lausahdus on monella tapaa hyvä ja kuvaava, siitä tehtiin vitsi eli kritiikki käännettiin ivaksi, itse asia siis hautautui sanakikkailun taakse, sekään ei kehitä mitään.
Nautitaan pelistä ja jokainen saa fanittaa oman mielensä mukaan, jos pännii niin siitä pitää kertoa, kaikki ei vaan voi olla Bumtsi Bum miehiä ja kaiken olla ihanaa. Mutta heitäkin tarvitaan, onneksi heitäkin on.
 
Viestejä
2 296
Kolme peliä jäi katsomatta. Nyt ajattelin et alkaa peli kulkea ja katsonpa ruutusesta pitkästä aikaa et miltä meno näyttää. No vaikea uskoa tuota hehkutusta suunnan kääntymisestä.
 
Viestejä
1 940
Yksi neljännes jäljellä ja takaa-ajoa ois tarjolla. Vilpas ei saa skriineissä yhtään luotua etua. Korihait ollut selvästi parempi tässä.

Feazell ollut tänään erittäin pehmeä ja menetysautomaatti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös