Koripallo.com

Tampereen Pyrintö 2022-2023

Viestejä
4 055
Sopanen: ”Koripalloa voi pelata monella tavalla, mutta mieluummin juoksemme lujaa ja hyppäämme korkealle kuin painimme ja hakkaamme vastustajien kanssa.”

Ja Pyrinnön Akatemiatoiminta kuulostaa hienolta.
 
Viestejä
1 369
PYRINNÖSSÄ SEURAAVAT KAKSI KAUTTA

22.7.2022 | Uutiset

Säynätsalon Riennon kasvatti Valtteri Leppänen ja miesten Korisliigassa pelaava Tampereen Pyrintö ovat allekirjoittaneet kaksi seuraavaa kautta kestävän sopimuksen. Leppäsen sopimus ulottuu kevääseen 2024.

“Fiilis on hyvä , kun kaksi seuraavaa kautta on sovittu. Pystyn yhdistämään opiskeluni ja pelaamisen Korisliigassa hienosti yhteen. Tärkeää oli molemminpuolinen luottamus ja tästä on hyvä jatkaa, kertoo Valtteri , nyt kesällä on panostetaan ehjään kesäharjoitteluun, joka tarkoittaa fysiikkaharjoittelun parantamista sekä omien pelillisten asioiden kehittymistä. Odotan innolla tulevaa kautta.”

Päävalmentaja Miikka Sopanen on erittäin tyytyväinen Valtterin kahden vuoden jatkosta Pyrinnössä. Valtteri on kehittynyt tasaisesti Tampereella ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin .Valtteri on hieno urheilija niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, totesi Miikka Sopanen.

Tulevaksi kaudeksi Pyrinnön on sopimukset David Gonzalvezin, Osku Heinosen, Valtteri Leppäsen ja Tomas Pihlajamäen kanssa. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Miikka Sopanen, Damon Williams ja Santeri Liljeberg.
 
Viestejä
1 504
Pyrinnöllä selkeästi vähiten signattuja pelaajia kun sarjan alkuun on parisen kuukautta. Tällä offseasonilla on kiinnitetty/julkaistu toistaiseksi peräti yksi pelaaja. Toki viime kauden kotimaisista jokunen saattaa vielä jatkaa. Viime kaudella jenkit rekryttiin pitkälti viime tingassa kehnoin tuloksin, ehkä nyt sitten edes hieman enemmän etupainotteisesti.

Shawn jatkaa näköjään uransa Romaniassa.
 
Viestejä
84

Vihdoin Pyrintökin alkaa rakentuun. Mielenkiintoinen yksityiskohta lopussa on, että Gonzalves puuttuu sopimuspelaajien joukosta. Lienee virhe! :)
 
Viestejä
267
Mielenkiintoinen hankinta. Pelaajatyypiltään ja taustoillaan Jennings näyttää olevan aika samanlainen kuin muuan Marlon Johnson - valmistunut kakkostason yliopistosta ja vastaavan tyyppisin tilastoin kuin Johnson.

Pyrinnölle ja Sopaselle täytyy ainakin nostaa hattua oman linjan vetämisestä näissä jenkkihankinnoissa. Vaikuttaa siltä, että monessa joukkueessa ei ole välttämättä edes tietoa minkä tyyppisiä pelaajia halutaan, vaan otetaan niin sanotusti vain hyvältä vaikuttavia. Pyrinnöllä urheilullisuuden ja atleettisuuden korostaminen on selkeästi ykköstekijä hankinnoissa ja sellaisia pelaajia otetaan sitten vaikka vähän vaatimattomammilla urataustoillakin.
 
Viestejä
1 504
Mielenkiintoinen hankinta. Pelaajatyypiltään ja taustoillaan Jennings näyttää olevan aika samanlainen kuin muuan Marlon Johnson - valmistunut kakkostason yliopistosta ja vastaavan tyyppisin tilastoin kuin Johnson.
Vertailuun voi ottaa mukaan myös Devante Fosterin, joka tuli myös kakkosdirren taustalla. Toisin kuin Jennings, Foster ja Johnson eivät tulleet Pyrintöön rookieina. Lisäksi heiltä molemmilta löytyi myös kohtuullinen kaukoheitto. Jennings ei statsien perusteella juuri niitä ota. Mutta mielenkiintoinen haku, katsotaan miten Korisliigaan sopeutuu. Nyt on signattu jo kaksi rookie-jenkkiä. Aika monta kotimaista peluria vielä rosteriin tarvitaan.
 
Viestejä
84

Todennäköoisesti Gonzalvez ei ole siis jatkamassa Pyrinnössä, koska täsatäkin tiedotteesta nimi puuttuu.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 520

Gonzalvezin nimeä ei mainita sopimusten listassa uutisessa.
 
Viestejä
663

Gonzalvezin nimeä ei mainita sopimusten listassa uutisessa.

Ihmeellistä tiedottamista tämä Davidin tilanne.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Osku Heinosen, Valtteri Leppäsen, Tomas Pihlajamäen, Lassi Kilpisen, LJ Thorpen ja Daytone Jenningin kanssa. Joukkue täydentyy vielä kahdella amerikkalaispelaajalle sekä 1-2 suomalaisella pelaajalla. Joukkueen päävalmentajana toimii Miikka Sopanen, apunaan Damon Williams ja Santeri Liljeberg.

Tuosta se on toisaalta helppo päätellä. Kaksi jenkkiä palkattu ja täydentyy vielä kahdella.
 
Viestejä
5 500
Yleisurheiluseura has done it again. Kuinkakohan kova korisbuumi Tampereelle saataisiin, jos tekisivät labat?
 
Viestejä
2 260
Haiskahtaa että Pyrintö tekee/tehny Gonzalle Lehdot. Tokikaan Gonza ei nyt mikään seuralegenda ole, mutta kuitenkin.
 
Viestejä
1 893
Salkkarista poimittua: ”– Gonzalvezilla on sopimus ensi kaudesta. Tiedotamme hänen tilanteestaan erikseen, kertoi Pyrinnön toiminnanjohtaja Elisa Hakanen Salon Seudun Sanomille.”

Koko juttu tilaajille:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös