Koripallo.com

Turku RiverBasket 2018 - aikuisten koristurnaus elokuussa Kupittaan Palloiluhallissa

Viestejä
1
Lauantaina 18.8. tavataan taas Turku Riverbasketin merkeissä Turun ytimessä.
Tervetuloa hyvällä porukalla ja fiiliksellä järjestyksessä neljänteen Turun NMKY:n miesten edustusjoukkueen, Kristika Turku, taustaryhmän järjestämään aikuisväelle tarkoitettuun Turku Riverbasket - turnaukseen.
Osallistuvat joukkueet pelaavat 4 vastaan 4 koripallopelejä yhteen koriin. Turnauksen hinta on 200 euroa / joukkue ja oikeuttaa 6 hlön osallistumisen Lisäpelaajia voi ilmoittaa lisämaksusta 30 euroa/ pelaaja.
Jokainen pelaaja saa omakseen ”trendikkään” turnauspaidan ja samaan hintaan kuuluvat iltabileet myöhemmin ilmoitettavassa kohteessa Turun keskustassa. Iltaan sisältyy maukasta purtavaa ja railakasta hyvää menoa.
Turnauksessa on seuraavat sarjat, HYVÄT NAISET, HUONOT NAISET, HYVÄT MIEHET, HUONOT MIEHET ja FIRMA. Sarjavalinta tehdään ilmoittautumisen yhteydessä.
Sitovat ilmoittautumiset 29.7. mennessä. Ilmoittautuminen ja maksu linkin kautta:
Turku RiverBasket 2018

Halukkaille on järjestetty mahdollisuus yöpyä Scandic Turku hotellissa (Eerikinkatu 28-30). Turnaushinta on 1 hengen standard huoneelle 98 eur / vrk ja 2 hengen standard huoneelle 108 eur / vrk. Lisävuodemahdollisuutta voi kysyä hotellilta suoraan. Majoitushintaan sisältyy buffet- aamiainen ja ilmainen internet. Tarjous voimassa 17-19.8.2018 väliselle ajalle ja huoneita on rajoitetusti.

Ilmoittautuneille joukkueille tiedotetaan tarkempi otteluohjelma sähköpostitse. Ilmoittautuminen suljetaan 29.7.2017 klo 23:59.
Turnausorganisaatio pidättää oikeuden sulkea sarjan tai yhdistää sarjoja ennen ilmoittautumisen päättymistä tarpeen vaatiessa.
Lisätiedot ja turnauskysymykset:
turku.riverbasket@gmail.com tai puh nrosta 044 0180373.​
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös