Koripallo.com

Topikki kaikelle turhalle 2

Viestejä
622
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
119
Vaikutti nopeella vilkasulla ihan hauskalta ajanvietteeltä. Tossa voi valita oikeat tai kuvitteelliset rosterit. Pelaajat on pisteytetty 0-100 eri osa-alueilla. Jos pelaajalla on riittävän hyvät taitopisteet yhdellä tai useammalla osa-alueella niin pelaajaprofiiliin tulee näkyville 1 tai useampi erityisosaamista kuvaava symboli.
  • 3: Three Point Shooter
  • A: Athlete
  • B: Ball Handler
  • Di: Interior Defender
  • Dp: Perimeter Defender
  • Po: Post Scorer
  • Ps: Passer
  • R: Rebounder
Laurilla on merkittynä yksi erikoisosaaminen, ja sehän on tietysti
Po
 
Viestejä
622
ESPN dokumentti: Ilmoitus
Tänään klo 22:35, MTV3
Ilmoitus. Magic Johnson oli koripallomaailman huipulla, kun hän yllättäen ilmoitti lopettavansa pelaamisen HIV-diagnoosin jälkeen. Dokumentissa tutustutaan Johnsonin uraan ennen ja jälkeen ilmoituksen, ja miten Johnson on vaikuttanut HIV-säätiönsä kautta ja lisännyt tietoisuutta AIDSista.

Ja maanantaina klo 23:35.
 
Viestejä
622

Tänään klo 22:35, MTV3

Sonny Vaccaro - kaupallistamisen kummisetä. Amerikkalaisessa urheiludokumentissa tutustutaan amerikkalaisen koripalloilun voimakkaaseen taustavaikuttajaan Sonny Vaccaroon. Tämä italialainen kummisetä, katujen mies, hankki muun muassa Michael Jordanille ensimmäisen Nike-sopimuksen ja myöhemmin Kobe Bryantin Adidakselle. Hänen kiistellyt sopimuksensa muuttivat amerikkalaisen koripallon sekä sen, miten urheiluvaatebisnestä tehdään.
 
Viestejä
3
Koris piireistä tuttu (pelien valokuvaaminen) [nimi poistettu t. Ylläpito] ja hänen kannanotot facebookissa aiheuttavat myötähäpeää

Ylläpidon edit. Ei ole mitään tarvetta alkaa tälle foorumille nostaa jotain random-yksityishenkilöiden näkemyksiä heidän nimillään.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
622

Nelonen lauantai & maanantai klo 23.20

Tai sitten rohkeampaan makuun
A1463433-5988-47C6-B0B9-4CF082A1CC72.jpeg

 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös