Koripallo.com

Tampereen Pyrintö 2019-20

Viestejä
889
Tässä nyt vähän kalahtaa se, että on nimenomaan luotu mielikuvaa, että ainoastaan käymällä liiton koulutukset voi oppia koutsaamaan. Onko siis muita reittejä myös ja voiko joku olla (hyvä) koutsi, vaikka ei ole Lohikoski&co:n juttuja kuunnellut? Uudessakaupungissa taisi takavuosina olla myös tilanne, jossa oli nykyinen liigapäällikkö nimellisenä koutsina ja sitten varsinaisen koutsauksen hoisi joku enemmän asiasta tietävä.
Periaatteessa kai se menisi näin:
Ja voisin olettaa, että jos valmentaja on muussa maassa suorittanut FIBA Approved Coach -lisenssin niin se kelpaisi Suomessakin ilman että HKVT-tutkintoa tarvitsisi suorittaa. Ehkä joku muukin ulkomaalainen valmentajakoulutus riittää.

Mutta kun viitteitä ei ole siitä että Damon Williamsilla olisi ainakaan HKVT-tutkintoa suoritettuna mutta hänellä on A-valmentajalisenssi voimassa, niin kaipa siihen joku muukin pätevöityminen riittää.

Muokkaus.
No täällähän nämä:

A-tason kriteerit

A-tasoon oikeutetun valmentajan tulee täyttää yksi seuraavista kriteereistä:

Kriteeri 1: Valmentaja on suorittanut hyväksytysti korkeimman kansallisen (Suomi) koripallovalmentajakoulutuksen (SKL III-taso, HKVT).
Kriteeri 2: Valmentaja on suorittanut hyväksytysti kriteerissä 1. mainitun kansallista koripallovalmentajakoulutusta vastaavan kansainvälisen Euroopan Unionin vallitsevan käytännön mukaisen III-tason koripallovalmentajakoulutuksen.
Kriteeri 3: Valmentaja omaa pitkän ja merkittävän valmentajauran tai pelaajauran FIBAn tai muun merkittävän yhteisön alaisissa ylimmissä sarjoissa tai maajoukkueessa. Valmentaja- ja pelaajauran hyväksymistä on erikseen anottava koulutustasoryhmältä.
 
Viestejä
91
Viimäkki viel joukkueenjohtajaksi, nii Tammesterissä on liigan mielenkiintoisin joukkue! Kairon legendat leviää länteen vauhdilla, ja 2000-luvun lopun KTP:n joukkuekuvaa voi käyttää ensi kauden pohjana.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös