Koripallo.com

Susijengin tulevaisuus - miten otetaan seuraava askel?

Viestejä
728
Joo updatesinkin juuri postaukseni. Möttölä oli sanonut että vain 2 pelaajaa puuttui Japanilta.
Ainakin tämä toinen puuttuja on sen luokan tekijä, että voisi ihan nimellä mainita. Toisaalta vaikuttaa "toppahousuille" voitto arvokkaammalta, kun ei varsinaisesti mainosteta Japanin parhaan pelaajan poissaoloa.
 
Viestejä
728
Ja keitäs Toppahousuilta puuttuikaan…? Haastajajengiltä hyvät näytöt!
Täh? Eipä nyt ollut siitä kysymys millä maajoukkueella Suomi oli pelaamassa. Joka tapauksessa hieno voitto.

Lähinnä otin kantaa tuohon, miten kerrottiin kahden pelaajan uupuvan Japanin kokoonpanosta. Ihan kuin nämä kaksi olisivat vain jotain rivimiehiä.

Hiukan eri klangi jos... " Voitettiin Japani, vaikka heiltä uupui vain kaksi pelaajaa. Toinen heistä Washington Wizard:n avausviisikon pelaaja, jonka tilastot ovat samaa luokka LAURI MARKKASEN kanssa.

Ps. Itselläni ei hajuakaan, kuka se toinen on. Varmaan joku rivipelaaja :D

PPS. Toppahousuilla tarkoitin tavallista suomalaista, jolle näitä uutisia tehdään. En siis hardcore koripallofania, joka kyllä totuuden uutisen takaa tietää.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 800
Täälläkin on tiivistelmä ottelusta ja Möttölän kommentteja.


"Kolmannen jakson puolenvälin jälkeen Susijengi oli mennä menojaan, kun Jacob Grandison eliminoi NBA-mies Yuta Watanaben puolustuksellaan ja Edon Maxhuni pääsi irti niin syöttäjän kuin viimeistelijänkin ominaisuudessa. Päätösjakson alussa parrasvaloihin nousi lyhyessä ajassa seitsemän pistettä nakutellut Olivier Nkamhoua, joka osoitti maailmanluokan atleettisuuttaan lyömällä Watanaben naamaan yleisöä kohahduttaneen donkin nopeasta hyökkäyksestä ja viemällä joukkueensa parhaimmillaan 55–68-johtoon."

"Kolme hyvää kansainvälistä peliä ja kruununa voitto kahden viikon päästä olympialaisissa pelaavasta Japanista, jolta puuttui vain kaksi pelaajaa, on kova suoritus nuorelta jengiltä, Möttölä hymyili."

Eli Japanilta puuttui vain kaksi pelaajaa Möttölän mukaan. Ei huono suoritus.
 
Viestejä
1 337
Möttölän sanoin Japanilta puuttui pari pelaajaa, mutta ei sanonut, montako Suomelta puuttui?
Niin siis onko sittenkin niin että tää nuori joukkue alkaa olla lähempänä Susijengiä kuin haastajajengiä, ja enää tulisikin keskustella siitä keitä puuttui? Markkanen, Salin, Koponen varmasti, Madsen, Murphyt kaiketi, mutta entä veteraanit Wilson, Huff ja Koivisto? Ahonen come back? Tuohon vielä junnuiksi Besselink ja Amzil niin on 12 nimeä, ja Japaniin matkannut kokoonpano alkaa sittenkin näyttää haastajilta. Mutta sehän on hyvä, sillä sukupolvenvaihdoksia tarvitaan!
 
Viestejä
128
Madsen loukkaantui Japanissa, yliopistopelaajat Amerikassa ja Markkanen sopimusneuvotteluissa.
 
Viestejä
128
Miksi Markkanen edes tulisi leiritykseen mukaan? Normaalitilanteessakin olisi ollut ulkona
Olihan Markkanen sillä alkuperäisellä melkein 50 nimeä sisältäneellä listalla. Nyt kun ei ole sopimusta mihinkään (tai tarkemmin: on rajoitettu vapaa agentti) , niin ei tietystikään ole mukana. Ensi kesä sitten eri asia, kun valmistaudutaan EM-kisoihin. Toivottavasti silloin on pitkä sopimus allekirjoitettuna jonnekin muualle kuin Chicagoon ja pystyy edustamaan Suomea.
 
Viestejä
1 021
Näköjään Markkanen on somen mukaan mukana leirityksessä, varmaan jonkin aikaa että saa kovia harjoituksia.
 
Viestejä
775
Vihdoinkin jostain tulee. Mutta edelleen YouTube ei välttämättä saavuta suuria yleisöjä kuten TV-matsit YLE:llä. Tuleeko sitten mm-karsintamatsitkin vai YouTuben kautta? Susijengin ja Susiladiesin kotimaaottelut suorana YouTubessa
Melkein tekee mieli sanoa että olisi voinut mieluummin olla näkymättä tämä Tanska peli. "TV" toteutus on aivan kamalaa. En taida pystyä katsomaan loppuun asti. Tapsan selostus on ainoa positiivinen asia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös