Koripallo.com

Ura Basket 2019-2020

Viestejä
442
Nyt v!++u se Perttu pois sieltä koirankopista! Kaveri on parhaassa iässä oleva, yksi kaikkien aikojen liigapelaajista sekä kenties liigan tarkin heittäjä, ja häntä kohdellaan kuin seitsemää ja puolta kiloa täyttä p@$kaa! Attelle ei olla pelattu yhtäkään heittopeliä, annettu mahdollisuuksia post-peliin tai muutenkaan huomiotu hyökkäyksessä mitenkään erityisesti, ja tämän lisäksi 29-vuotiasta, monta vuotta liigassa pelannutta pelaajaa nöyryytetään julmasti laittamalla kentälle 30 sekuntia ennen peliajan loppumista kuin mitäkin junnua. Ja vielä kun ollaan kotikentällä 20 pistettä tappiolla alkukauden täysin penkin alle pelannutta Korihaita vastaan..
Jos ja kun jotain vaivaa on taustalla, niin ammattimaista tiedotusta asiasta esiin tai jos, jostain syystä ei kentälle muka kelpaa, niin vapauttakaa kaveri edes hänen omaksi ilokseen.. Ei ihmekään, että fysioterapeutilla selkä kramppaa ja tarkalla heittäjällä heitto takkuaa, kun kohtelu on kauniisti sanottuna "hieman" onnetonta.

Kukakohan siellä heiluttaa tahtipuikkoa? Vaikea kuvitella, että Palotie olisi tällaisen totaalisen nöyryyttämisen ja muutenkin kehnon yleisilmeen takana, sillä Palotiehän osoitti Hesarin jutussa ammattitaitoaan Markkasen tilanteeseen liittyen, ja Pertun tilannehan on myös verrannollinen jutun sisältöön liittyen. Myös Palotien kikkapussista löytyisi satavarmasti eväitä, jolla saataisiin peli taas kulkemaan..
Nyt pahasti vaikuttaa siltä, että Palotie on johtokunnan sätkynukke ja täten myös syntipukki ongelmiin. Jotain seuran kunnioituksesta Palotietä kohtaan kertoo se, että hän joutuu kahden arkipelin välillä selostamaan höntsäpeliä keskellä yötä..

Seuran kokonaistilanteen kannalta olisi elintärkeää saada rivit suoriksi ja nopeasti. Tulevaisuus ei näytä kovin ruusuiselta. Palotie tuskin jaksaa lähteä mopolla moottoritiellä kolmatta kertaa putkeen, varsinkin tällaisen kohtelun jälkeen. Van Andringa lähtenee Ranskaan, Sahlberg Seagullsiin/Vilppaaseen/ Golf-kentille, ja Niemi suuntaa luonnollisesti kovien otteiden saattamina ulkomaille, siitä tuskin sentää kellään on mitään vastaan sanottavaa. Jäljelle jääneet pelaajat lähtenevät paketin hajotessa sekä kehnon kohtelun jatkuessa, ja kun junioritoimintakin on tyrehtynyt, niin karu on lopputulema, jos ei samantien ryhdytä rajuisiin toimenpiteisiin..

Noh, onneksi Palotie sentään lupasi isoiden muutosten koittavan, ja hänhän ei tunnetusti turhia lupaile. Ensialkuun voitaisiinkin varmaan aloittaa Pertun aloituspaikasta ja Sahlbergin pitkästä jatkosopimuksesta, Forza Ura!
Vaikea arvella, että onko tuon kirjoittaja Atte vai Kristian. Eiköhän se suurin ongelma Uran kannalta ole juuri tämä wannabe valmentaja. Tuo lause, jossa kerrotaan, että joutuu kahden arkipelin välillä selostamaan höntsäpeliä keskellä yötä pitäisi muuttaa muotoon, joutuu valmentamaan korisliigaa yöllisten höntsäpeliselostusten välillä, joita itse pitää tärkeänä. Mopolla moottoritielle on hyvä vertaus, sillä Palotie valmentajanaan joukkue joutuu tosiaan lähtemään mopolla moottoritielle. Joku ilmeisesti myös pitää hänen selostuksistaan, mutta uskoisin, että löytyy myös niitä aika paljon, jotka kuuntelisivat mieluummin alkuperäisselostusta tai kääntävät mutelle. Jos valmentaja ottaa peluutusvinkit johtokunnalta, niin pieleen menee täydellä varmuudella. Tähän en usko, mutta jos kikkapussi on tyhjä, ei sieltä ole paljoa jakaa.
 
Viestejä
10
Valmentaja vaihtaa pelaajia, ei kukaan muu. Hän tietää ja tuntee, vaikka sivusta katsottuna kaikki näyttää videopelinä.
Minua häiritsee enemmän pelin lopettaminen ennen loppuvihellystä. Olympiakultakin ratkaistiin viimeisen 3 sekuntiin aikana. Nykyään Ura ja muut laittavat nuoret ja Pertun minuutiksi kentälle ja 20 sekuntia ennen peliajan loppua aloittavat kävelyn ja kättelyn. Missä sitten opitaan, että urheilussa taistellaan niin kauan kuin kello käy. Jos minun seurassa joku valmentaja antaisi näin tapahtua, silloin se olisi entinen valmentaja. Ma olen maksanut lipusta, kausikortista jne. Vaikka numerot ovat tulostaululla toivottomia, me treenataan tulevaisuuden tiukkoja hetkiä varten. Kellosta kelloon.
 
Viestejä
119
Tämäkin toimenpiteen osittainen ja ei ihan vähäinen syy löytyy Korihaiden kohentuneista suorituksista ja haiden heräämisestä taisteluun sarjapaikastaan.
 
Viestejä
1 600
Joka vuotuiset jenkien vaihtoviikot on näköjään alkaneet, ehkä aiemmin kuin tavallisesti. Nyt sitten mennäänkin tätä rumbaa siirtorajaan saakka ja sitten katsotaan, millä joukkueella on kovimmat jenkit. Aika rasittavaa.
 
Viestejä
129
Joka vuotuiset jenkien vaihtoviikot on näköjään alkaneet, ehkä aiemmin kuin tavallisesti. Nyt sitten mennäänkin tätä rumbaa siirtorajaan saakka ja sitten katsotaan, millä joukkueella on kovimmat jenkit. Aika rasittavaa.
No, onhan tämä taas aika surullista, että näitä "kaaripuolustajia" ja "hyökkäyspään edunluojia" on tässä vaiheessa sarjaa nähty jo noin 70.
 
Viestejä
358
Vihdoin urallekin nelospaikan pelaaja, tähän asti jouduttu pitämään Bellott-Greeniä nelosena joka ei todellakaan ole toiminut. Tai sitten vedetty Luosmaa-Thomas viritelmällä joka myös ollut aika ikävää katseltavaa välillä. Katsotaan miltä joukkue näyttää perjantaina Katajaa vastaan, vai onko jenkit saapuneet siihen mennessä vielä edes paikalle...
 
Viestejä
208
Yllättävän kauan kesti havaita, että sg ei välttämättä kovinkaan usein toimi pg:nä. Ihan tulee kuulkaa Aura Basketin "parhaat" ajat mieleen! Tai että edes The Kaaos ei poista kunnollisten sisäpelaajien tarvetta koriksessa.

Nooh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Toivottavasti sarjapaikka säilyy tätä kautta. Ja vouti kaukana kassalippaasta.
 
Viestejä
2 612
Kohtuullisen helppo vedonlyönti syyskuussa: väitän että Ura siirtyy ennen joulua pelaamaan neljällä jenkillä, koska voittosarake on aika vaatimaton.
Kukaan ei suostunut ottamaan tuopin vetoa asiasta, niin selvä asia oli lähes kaikille lajia seuraaville.
 
Viestejä
340
No juu kun korihaissa alettiin voittaa, niin tulihan se heti ennustettua. Että muittenkin on pakko jos sarjapaikka kiinostaa. Nyt sitten katsotaan kuka saa pakettinsa toimimaan parhaiten. Uki antaa tasoitusta olemalla ilman apuvalmentajaa.
 
Viestejä
358
Kivalta näytti pelaaminen tänään, vaikka katajalla toki surkea kokoonpano. Motenilta hyvää puolustusta ja Wissehiltä hyviä syöttöjä.
 
Viestejä
37
Uralle sattui tänään sopiva vastus, Kataja ei ole nyt juuri parhaimmillaan ja pari kaveria pois. Uran jenkit vaikuttavat hyviltä ostoksilta, toivat pakkipäähän parannusta heti, ja hyökkäyspäähänkin enemmän kuin numerot kertovat.

Lopussa sattui erikoinen tapaus, Palotie ei halunnut viime sekuntien loppuläpsyttelyä, no olisi kannattanut, Marius heitti ohi ja Kataja kavensi lopussa. Selitti asiaa pressissä korieron parantamisella, taustalla viime kauden karvaat kokemukset. Jenkit varsinkin kävivät kuumina asiasta.
 
Viestejä
2 612
Uran hyökkäypelaaminen tuntui parantuvan paljon kun Branch pääsi pois jatkuvalta pointin paikalta. Tuo pg-paikka on aika kuluttava ja Branch on kyllä todella luova scoraaja niin pelin järjestämisen antaminen muille kuin Branchille on kyllä Uran kannalta hyvä ratkaisu.
Wisseh tuntui kyllä olevan, Tapsan kommentteja mukaellen, hieman ruosteessa, mutta oli kyllä nähtävissä että herra on sopiva hankinta. Samoin Monten on sopiva valinta.
Kaiken kaikkiaan Uran ja Korihaiden hankintojen myötä Korisliiga on jatkossa entistä tasaisempi. Välillä näytti että playoffpaikat ja putoaminen olisi ratkaistu jo ennen joulua, nyt pakka sekottuu mukavasti.
 
Viestejä
208
Tapsan selostus oli mielenkiintoinen. Parketilla oli kaksi erittäin heikosti koutsattua joukkuetta, joten eiköhän ollutkin loogisesti aika tehdä johtopäätöksiä sarjan valmennustyön korkeasta tasosta. Ihan en nyt ymmärtänyt?

Muuten setti oli kyllä hyvää. On kondiksessa ollessaan erinomainen korisselostaja.

Mikä muuten tuon Aidoon hypen tausta on? Vetää nyt Katajassa vielä huonommin kuin Urassa viime kaudella. Ilmeisesti aiemmalla uralla on jotain urotekoja taustalla?
 
Viestejä
10
Kysymys tietäjille?
Mitä on tehty puoli vuotta, jos joulukuussa parannetaan peliä ostamalla kaksi uutta ulkomaalaista?
Miksi kenestäkään omista ei olisi voinut kouluttaa pelinjohtaja? Vaatia, opettaa, muuttaa pelikirjaa jne. …
Mitä jos juniorivalmentajat toimisivat samalla tavalla? Ostaisivat vaikka Ukrainasta pari junioria jokaisen ikäluokkaan, että pärjäisivät keväällä paremmin?
Mitä jää keväällä käteen seuralle sellaisella pelifilosofialla?
 
Viestejä
2 815
Kysymys tietäjille?
Mitä on tehty puoli vuotta, jos joulukuussa parannetaan peliä ostamalla kaksi uutta ulkomaalaista?
Miksi kenestäkään omista ei olisi voinut kouluttaa pelinjohtaja? Vaatia, opettaa, muuttaa pelikirjaa jne. …
Mitä jos juniorivalmentajat toimisivat samalla tavalla? Ostaisivat vaikka Ukrainasta pari junioria jokaisen ikäluokkaan, että pärjäisivät keväällä paremmin?
Mitä jää keväällä käteen seuralle sellaisella pelifilosofialla?
Siis kenestä? Eikös tätä juuri alkukausi kokeiltu. Mielestäni aika ymmärrettävää korjata nyt ja pyrkiä varmistamaan sarjapaikka. Tietysti, jos liigapaikalla ei ole merkitystä niin sittenhän ens vuonna divarissa olis voinu koulutella omista noita pelinjohtajia.
 
Viestejä
8 655
Palotie on tehnyt loistojälkeä tällä kaudella Uran peräsimessä. Nyt uusien täsmähankintojen jälkeen ollaan taas aikataulussa enkä näe mitään syytä miksei Ura taistelisi ainakin himmeimmästä mitalista tämän kauden liigassa. Kun kasassa on edes säälillisesti pätevä nippu pelaajia niin Maestro itse toimii kuin kuudentena pelaajana kentällä.

Kyllä Krisu hoitaa!
 
Viestejä
10
Branch, Niemi, van Andringa, Hänninen, Sahlberg – minusta heidän tulevaisuus on myös kiinni siitä, haluavatko he myös johtaa peliä, oppia johtamaa. Luottako valmentaja heihin pelinjohtajana, vaatii ja antaa vastuuta? Jos kerran on nämä pelaajat hankittu, silloin on surullista, että katsomossa sen kaltaista työtä ei näy tai sitten en osaa nähdä.
Joulukuun pelaajahankinnat vähentävät heidän mahdollisuuksia vielä enemmän. Näin voi kadota se potentiaali, mitä heissä on tai onko?
Mestaruussarja viihteenä tietenkin ei välitä sellaisesta ajattelusta ja sen takia ostin Elisa Viihteen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös