Koripallo.com

Susijengin tulevaisuus - miten otetaan seuraava askel?

Viestejä
1 399
On kyllä perinjuurin vaatimatonta Susijengin peli. Sen perusteella mitä tästä sysipaskasta striimistä nyt voi nähdä. Tanska pelaa sillä kuuluisalla kansainvälisellä pelitemmolla, Sudet ei. Ei tätä tosiaan pysty katsomaan, niin ärsyttävää toi tempoileva kuvauskin.

Tähänkö on tultu? Mut halli on hieno.
 
Viestejä
1 399
Jos Japanissa oltiin b-jengillä, tää pelaa kyllä kuin c-jengi. Ei jatkoon. Käsittämättömän pahasti jäljessä Susien hyökkäys Tanskan puolustusta.

Mut siis pitikö tän olla kenraaliharjoitus MM-karsinnoille? Toivottavasti tää on nyt se kuuluisa huono kenraali…
 
Viestejä
2 132
Tanskahan hävisi Vilnassa Liettualle EM-kisapaikan ratkaisseen matsin pisteellä, aika kovan luokan yllätys oli lähellä. Siitä joukkueesta puuttuu tosin aloituksen kolme pelaajaa, monia kuitenkin mukanakin.

Tämä ei siis mitenkään Suomen esitystä puolustellen.
 
Viestejä
1 399
Jantunen, Maxhuni ja Valtonen Prahaan, dolenc jos loukkeja isossa päässä. Muilla pitkä matka kisakoneeseen. Kameratoteutus ei jatkoon
Toisaalta tämähän ei yllätä. Kysymys kuuluukin mitä järkeä pelata näillä pelaajilla jotka on jo todettu korkeintaan reserveiksi? Kokeneempi kaarti huilaa merkityksettömät ottelut, juu, mut sit ei kantsi kutsua niitä otteluita valmistautumiseksi. Tai kyllähän tässä valmiteltiin sun mainitsemaasi trioa siihen että vastuuta on luvassa…

Kameratoteutuksen pohjaton paskuus yllätti.
Edit: Kuka ikinä ollutkin vastuussa tästä perseilystä ei kyllä ymmärrä mitään kuvaamisesta (eikä ilmeisesti koripallostakaan). Tuli automaattikameratoteutuksia ikävä. Itse asiassa tämä on sitä oudompaa kun miettii miten pieteetillä Susijengin some on hoidettu ja miten hyvät kuvat otettu. Vois tietty ajatella että striimi tuli Urhea puolesta mut ei kyllä ole sekään mikään selitys. Noin paskaa ei vaan voi oikeasti tehdä.

Edit 2: Tietysti huomenna jengi pelaa kuin aidot sudet ja pääkameran taakse on saatu joku joka a) ymmärtää että koripallo on peli jossa pelataan pallolla ja joka b) ymmärtää miten kameraa liikutetaan ja mihin zoomia EI käytetä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 162
Toivottavasti mm-karsinnat ottanut joku tv-kanava, esim viaplay. Youtuben kautta mm-karsinnat olisi yhtä kärsimystä.
Karsinnoista puheenollen, Tanska pelasi varmaan lähes parhaalla miehityksellään koska 13.8 alkaen pelaavat mm-esikarsintaa Islantia ja Montenegroa vastaan. Voittajat vissiin noista karsintakuplista pääsevät itse mm-karsintaan. Nämä pelattu elokuun loppuun mennessä jolloin pitäisi lohkoarvonnatkin olla, joten silloin saataneen Suomen lohkokin selville
 
Viestejä
38
Niinpä. Harvoin kun näkee susijengin pelaavan, olis ollu kiva nähdä (kuten monesti aiemmin) että joku ’uusi kaveri’ on ottanut aimo harppauksia lähelle a-majua. Nyt ei oikein sellaista tullu. Toki vaan yks matsi ja pelituntuma vähäistä.
 
Viestejä
1 720
Tanska pelasi varmaan lähes parhaalla miehityksellään koska 13.8 alkaen pelaavat mm-esikarsintaa Islantia ja Montenegroa vastaan.
No ei pelannut. Heiltä puuttui 3-4 aloitusviisikon pelaajaa. Juurikin parhaat korintekijät puuttuivat. Erityisesti puuttui heidän supertähti Lundberg, joka teki em-karsinnoissa 25 pts/peli ja teki Liettuaa ja Tsekkejä vastaan 28pts ja 38pts.

Toisaalta tämähän ei yllätä. Kysymys kuuluukin mitä järkeä pelata näillä pelaajilla jotka on jo todettu korkeintaan reserveiksi? Kokeneempi kaarti huilaa merkityksettömät ottelut, juu, mut sit ei kantsi kutsua niitä otteluita valmistautumiseksi.
Joo. Jotenkin vähän erikoista, että miksi pelataan tällaisella rosterilla jos sitten parin kuukauden päästä karsintapeleihin tuodaan muutamaa pelaajaa lukuunottamatta ihan eri ryhmä. Tosin tämän pelin perusteella onkin ihan selvä, että vanhat veteraanit pitää vielä kaivaa pelailemaan mm-karsintoihin. Muuten hommasta ei tule mitään. Erityisesti isossa päässä pitää olla ihan eri pelurit kuin tässä pelissä.. Jotenkin myös hämmästyttää, että miksi kerta toisensa jälkeen esim. Järvi ja Hopkins alisuorittavat ihan totaalisesti näissä maajoukkuepeleissä. Tänäänkin aivan surkeaa. :rolleyes:
 
Viestejä
294
Mikä tahansa muu mj olisi peluuttanut parasta ryhmää, jos kerran kyseessä MM karsintoja valmistavat maa-ottelut...
TÄSTÄ porukasta mahtuu EM Prahan koneeseen korkeintaan 4-5 pelaajaa. Eipä niitä potentiaalisia mj pelaajia Suomella ole kuin alle 20kpl, jos niinkään paljon.
Miksei Koponen Salin Wilson yms ykkös-tykit pelanneet?
Mitä hyötyä on maajoukkueelle pelata valmistavia matseja jollain b-ryhmällä.
MM karsinnat lähestyvät ja ykkös-viisikko ei pelaa..... Mitä?
Toki nuoria pitää ajaa sisään tulevaisuutta ajatellen mutta että nyt kun pitäisi peluuttaa ykkös-nyrkkiä kohti MM karsintoja....
 
Viestejä
1 162
Toivottavasti mm-karsinnat ottanut joku tv-kanava, esim viaplay. Youtuben kautta mm-karsinnat olisi yhtä kärsimystä.
Karsinnoista puheenollen, Tanska pelasi varmaan lähes parhaalla miehityksellään koska 13.8 alkaen pelaavat mm-esikarsintaa Islantia ja Montenegroa vastaan. Voittajat vissiin noista karsintakuplista pääsevät itse mm-karsintaan. Nämä pelattu elokuun loppuun mennessä jolloin pitäisi lohkoarvonnatkin olla, joten silloin saataneen Suomen lohkokin selville
Näköjään kun listaa oikeuksista Viaplay - Maailman parasta urheilua – yhdestä paikasta! katselee, Viaplay näyttää koripallon mm-karsinnat. Aiemmin kerrotun mukaan YLE:llä ei enää oikeuksia Suomen peleihin, joten Viaplay näyttänee. Mutta, ei mainintaa Susiladiesin otteluista, mistäköhän ne sitten? Joutuvatko tähän Youtubelaatuun tyytymään?
 
Viestejä
2 086
Olisi kiva nähdä Pöllä kentällä. Halli on hieno! Kamera ja kuvaus oli ok. Tapio Suominen on laadukas selostaja. En pidä hänen rehellisen negatiivisesta selostustyylistä. Hänen vuonna 1995 tekemä selostus Venäjä-ottelusta oli todella masentava.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 862
Mikä tahansa muu mj olisi peluuttanut parasta ryhmää, jos kerran kyseessä MM karsintoja valmistavat maa-ottelut...
TÄSTÄ porukasta mahtuu EM Prahan koneeseen korkeintaan 4-5 pelaajaa.
Suomella koripallon huippumaana on nykyään koripallossa varaa tälläiseen yleellisyyteen. Sama oli EM-karsinnassa, jossa peluutettiin valmistavissa maaotteluissa pelaajia, jotka eivät varmuudella olleet käytössä karsintapeleissä. Silti kisapaikka napsahti (varmasti) plakkariin.
 
Viestejä
1 380
Mikä tahansa muu mj olisi peluuttanut parasta ryhmää, jos kerran kyseessä MM karsintoja valmistavat maa-ottelut...
Syy löytyy varmaan siitä että kyseessä ei ollut MM-karsintoihin valmistavat harjoitusottelu. Valmistavia harjoitusotteluita ei pelata kuukausia ennen karsintaa tai kisoja vaan puhutaan viikoista. Lisäksi Susijengin ydinryhmä on pelannut yhdessä poikkeuksellisen pitkään eikä mitään radikaalia pelitapa muutosta ole tulossa juuri ennen sukupolvenvaihdosta ja 22 EM-kisoja. Nyt on ainut hetki testata potentiaalisia tulevia Susijengiläisiä koska ensikesänä leiritykseen ja harjoituspeleihin ei enää tule uusia pelaajia koska silloin oikeasti valmistaudutaan kisoihin.

Ja jos nyt ei testattaisi uusia pelaajia niin jotkut täällä alkaisivat mussuttaa siitäkin.
 
Viestejä
2 227
Tapio Suominen kommentoi eilisessä matsissa, että koronalla olisi tekemistä asian kanssa - ja siinä lienee myös vissi perä.

Eikä varmaan vain siinä, että taakse jäänyt korona-kausi oli monin tavoin raskas, mutta monet seurat varmaan myös dissaa ajatusta, että niiden isopalkkaiset pelaajat lähtisivät johonkin rantakoris-peleihin altistamaan itseään. Ehkä joku suomalainenkin ammattilainen on ihan itse ajatellut, että ehkä paras ettei riskeeraa vaan huilaa mielummin.

Samaa mieltä myös @RahanKeruuMies kanssa: milloin nää nuoret jotka ei vielä ole tulevan uuden Susijengin ekassa painoksessa voisi näyttää peliään oikeissa ympyröissä jos vaikka Salin, Koponen ja Huff olisivat vieneet 30 minuuttia mieheen?

That said: siihen ekaan painokseen lienee melko varmasti nimettävissä jo nyt (käytännössä ovat jo siinä) Jantunen, Maxhuni ja Valtonen.

Remu Raitasen kovat statsit oli iloinen yllätys. Samalla liityn niiden ihmettelijöiden joukkoon jotka kysyy, että miksi esim. Okko Järvi tai Henri Kantonen pelaa Korisligassa tosi kovalla tasolla, mutta mj-peleissä ei?

Valitettavasti myös niin Hopkins kuin Dolenc jättivät myös vielä, ainakin näiden pelien perusteella viestin, että kehittymisen varaa olisi sielläkin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös