Koripallo.com

Topikki kaikelle turhalle 2

Viestejä
755
O.J. Simpson - Amerikkalainen tarina

Kaksi jaksoa katsonut, tämä on kunnon dokumentti jos vertaa johonkin Last Danceen. Subiltahan näitä jaksoja myös tulee, mutta melkoinen salapoliisi saa olla jotta ne löytää (mikähän vitun idea on piilottaa hyvä dokkari näytettäväksi klo 01:45).
 
Viestejä
755
Sai osuman kulkusiin tai sukukalleuksille, onko vielä 2020 kivekset liian brutaali sana telkkariin?

Jos urheilulähetyksissä alettaisiin puhumaan kiveksistä, niin kohta sallittaisiin lasten mennä naimisiin hauvelin kanssa?
 
Viestejä
755
On muuten hyvä juttu tuolla kuplassa sekin että ei tarvitse valmentajilla olla sitä pukua päällä.
8412D90E-6759-4603-9926-E40B8690E874.jpeg


Vielä kun saataisiin puvut pois niiltä asiantuntijoilta. Miten voikin näin paljon ärsyttää katsella jäbiä puvut päällä. Joojoojoo se tuo sitä arvokkuutta tapahtumalle, ja tässä on nyt kyse jostain tärkeästä tapahtumasta kun jökötetään puvut päällä (pelataan säbää tai pesäpallosta). Henkilö on jotenki uskottava kun hänellä pikkutakki, vittu uskottavampi on henkilö jolla on nappiverkkarit, hihaton paita (mielellään ei paitaa ollenkaan), koruja kaulassa ja sitten tribal & liekkitatskoja. Sellaista asiantuntijaa minäkin kuuntelisin ja uskoisin.

Ja kuinka monelle se pikkutakki sopii hyvin, tai näyttää siltä että henkilöllä on mukava olla siinä, ehkä yhdellä tuhannesta?

Jokohan muuten voisi loppua kisailu siitä kenelllä on tiukin ja pienin pikkutakki, kuinka monta vuotta vielä menee kun ne kuvat rupeaa näyttämään noloilta?

Muuten NBA-pelaajien 2000-luvun alun puvut oli paljon hienompia kuin nämä nykyiset rävellykset. (Aika yksin olen tämän mielipiteen kanssa, mut hei muodin huipulla oleminen on yksinäistä).

Ja mitähän sanoisi kelloistaSaako urheilulähetyksien miesselittäjillä olla pitkiä hiuksia? [itse luotan vain miehiin joilla on pitkät hiukset]
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös